Skoler

Nørrebro Teater er et moderne morskabsteater, der ikke bare giver mening for den enkelte publikummer, men også for skoler og uddannelsesinstitutioner. Til udvalgte forestillinger udarbejder vi undervisningsmateriale, som med fordel kan bruges i undervisningen, og vi tilbyder også gratis introduktioner til dig, der kommer med dine elever og skal se en forestilling hos os.


UNDERVISNINGSMATERIALE

Til udvalgte forestillinger laver vi undervisningsmateriale, som du kan bruge både før, under og efter, I har set forestillingen. Vores undervisningsmateriale til sæson 2024/25 vil løbende kunne downloades her på siden. Det vil også være tilgængeligt via Brug TeatretSkoletjenesten samt Materialeplatformen.

INTRODUKTIONER

Hvis du og dine elever har købt billetter til forestillingerne TID TIL GLÆDE, HVORFOR LAVER VI IKKE ET BAND? eller INSEKTLIV, er det muligt at bestille en gratis introduktion for skoler på onsdage i spilleperioden. Introduktionerne starter enten kl. 17.45 eller 18.45 alt efter, om forestillingen starter kl. 19.00 eller 20.00. Introduktionen varer ca. en halv time.

Er I 50 personer eller flere, har vi også mulighed for at tilbyde forestillingsintroduktion på andre dage efter nærmere aftale.


PRISER OG RABATTER

Er I minimum 6 personer under 25 år koster billetten fra kun 75 kr. pr. stk.

Vi tilbyder samme priser til medfølgende undervisere. De nævnte billetpriser er ekskl. gebyrer.


KONTAKT VEDR. BILLETBESTILLING

Bestil billetter på vores skoleportal BRUG TEATRET I UNDERVISNINGEN eller ved at kontakte vores billetkontor på mail: info@brugteatret.dk eller på tlf. 70 272 272.

For direkte køb af billetter via hjemmesiden: klik her

 

KONTAKT VEDR. INTRODUKTIONER
For spørgsmål vedr. introduktioner kontakt Nørrebro Teater på nbt@nbt.dk

Kalender

Spiller i dag

Nørrebro Teater

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kalender

Spiller i dag

Nørrebro Teater

Ingen forestillinger i dag