ET JULEEVENTYR29. november 2019 — 04. januar 2020

Om forestillingen

EN FORTRYLLENDE JULEOPLEVELSE FOR HELE FAMILIEN

KOM I SOLID JULESTEMNING MED CHARLES DICKENS’ ELSKEDE KLASSIKER. EN MAGISK OG EVENTYRLIG JULEFORTÆLLING MED METTE HORN I HOVEDROLLEN SOM SCROOGE.

Scrooge er en mavesur gammel gnier, der hader jul. Hvor andre mener, at julen er hjerternes fest, tænker Scrooge kun på at tjene penge og har ikke andet end dyb foragt tilovers for julestemning og familiehygge. Men julenat får Scrooge besøg af et genfærd. Som om det ikke er nok, bliver han også hjemsøgt af tre jule-ånder, der giver ham en ordentlig lærestreg, da de tager ham med på en tur til både fortiden, nutiden og fremtiden.

ET JULEEVENTYR er en af Charles Dickens’ mest elskede klassikere. Nu i en ny fortryllende version med Mette Horn i den altoverskyggende hovedrolle som Scrooge. En magisk, morsom og rørende historie om fællesskab og kærlighed, og om at det aldrig er for sent at blive et godt menneske.

Fra 7 år.

 

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Helsingborg Stadsteater.

Hver onsdag og lørdag tekstes forestillingen på dansk for personer med nedsat hørelse i samarbejde med Oticon, Otto Bruuns Fond, Spar Nord Fonden og William Demant Fonden.

En del af EU-projektet 

Medvirkende

METTE HORN, ASTA KAMMA AUGUST, JESPER GROTH, ANDREAS JEBRO, LILA NOBEL

INSTRUKTION: Viktor Tjerneld SCENOGRAFI OG KOSTUMER: Franciska Zahle MANUSKRIPT: Patrick Barlow baseret på Charles Dickens’ roman A Christmas Carol Teaterforlag: Nordiska ApS - København Lysdesign: Mårten K. Axelsson Lyddesign: Ida Jacobsen

Spiller

29. nov. 2019 —

04. jan. 2020

Tir-fre kl. 18.00
Lør-søn kl. 15.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 2 timer inkl. pause

Billetter

Fra

75

kr.
-

375

kr.

Medvirkende

METTE HORN

ASTA KAMMA AUGUST

JESPER GROTH

ANDREAS JEBRO

LILA NOBEL

Bag om

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere