Persondatapolitik

1. EJEROPLYSNINGER

Dette website udbydes af
Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N
Telefon: 35 35 24 60
E-mail: nbt@nbt.dk

2. PERSONOPLYSNINGER

Sådan behandler vi dine personoplysninger
Denne oplysningstekst beskriver, hvordan dine personoplysninger indsamles og behandles af Nørrebro Teater som dataansvarlig i forbindelse med vores markedsføring og salg. Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, ved øvrig brug af services eller hvis du foretager køb via websitet. Behandlingen omfatter blandt andet udarbejdelse af publikumsprofiler på baggrund af de beskrevne oplysninger med henblik på markedsføring af Nørrebro Teater.

Formålet med behandlingen af personoplysninger
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at sende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Hvilke personoplysninger
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, telefonnummer, adresse og betalingsoplysninger. Vi registrerer også købshistorik om, hvad du køber og hvornår, samt præferencer og interesser for at kunne tilbyde dig relevante fordele m.v.

Videregivelse
Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjeparter uden for Nørrebro Teater, medmindre du har samtykket til en sådan videregivelse, eller det følger af lov- eller myndighedskrav. Videregivelse vil tillige kunne ske i forbindelse med fusion/opkøb/salg.

Opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Dine rettigheder
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at oplysningerne bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til teatret på: nbt@nbt.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

3. COOKIES

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter og blokerer du cookies
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt geografi, for at tilpasse indhold.

Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Facebook-pixel
Websitet bruger cookies fra Facebook. Du kan få mere at vide om indsamling og brug af dine personlige oplysninger via Facebook og om dine rettigheder og muligheder her: https://da-dk.facebook.com/about/privacy/.

Du kan deaktivere funktionen her: https://da-dk.facebook.com/business/help/1415256572060999?helpref=uf_permalink