Billetter

Billetter til Nørrebro Teater kan købes online på www.nbt.dk – alle dage, døgnet rundt. Brug kalenderen her under – og husk at printe dine billetter!

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere

Billetter i løssalg og med teaterrabat kan også købes på www.teaterbilletter.dk / tlf. 70 272 272.

Se Teatret

 

Her kan du se dig omkring på Nørrebro Teater. Du kan bevæge dig rundt på alle etager, og du kan se alle rækker og sæder i teatersalen, så du kan vælge lige netop den plads, der passer dig bedst.

Klik på pilen, vælg floor 1, 2 eller 3 og bevæg dig rundt ved hjælp af piletasterne eller musen.

 

Gavekort

Glæd én du holder af med et gavekort til Nørrebro Teater. Til jul, fødselsdag eller bare fordi …

Gavekortet er nemt og hurtigt at købe, og du vælger selv det beløb, du vil give. Køb gavekortet her og print med det samme:

KLIK HER OG KØB GAVEKORT

Du kan også købe gavekortet hos vores billetkontor på Frederiksborggade 15, 2. sal, 1360 København K (lige ved Nørreport) eller via tlf. 70 272 272.

LATESALE

 

Nu kan du købe teaterbilletter til kun 90 kr. pr. stk. inkl. gebyr for alle uanset alder. LateSale-billetterne er til salg fra 1 en time før forestillingernes start på følgende 5 teatre:

Nørrebro Teater
Betty Nansen Teatret
Folketeatret
Teater Republique
Østre Gasværk Teater.

Hver dag i en forestillings spilleperiode udbyder vi et begrænset antal LateSale-billetter til de aktuelle forestillinger på ovennævnte teatre. LateSale-billetterne er kun til salg på vores 5 teatre fra 1 time før forestillingernes start. LateSale-billetter kan ikke reserveres på forhånd eller købes online, men fås kun ved personligt fremmøde på teatrene og kun til samme dags forestillinger.

Så tag chancen og kom i god tid. Vi tager nemlig forbehold for udsolgt på de enkelte teatre. Men skulle du gå forgæves f.eks. hos os på Nørrebro Teater, har du på stedet mulighed for at købe en LateSale-billet til et af de andre nævnte teatre. Alle 5 teatre ligger indenfor en afstand på maks. 6 km., så jo tidligere du kommer, jo større er chancen for, at du altid kan nå en forestilling til LateSale-pris på mindst et af vores teatre.

På Nørrebro Teater udbydes LateSale-billetter udelukkende til følgende forestillinger i sæson 2019/20: AMERIKA, ET JULEEVENTYR, MYSTERIET og TIL VERDENS ENDE – ikke til LATE NIGHT LØRDAG og Nørrebro Teaters andre arrangementer. LateSale-billetter kan ikke kombineres med andre rabatter, og der tages forbehold for udsolgt. Se teatrenes egne hjemmesider for yderligere information:

Betty Nansen Teatret: www.bettynansen.dk
Folketeatret: www.folketeatret.dk
Teater Republique og Østre Gasværk Teater: www.oesterbroteater.dk

4 for 3

4 FOR 3 er en særlig rabat, der gælder for følgende arrangementer på Nørrebro Teater i sæson 2019/20: FYRAFTENSSANG, EN PINLIG AFFÆRE, TÆNKEPAUSER LIVE og DANMARKSHISTORIER LIVE.

4 FOR 3 betyder, at hvis du køber billet til 4 forskellige datoer under samme arrangement, så betaler du kun for 3. Du skal bare klikke på KØB BILLET under hvert enkelt arrangement, vælge de mindst 4 ønskede datoer og købe dem under priskategorien 4 FOR 3 – så er den 4. gratis.

Rabatten kan kun opnås ved køb af mindst 4 datoer til samme arrangement og kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatten gælder ikke for forestillingerne AMERIKA, ET JULEEVENTYR, MYSTERIET og TIL VERDENS ENDE eller LATE NIGHT LØRDAG.

Er du under 25 år, kan du få en gratis øl/vand med i din billet. Medbring gyldigt ID.

Levering af billetter

 

Når du køber billetter her på nbt.dk, kan du vælge mellem tre måder at få dine billetter leveret på:

 

Print-Selv-billetter

Køber du dine billetter på nbt.dk, kan du vælge selv at printe dine billetter. Du får tilsendt en e-mail med en pdf-fil der indeholder dine billetter, så du kan printe dem med det samme. Det koster ikke noget og kræver blot, at du har adgang til en printer, der kan printe billetterne ud på almindeligt A4-papir.

Du kan også vise dine billetter på en smartphone.

 

Billetter sendt med posten

Du kan vælge at få tilsendt dine billetter med posten, når du har købt dem på Nørrebro Teater eller nbt.dk. Det koster et forsendelsesgebyr på 25 kr., der dækker omkostninger til print, pakning og porto. Hvis du køber billetter til en gruppe på 10 pers. eller flere, er gebyret 70 kr. Vi sender billetterne til dig hurtigst muligt og du bør have dem i hænde senest 7 hverdage efter købet. Billetterne sendes til den adresse, som du har oplyst ved købet. Har du ikke modtaget billetterne indenfor det angivne tidsrum, skal du kontakte teaterbilletter.dk, der er vores billetkontor, så vil de bortkomne billetter blive annulleret og du får tilsendt nogle nye billetter, hvilket vil være omkostningsfrit for dig.

Kontaktinfo: Teaterbilletter.dk – klik her

Nørrebro Teater sender billetter til hele verden. Skal billetterne sendes til udlandet inklusiv Færøerne og Grønland, kan der være en leveringstid på op til 14 hverdage.

 

Afhentning af billetter

Du kan købe og afhente billetter hos teaterbilletter.dk i Frederiksborggade 15, 2. sal. Det koster et samlet ekspeditionsgebyr på 25 kr.

Betaling

 

På Nørrebro Teater kan du betale med Dankort, Mastercard, VISA og JCB. Al kommunikation af kreditkortoplysninger foregår krypteret og der er derfor ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes via DIBS til PBS og kortoplysningerne gemmes ikke. Ved betaling med kort opkræves der et kortgebyr. Som abonnent via teaterbilletter.dk har du mulighed for at betale med faktura, både når du bestiller et abonnement via telefonen og online.

 

Betal med Dankort app

Nu kan du bruge din mobiltelefon som Dankort på Nørrebro Teater. Download ”Dankort app” i App Store eller Google Play – så er du klar til at betale med dit Dankort, selvom din pung ligger hjemme på køkkenbordet.

Værd at vide

 

Billetten med den påtrykte stregkode er dit personlige adgangstegn til en bestemt forestilling. Billetten er kun gyldig, såfremt stregkoden er aktiveret. Det betyder, at billetter der er blevet annulleret pga. bortkomst eller er blevet byttet til en anden dag ikke er gyldige.

Stregkoden accepteres kun én gang ved indgang til forestillingen. Billetten kan altså ikke anvendes flere gange eller kopieres. Ulovlig kopiering af billetter kan betyde, at du ikke får adgang til forestillingen.

Nørrebro Teater har ikke ansvar for problemer, som skyldes ulovlig kopiering eller videresalg af billetter. Opbevar teaterbilletter på samme måde, som du gør med andre billetter, værdibeviser eller penge. Da billetterne er termobilletter, er de varmefølsomme, så de skal ikke opbevares for varmt.

  • Det er ikke tilladt at overdrage erhvervede billetter i kommercielt eller andet forretningsmæssigt øjemed. En overdragelse i kommerciel eller anden forretningsmæssig sammenhæng kan være – men er ikke begrænset til – følgende forhold:
  • Alt professionelt virksomhedssalg eller anden overdragelse af billetter, uanset prisen herfor.
  • Brug af billetter som præmie i konkurrencer eller lignende uden at der forinden er opnået tilladelse fra teatrets side.
  • Overdragelse af billetter, hvor overdragelsen sker som tilgift til andre ydelser, som f.eks. salg af rejse, restaurationsbesøg, hotelophold og lignende, uden at der forinden er indhentet forudgående tilladelse fra teatret.
  • Ved køb af billetter med ungdomsrabat og til ledsagere til handikappede kan billetkontrolløren forlange at se legitimation. Derfor skal der medbringes billedlegitimation.

Det bemærkes endvidere, at det ifølge Lov om Billethajer er forbudt at søge opnået fortjeneste gennem videresalg af teater- og koncertbilletter.

Købsbetingelser

 

Læs mere her