ET JULEEVENTYR29. november 2019 — 04. januar 2020

Om forestillingen

EN FORTRYLLENDE JULEOPLEVELSE FOR HELE FAMILIEN

KOM I SOLID JULESTEMNING MED CHARLES DICKENS’ ELSKEDE KLASSIKER. EN MAGISK OG EVENTYRLIG JULEFORTÆLLING MED METTE HORN I HOVEDROLLEN SOM SCROOGE.

Scrooge er en mavesur gammel gnier, der hader jul. Hvor andre mener, at julen er hjerternes fest, tænker Scrooge kun på at tjene penge og har ikke andet end dyb foragt tilovers for julestemning og familiehygge. Men julenat får Scrooge besøg af et genfærd. Som om det ikke er nok, bliver han også hjemsøgt af tre jule-ånder, der giver ham en ordentlig lærestreg, da de tager ham med på en tur til både fortiden, nutiden og fremtiden.

ET JULEEVENTYR er en af Charles Dickens’ mest elskede klassikere. Nu i en ny fortryllende version med Mette Horn i den altoverskyggende hovedrolle som Scrooge. En magisk, morsom og rørende historie om fællesskab og kærlighed, og om at det aldrig er for sent at blive et godt menneske.

 

FRA 7 ÅR.

 

Vi gør opmærksom på, at der anvendes stroboskoplys i forestillingen.

 

 

GRATIS INTRODUKTIONER TIL FORESTILLINGEN

På udvalgte dage tilbyder vi gratis introduktioner til ET JULEEVENTYR. Her kan du blive klogere på forestillingen, og du kan møde nogle af de medvirkende eller andre fra Nørrebro Teater.

Forestillingsintroduktionerne er bestilt af skoleklasser og er derfor tilrettelagt efter den deltagende klasses ønsker. Men alle publikummer med billet til aftenens forestilling er meget velkomne. Introduktionerne starter kl. 16.45 og varer ca. en halv time.

Se programmet her:

Tirsdag den 3. december

Tirsdag den 10. december

Torsdag den 17. december

 

 

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Helsingborg Stadsteater.

Hver onsdag og lørdag tekstes forestillingen på dansk for personer med nedsat hørelse i samarbejde med Oticon, Otto Bruuns Fond, Spar Nord Fonden og William Demant Fonden. LÆS MERE HER

En del af EU-projektet 

Medvirkende

METTE HORN, ASTA KAMMA AUGUST, JESPER GROTH, ANDREAS JEBRO, LILA NOBEL

INSTRUKTION: Viktor Tjerneld SCENOGRAFI OG KOSTUMER: Franciska Zahle MANUSKRIPT: Patrick Barlow baseret på Charles Dickens’ roman A Christmas Carol Teaterforlag: Nordiska ApS - København Lysdesign: Mårten K. Axelsson Lyddesign: Ida Jacobsen

Spiller

29. nov. 2019 —

04. jan. 2020

Tir-fre kl. 18.00
Lør-søn kl. 15.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 2 timer inkl. pause

Billetter

Fra

75

kr.
-

375

kr.

Medvirkende

METTE HORN

Født 1965 og uddannet fra skuespillerskolen ved Aarhus Teater 1991.
Har medvirket i forestillinger som Den Vægelsindede, Jeanne de France og Fanny og Alexander på Det Kongelige Teater, Store Bastian på Betty Nansen Teatret, En kvinde uden betydning på Aarhus Teater samt Den politiske kandestøber og Drengen der ville være vægtløs på Folketeatret og som Kvinden med den blå tunge i showet Emmas Dilemma. Hun er bedst kendt som Max Pinligs mor i både film og tv-serien om Max og derudover har hun medvirket i film som Okay, Se til venstre der er en svensker, En som Hodder, Nynne, Sprængfarlig bombe og Bølgen og TV-serier som Nynne, Lykke samt julekalenderen Hjælp, det er jul.

ASTA KAMMA AUGUST

Født 1991 og uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Aarhus 2017.
Har medvirket i bl.a. Det rene rumMy heartache brings all the boys to the yard og Orestien på Aarhus Teater, Hamlet på Vendsyssel Teater og Emil fra Lønneberg på Folketeatret.
På TV har hun medvirket i Bedrag og Sygeplejeskolen.

JESPER GROTH

Født 1989 og uddannet fra Den Danske Scenekunstskole København 2015.
Siden har han medvirket i forestillinger som Gorillaen der var en gorilla på Det Lille Teater, H.C. Andersen lever på BaggårdTeatret, En løn at leve for på Rejsescenen, Hamlet på Vendsyssel Teater og senest Svejk på Nørrebro Teater. Filmdebuterede i kortfilmen Debut og har siden medvirket i filmene Muskelsvindler, Journal 64 og De Frivillige samt tv-serier som Krisministeren, Yes No Maybe, Klaphat, Sygeplejeskolen, DR2-serien Parterapi samt Sunday.

ANDREAS JEBRO

Født 1984 og uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater 2007.
Har efter endt uddannelse lavet over 40 forskellige forestillinger på scener landet over. Af de senere års forestillinger kan nævnes blandt andet nævnes titelrollen i Mågens på Nørrebro Teater, Jeppe på Bjerget på Grønnegårds Teatret, Erasmus Montanus på Aarhus Teater, Røde Orm og Aladdin på Det Kongelige Teater, Requiem på Betty Nansen Teatret og Toves værelse på Folketeatret. Børn kender ham måske fra Ramasjang, hvor han spiller pædagogen Balder i Oda Omvendt. Modtager af Årets Reumert 2014 for Årets mandlige birolle, Årets Reumert 2017 for Årets mandlige hovedrolle og Poul Reumerts studielegat 2019.

LILA NOBEL

Født 1984 og uddannet fra skuespillerskolen ved Odense Teater 2010.
Var fra 2010-13 ansat på Odense Teater og medvirkede her i forestillinger som Henrik og Pernille, Love and Money, Huckelberry Finn, Peer Gynt og En skærsommernatsdrøm. På Det Kongelige Teater var hun tilknyttet Det Røde Rum, hvor hun medvirkede i bl.a. Menneskedyr, Drømmeforestillinger og Nordisk Fjer, og som en del af ensemblet på Det Kongelige Teater har hun medvirket i forestillinger som Ødipus og Antigone, Terror, Othello, Maskerade og Riget. Medvirkede desuden i Sort Samvittigheds I et forhold på Betty Nansen Teatret og senest i Den mystiske sag om hunden i natten på Odense Teater. Modtager af Reumerts Talentpris 2011.

Bag om

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere