Grupper

 

En teaterforestilling er en oplagt anledning til at mødes om en fælles oplevelse. Inviter personaleforeningen eller sportsklubben, gør noget ekstra for dine kunder, konferencedeltagere eller medarbejdere i virksomheden, eller lad teatret danne rammen om en uforglemmelig mærkedag for familie og venner – eller naboerne i opgangen. Uanset hvordan I hænger sammen, tilbyder vi at skræddersy arrangementer for grupper på min. 25 personer.

Vi kan f.eks. tilbyde grupperabat på teaterbilletten, rabat på forestillingsprogrammer og/eller rabat på et glas i baren i forbindelse med jeres besøg hos os. Derudover er det også muligt at arrangere en rundvisning, hvor vi måske kan afsløre nogle af hemmelighederne på vores mere end 130 år gamle teater.
Læs mere om rundvisning her.


SPISNING OG TEATER

Vi kan også tilbyde en helaftensoplevelse i samarbejde med Madklubbens to nærliggende restauranter Food Club eller Frankies Pizza, der byder på kulinariske oplevelser til favorable priser efterfulgt at morskab med mening på Nørrebro Teater.

Se andre nærliggende restauranter her


INFORMATION OG BESTILLING
Du kan læse om alle vores tilbud, priser og arrangementer til grupper for sæson 2019/20 HER.
For reservation, spørgsmål eller yderligere ønsker kontakt venligst projektmedarbejder Mads Andersen på: grupper@nbt.dk / 52 14 14 34

For grupper på under 25 personer henviser vi til billet@teaterbilletter.dk / 70 272 272 (man-fre kl. 14-18).

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere