Billetter

Billetter til Nørrebro Teater kan købes online på www.nbt.dk – alle dage, døgnet rundt. Brug kalenderen her under. Du kan printe dine billetter eller have dem med på din telefon.

Kalender

Billetter i løssalg og med teaterrabat gennem teaterklub Mit Teater kan også købes på

www.teaterbilletter.dk / tlf. 70 272 272.

SE TEATRET

Her kan du se dig omkring på Nørrebro Teater. Du kan bevæge dig rundt på alle etager, og du kan se alle rækker og sæder i teatersalen, så du kan vælge lige netop den plads, der passer dig bedst.

Klik på pilen, vælg floor 1, 2 eller 3 og bevæg dig rundt ved hjælp af piletasterne eller musen.

LATESALE

Du kan købe teaterbilletter til kun 90 kr. pr. stk. inkl. gebyr for alle uanset alder. LateSale-billetterne er til salg fra 1 en time før forestillingernes start.

Hver dag i en forestillings spilleperiode udbyder vi et begrænset antal LateSale-billetter. LateSale-billetterne er kun til salg på teatret fra 1 time før forestillingernes start. LateSale-billetter kan ikke reserveres på forhånd eller købes online, men fås kun ved personligt fremmøde på teatret og kun til samme dags forestillinger.

Så tag chancen og kom i god tid. Vi tager nemlig forbehold for udsolgt.

På Nørrebro Teater udbydes LateSale-billetter udelukkende til forestillingerne VI BETALER IKKE!, JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG og EN GUIDE TIL EN (LIDT) LYSERE FREMTID i sæson 2023/24 – ikke til LATE NIGHT LØRDAG og Nørrebro Teaters andre arrangementer. LateSale-billetter kan ikke kombineres med andre rabatter, og der tages forbehold for udsolgt.

4 FOR 3

4 FOR 3 er en særlig rabat, der gælder for følgende arrangementer på Nørrebro Teater:
ENTEN-ELLER, FATTIGRØVSKLUBBEN, FYRAFTENSSANG, KLIMAKABALEN, LYDBAD, PÆRFEKT GIN & CROQUIS samt TÆNKEPAUSER LIVE.

4 FOR 3 betyder, at hvis du køber billet til 4 forskellige datoer under det samme arrangement, så betaler du kun for 3. Du skal bare klikke på KØB BILLET, vælge de 4 ønskede datoer og købe dem under priskategorien 4 FOR 3 – så er den 4. gratis. Rabatten kan kun opnås ved køb af mindst 4 datoer til samme arrangement og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Er du under 25 år, kan du få en gratis øl/vand med i din billet ved at vælge billetkategorien ”Under 25 år + øl/vand”. Husk at medbringe gyldigt ID.

Ovenstående rabatter kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatterne gælder kun arrangementerne ENTEN-ELLER, FATTIGRØVSKLUBBEN, FYRAFTENSSANG, KLIMAKABALEN, LYDBAD samt TÆNKEPAUSER LIVE.

LEVERING AF BILLETTER

Når du køber billetter her på nbt.dk, kan du vælge mellem to måder at få dine billetter leveret på:

Print-Selv-billetter

Køber du dine billetter på nbt.dk, kan du vælge selv at printe dine billetter. Du får tilsendt en e-mail med en pdf-fil der indeholder dine billetter, så du kan printe dem med det samme. Det koster ikke noget og kræver blot, at du har adgang til en printer, der kan printe billetterne ud på almindeligt A4-papir.

Du kan også vise dine billetter på en smartphone.

Billetter sendt med posten

Du kan vælge at få tilsendt dine billetter med posten, når du har købt dem på Nørrebro Teater eller nbt.dk. Det koster et forsendelsesgebyr på 35 kr., der dækker omkostninger til print, pakning og porto. Hvis du køber billetter til en gruppe på 20 pers. eller flere, er gebyret 70 kr. Vi sender billetterne til dig hurtigst muligt og du bør have dem i hænde senest 7 hverdage efter købet. Billetterne sendes til den adresse, som du har oplyst ved købet. Har du ikke modtaget billetterne indenfor det angivne tidsrum, skal du kontakte teaterbilletter.dk, der er vores billetkontor, så vil de bortkomne billetter blive annulleret og du får tilsendt nogle nye billetter, hvilket vil være omkostningsfrit for dig.

Kontaktinfo: Teaterbilletter.dk – klik her

Nørrebro Teater sender billetter til hele verden. Skal billetterne sendes til udlandet inklusiv Færøerne og Grønland, kan der være en leveringstid på op til 14 hverdage.

BETALING

På Nørrebro Teater kan du betale med Dankort, Mastercard, VISA og JCB. Al kommunikation af kreditkortoplysninger foregår krypteret og der er derfor ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes via DIBS til PBS og kortoplysningerne gemmes ikke. Ved betaling med kort opkræves der et kortgebyr. Som abonnent via teaterbilletter.dk har du mulighed for at betale med faktura, både når du bestiller et abonnement via telefonen og online.

Betal med din mobiltelefon

Du kan bruge din mobiltelefon til at betale med på Nørrebro Teater, hvis du har dine kort liggende i ’Wallet’ på din mobiltelefon. Tilføj dit/dine kort i ’Wallet’ på din mobiltelefon – så er du klar til at betale med dit kort, selvom din pung ligger hjemme på køkkenbordet.

VÆRD AT VIDE

Billetten med den påtrykte stregkode er dit personlige adgangstegn til en bestemt forestilling. Billetten er kun gyldig, såfremt stregkoden er aktiveret. Det betyder, at billetter der er blevet annulleret pga. bortkomst eller er blevet byttet til en anden dag ikke er gyldige.

Stregkoden accepteres kun én gang ved indgang til forestillingen. Billetten kan altså ikke anvendes flere gange eller kopieres. Ulovlig kopiering af billetter kan betyde, at du ikke får adgang til forestillingen.

Nørrebro Teater har ikke ansvar for problemer, som skyldes ulovlig kopiering eller videresalg af billetter. Opbevar teaterbilletter på samme måde, som du gør med andre billetter, værdibeviser eller penge. Da billetterne er termobilletter, er de varmefølsomme, så de skal ikke opbevares for varmt.

  • Det er ikke tilladt at overdrage erhvervede billetter i kommercielt eller andet forretningsmæssigt øjemed. En overdragelse i kommerciel eller anden forretningsmæssig sammenhæng kan være – men er ikke begrænset til – følgende forhold:
  • Alt professionelt virksomhedssalg eller anden overdragelse af billetter, uanset prisen herfor.
  • Brug af billetter som præmie i konkurrencer eller lignende uden at der forinden er opnået tilladelse fra teatrets side.
  • Overdragelse af billetter, hvor overdragelsen sker som tilgift til andre ydelser, som f.eks. salg af rejse, restaurationsbesøg, hotelophold og lignende, uden at der forinden er indhentet forudgående tilladelse fra teatret.
  • Ved køb af billetter med ungdomsrabat og til ledsagere til handikappede kan billetkontrolløren forlange at se legitimation. Derfor skal der medbringes billedlegitimation.

Det bemærkes endvidere, at det ifølge Lov om Billethajer er forbudt at søge opnået fortjeneste gennem videresalg af teater- og koncertbilletter.

KØBSBETINGELSER

Læs mere her