fbpx

Manifest

For morskabens teater

Af teaterdirektør Mette Wolf

Om teatret

NØRREBRO TEATER

Nørrebro Teater er Danmarks største morskabsteater med plads til 620 publikummer. Det ligger i Ravnsborggade på Nørrebro, hvor det har ligget siden åbningen den 26. december 1886. Dengang var Nørrebro en helt ny bydel, der mest bestod af mose og marker. I dag er området som en sydende og kulørt heksekedel – den perfekte beliggenhed for et moderne teater, der præsenterer begavet morskab for alle til alle tider. Nørrebro Teaters repertoire består af underholdende og meningsfulde teater- og musikforestillinger, der forholder sig til nutiden og ikke er bange for at lade humoren stå på skuldrene af alvoren. Siden 2015 har Mette Wolf siddet på teatrets direktørpost.

SE TEATRET

NØRREBRO TEATER

Her kan du se dig omkring på Nørrebro Teater. Du kan bevæge dig rundt på alle etager, og du kan se alle rækker og sæder i teatersalen, så du kan vælge lige netop den plads, der passer dig bedst. Klik på pilen, vælg floor 1, 2 eller 3 og bevæg dig rundt ved hjælp af piletasterne eller musen.

KONTAKT

BILLETKONTOR

TEATERBILLETTER

T / 70 272 272 (man-fre kl. 14-17)

E / billet@teaterbilletter.dk

W / www.teaterbilletter.dk

 

ADMINISTRATION

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3

2200 København N

T / 35 35 27 60 (telefontid kl. 10-14)

E / nbt@nbt.dk

Bogholderi: faktura@nbt.dk

 

ADMINISTRATIVT PERSONALE

Teaterdirektør

METTE WOLF

T / 35 35 27 60

Økonomichef

BENNY SCHOU PETERSEN

T / 52 14 14 31

Arrangementschef

CHARLOTTE KJÆR

T / 52 14 14 30

Publikumschef

JEPPE NÆSTED JENSEN

T / 26 11 19 45

Kommunikationschef

JULIE A. VEJLØ

T / 52 14 14 33

E / julie@nbt.dk

Marketingchef

KATRINE HELMER ANDREA

T / 24 42 48 99

E / katrine@nbt.dk

Grafiker

TILIA MARLENE RUSSELL

Dramaturg

MADS WITTRUP ANDERSEN

T / 52 14 14 34

Teatersekretær og gruppesalgsansvarlig

HELLE BRONÉE

T / 52 14 14 74

Regnskabs- og kontormedarbejder

KRISTINE VON STAFFELDT

T / 60 14 33 39

Kommunikations-studentermedhjælper

JONAS JOHANSSON

TEKNISK PERSONALE

Produktionschef

MADS PETER ØSTERSKOV

T / 22 79 46 78

Belysningsmester

HENRIK SPANGSBO

T / 52 14 14 55

Tonemester

MORTEN OXHOLM

T / 52 14 14 50

Scenemester

RENÉ FRISCH RASMUSSEN

T / 60 83 99 64

Skræddersal

MALOU LISTOFT

T / 52 14 14 75

Driftschef

JOHAN FAST

T / 25 85 23 71

Overregissør

ALICE SJURKALINA

T / 50 55 26 69

Elev

FREJA BANG HANSEN

T / 31 57 63 02

Elev

OLIVER MUNCH

T / 50 31 21 51

BESTYRELSE

MIKAEL STORM FREDERIKSEN
Forperson (udpeget af Kulturministeren)
Gå til Mikaels LinkedIn-profil

ASTRID HAUG
Næstforperson (udpeget af Statens Kunstfond)
Gå til Astrids LinkedIn-profil

KLAUS BONDAM
Medlem (udpeget af Statens Kunstfond)
Gå til Klaus’ LinkedIn-profil

LENE STRUCK-MADSEN
Medlem (udpeget af Kulturministeren)
Gå til Lenes LinkedIn-profil

SIMON STRANGE
Medlem (udpeget af Københavns Kommune)
Gå til Simons LinkedIn-profil

HENRIK KEGNÆS SPANGSBO
Medlem (medarbejderrepræsentant)
Gå til Henriks LinkedIn-profil

BÆREDYGTIGHED

Nørrebro Teater ønsker i vores egenskab af teater aktivt at medvirke til at tage vare på vores fælles fremtid. Derfor arbejder vi med et øget fokus på klimavenlig teaterdrift.

​I samarbejde med Betty Nansen, Folketeatret samt Østerbro Teater har vi iværksat en grøn omstilling af teatret, så publikum i fremtiden kan tilbydes en mere bæredygtig teateroplevelse.

 

SOCIAL BÆREDYGTIGHED

Fuldt Hus arbejder for at tilbyde borgere i en udsat situation en plads i fællesskabet gennem deltagelse i kulturlivet.

Sammen med andre kulturudbydere rundt om i landet, ønsker Nørrebro Teater at tage et socialt ansvar ved at donere ikke-solgte billetter til udsatte borgere via velgørende organisationer.

Billetterne stilles til rådighed for organisationer som arbejder på et socialt og alment velgørende grundlag eller til andre, der non profit arbejder for at give økonomisk og socialt udsatte en bedre hverdag. F.eks. er Danner, Frelsens Hær og Hus Forbi aktive modtagere af teaterbilletter.
Nørrebro Teater tilbyder teaterbilletter til Fuldt Hus til alle vores forestillinger, og vi er stolte af at kunne give teateroplevelser til udsatte borgere.

Du kan læse mere om Fuldt Hus her.

in english

ABOUT NØRREBRO THEATRE

Nørrebro Theatre is Denmark’s largest comedy-focused theatre with a capacity of 620 seats, known for its innovative approach to comedy, laid-back atmosphere and broad appeal. Since its foundation on December 26th 1886, it has explored large and serious subjects through the medium of comedy theatre. Today the plays reflect the location of the theatre in a multicultural and highly political neighbourhood.

The repertoire consists of entertaining and meaningful comedy theatre and new musical drama, which relates to present-day themes and is not afraid of combining humour with seriousness. Among our recent plays is a stage adaption of Charlie Chaplin’s THE GREAT DICTATOR (world premiere, 2017) which was selected Stage Performance of the Year by the Danish blog Copenhagen Culture. Furthermore, the production of THE GOVERNMENT INSPECTOR by Nikolai Gogol (2018) attracted more than 22.000 people.

As a theatre, we strive to make a difference in our local community. We form creative alliances, co-produce with local partners and offer events that cater for a diverse audience. We strive to display the theatre as a place open and available for everybody. Nørrebro Theatre presents at least three plays and several special events each season, such as political talks, new monologues, readings and singalong. The theatre focuses on audience development in order to get to know our diverse audience. Nørrebro Theatre has been a partner in the large-scale European cooperation project ADESTE+, aimed at expanding cultural participation. Read more about the results of our work with ADESTE+ here.

SUBTITLES

For some plays, we offer English subtitles. When subtitles are available you can find information at nbt.dk – but always feel free to contact us for further information.

AMBASSADØRER

 

Nørrebro Teater har 16 ambassadører. De elsker teater i almindelighed og Nørrebro Teater i særdeleshed. De tror på, at kunsten er uundværlig for samfundet. De tror på, at morskab med mening kan skabe indhold og relevans og sætte tanker og samtaler i gang. Og de er den slags mennesker, der gerne vil gøre en forskel.

Vores hårde kerne af ambassadører gør en stor forskel for Nørrebro Teater. De deler deres begejstring for vores forestillinger og arrangementer ved enhver given lejlighed. De engagerer deres netværk i teatret. De introducerer teatret for et publikum, som aldrig har været her før. De kommer med forslag til, hvordan vi kan blive bedre, og de giver os ikke mindst deres tid.

HVEM ER DE?

Ambassadørkorpset består af 12 kvinder og 4 mænd i alle aldre. De er vidt forskellige. En læser datalogi, en er arkitekt, nogle er pensionister, en er fysioterapeut og en er pædagog. En er lærer, en er sygeplejerske, en er kosmetolog, en er bygningskonstruktør og en er ortopist.

Nogle af ambassadørerne bor på Nørrebro, nogle bor på Frederiksberg, og nogle bor i indre by. En bor i Lyngby, en i Bjæverskov, en bor på Vesterbro, en bor på Østerbro, en bor i Nordvest, en bor i Søborg og en bor i Lund.

Nørrebro Teater ønsker i vores egenskab af teater aktivt at medvirke til at tage vare på vores fælles fremtid. Derfor arbejder vi med et øget fokus på klimavenlig teaterdrift.

​I samarbejde med Betty Nansen Teatret, Folketeatret samt Østerbro Teater har vi iværksat en grøn omstilling af teatret, så publikum i fremtiden kan tilbydes en mere bæredygtig teateroplevelse.

jobs

LEDIGE STILLINGER

Uopfordrede ansøgninger kan sendes til: job@nbt.dk

Kalender

Spiller i dag

Nørrebro Teater

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kalender

Spiller i dag

Nørrebro Teater

Ingen forestillinger i dag