SOM GÆST PÅ NØRREBRO TEATER
BEGYNDER OPLEVELSEN ALLEREDE FØR TÆPPET GÅR.

Billetkøb

 

 

 

Køb billetter online her. Her kan du også finde svar, hvis du har spørgsmål vedr. køb af billetter, og finder du ikke det, du søger, henviser vi til www.teaterbilletter.dk eller tlf. 70 272 272 (man-fre kl. 14-17).

Desuden er du naturligvis velkommen til at henvende dig i vores billetsalg i baren fra en time før forestillingens start.

Find vej

NØRREBRO TEATER

Ravnsborggade 3
2200 København N

Se på kort

BUS, TOG OG METRO

Nørrebro Teater ligger i Ravnsborggade på Nørrebro lige ved søerne i København. Bus 5C, Bus 350S og Bus 1A kører lige til døren. Du kan også tage S-tog eller metro til Nørreport Station og gå her fra til teatret på ca. 10 minutter.

PÅ CYKEL

Vi slår et slag for at cykle til og fra teatret. På cyklen er der rig mulighed for at vende forventninger inden og reaktioner efter teateroplevelsen, og så er det godt for både miljø og krop.

Kommer du på cykel til Nørrebro Teater, kan du parkere den i cykelstativerne på den modsatte side af gaden.

PARKERING

Kommer du i bil til Nørrebro Teater, kan du være heldig at finde en ledig plads i Ravnsborggade eller gaderne omkring. Læs om parkeringsreglerne i Københavns Kommune her

Restaurantbesøg

Skal du ud at spise før eller efter dit besøg på Nørrebro Teater? Så lad dig inspirere her. Vi samarbejder med en række gode spisesteder i nærheden, som tilbyder særlige rabatter i forbindelse med køb af teaterbilletter til Nørrebro Teater.

 

VIS DIN TEATERBILLET OG FÅ RABAT

Nørrebro Bryghus / hjemmebrygget øl og lækker mad / læs mere her

Ravnsborg Kitchen & Bar / spis hos vores nabo – klassisk fransk, italiensk og nordisk køkken / læs mere her

Bevar’s/ varm og hyggelig atmosfære lige overfor teatret / læs mere her

Café 22 / fra brunch til tre-retters-menu med udsigt til søerne / læs mere her

 

Tilgængelighed

KØRESTOLSPLADSER OG LEDSAGEORDNING

Der findes to kørestolspladser på Nørrebro Teater.
Ledsagekort kan benyttes og giver mulighed for gratis at medtage en ledsager.

Kørestolsplads og ledsagebilletter kan udelukkende købes ved at ringe til vores billetkontor hverdage ml. kl. 14 og 17 på tel. 70 272 272.

 

FM-UDSTYR:

Har du nedsat hørelse og brug for ekstra udstyr for at forbedre lytteoplevelsen i salen, kan du gratis reservere et trådløst FM-udstyr med hovedtelefoner til alle Nørrebro Teaters forestillinger og arrangementer i salen.

Teatret råder over otte sæt FM-udstyr, som trådløst overfører lyd fra vores eksisterende højttaleranlæg til de individuelle modtagere, så brugere med nedsat hørelse får samme udbytte af teaterforestillingen eller arrangementet som de øvrige gæster. De individuelle modtagere forbindes til et sæt hovedtelefoner, som kan lånes af Nørrebro Teater, eller du kan medbringe dine egne hovedtelefoner og få en bedre lydkvalitet. Dine egne hovedtelefoner skal dog have minijack-stik.

FM-udstyret erstatter tidligere teleslyngeanlæg.

Hvordan?
Lån af FM-udstyret inkl. hovedtelefoner er gratis, men skal reserveres på forhånd. Dette gøres online i forbindelse med billetkøb på www.nbt.dk eller ved at kontakte vores billetkontor på mail: info@billetbillet.dk  eller telefon 70 272 272.

FM-udstyret udleveres fra billetskranken på teatret mod forevisning af din FM-billet samt billed-ID, der lægges i pant. Efter forestillingen afleveres FM-udstyret til personalet i baren.

Udstyret er nemt at betjene og vores personale vil altid være behjælpelig med eventuelle spørgsmål.

 

FM-udstyr er muliggjort i partnerskab med høreapparatproducenten Oticon og med støtte fra Oticon Medical.

 

 

Så simpelt er det at anvende FM-udstyr!

Inden forestillingen

 

Vi anbefaler, at du kommer i god tid, så du kan nå at finde dine pladser inden forestillingen begynder.

 

På Nørrebro Teater åbner dørene sammen med baren en time før forestillingens start, så kom og nyd f.eks. en lækker caffe latte, en specialøl, et glas vin eller bobler inden forestillingen. Alt købt i baren må tages med i salen under forestillingen. Baren er også åben i pausen.

 

Garderobe

På Nørrebro Teater er der mulighed for at hænge dit tøj i en bemandet garderobe mod betaling.

 

 

Rundvisning

KOM MED BAG KULISSERNE
Mærk historiens vingesus og teatrets magi når turen går rundt på hele Nørrebro Teater. Kom med bag kulisserne og oplev alt fra malersalen over værkstedet til skræddersalen og kostumelageret. Kom med ind i prøvesalen, teknikrummet og skuespillernes garderober – og prøv selv, hvordan det er at stå på scenen.

Det mere end 130 år gamle teater har gennemgået mange forandringer og gemmer på interessante spor og sjove historier fra fortiden.

Da der altid er liv i huset, og der derfor kan være prøver i prøvesalen eller travlt på værkstedet, kan vi ikke garantere, at rundvisningen går forbi alle rum i huset. Men vi vil gøre alt for at give jer en spændende rundvisning i et teater fuld af morskab med mening.

Grupper på min. 10 personer kan bestille en rundvisning på Nørrebro Teater.

Rundvisningen koster 75 kr. pr. person og bestilles hos dramaturg Mads Andersen på ma@nbt.dk / 52 14 14 34.

OBS! Der er mange trapper på rundvisningen, og derfor egner den sig desværre ikke til gangbesværede.

Velkommen til og god fornøjelse

handske

Skulle du have spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os HER

SaveSave

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere