SOM GÆST PÅ NØRREBRO TEATER
BEGYNDER OPLEVELSEN ALLEREDE FØR TÆPPET GÅR.

Billetkøb

Køb billetter online her. Her kan du også finde svar, hvis du har spørgsmål vedr. køb af billetter, og finder du ikke det, du søger, henviser vi til www.teaterbilletter.dk eller tlf. 70 272 272 (man-fre kl. 14-17).

Desuden er du naturligvis velkommen til at henvende dig i vores billetsalg i baren fra en time før forestillingens start.

Find vej

NØRREBRO TEATER

Ravnsborggade 3
2200 København N

BUS, TOG OG METRO

Nørrebro Teater ligger i Ravnsborggade på Nørrebro lige ved søerne i København. Bus 5C, Bus 350S og Bus 1A kører lige til døren. Du kan også tage S-tog eller metro til Nørreport Station og gå her fra til teatret på ca. 10 minutter.

CYKEL

Vi slår et slag for at cykle til og fra teatret. På cyklen er der rig mulighed for at vende forventninger inden og reaktioner efter teateroplevelsen, og så er det godt for både miljø og krop.

Kommer du på cykel til Nørrebro Teater, kan du parkere den i cykelstativerne på den modsatte side af gaden.

PARKERING

Kommer du i bil til Nørrebro Teater, kan du være heldig at finde en ledig plads i Ravnsborggade eller gaderne omkring. Læs om parkeringsreglerne i Københavns Kommune her

Restaurantbesøg

Skal du ud at spise før eller efter dit besøg på Nørrebro Teater? Så lad dig inspirere her. Vi samarbejder med en række gode spisesteder i nærheden, som tilbyder særlige rabatter i forbindelse med køb af teaterbilletter til Nørrebro Teater.

 

VIS DIN TEATERBILLET OG FÅ RABAT

Bevar’s / varm og hyggelig atmosfære lige overfor teatret / læs mere her

Café 22 / fra brunch til tre-retters-menu med udsigt til søerne / læs mere her

Hooked / Start aftenen med friske og bæredygtige fisk og skaldyr / læs mere her

Osteria 16 / Uformel family style dinning med de bedste italienske råvarer / læs mere her

Ravnsborg Kitchen & Bar / spis hos vores nabo – klassisk fransk, italiensk og nordisk køkken / læs mere her

The Fat Greek / autentisk græsk streetfood / læs mere her

Tilgængelighed

KØRESTOLSPLADSER OG LEDSAGEORDNING

Der findes en kørestolsplads på Nørrebro Teater.
Ledsagekort kan benyttes og giver mulighed for gratis at medtage en ledsager.

Kørestolsplads og ledsagebilletter kan udelukkende købes ved at ringe til vores billetkontor hverdage ml. kl. 14 og 17 på tel. 70 272 272.

Der er adgang til salen for kørestole via en trappelift, der betjenes af personalet. For at benytte liften, skal du ankomme mindst 30 min. før forestillingen begynder. Henvend dig til personalet i baren, når du ankommer. Dimensionerne på liftens platform er 99×77 cm, og liften har automatiske sikkerhedsklapper og –bøjler på tre sider, der skal være på plads for, at liften kan køre. Dette kan medføre, at kørestole med mere end to hjulpar, iltudstyr eller lignende, eller kørestolsbrugere med behov for, at fodstøtterne altid er i laveste position, ikke har plads nok på liften.
Har du spørgsmål til tilgængeligheden ifm. dit besøg, bedes du kontakte publikumschef Jeppe Næsted Jensen på jeppe@nbt.dk eller tlf. 2611 1945

 


FM-UDSTYR

Har du nedsat hørelse og har du brug for ekstra udstyr for at forbedre din lytteoplevelse i salen? Til alle Nørrebro Teaters forestillinger og arrangementer i salen, kan du gratis reservere udstyr, der kan hjælpe dig.

– Et trådløst FM-udstyr (en modtager, hvorpå du selv kan regulere lydstyrken samt et sæt hovedtelefoner).De individuelle modtagere forbindes til et sæt hovedtelefoner, som kan lånes af Nørrebro Teater, eller du kan medbringe dine egne hovedtelefoner og få en bedre lydkvalitet. Dine egne hovedtelefoner skal dog have minijack-stik.

– En personlig teleslynge (en lille hals(tele)slynge, som primært er til brugere med kraftigt høretab). Vær opmærksom på, at der KAN forekomme lavfrekvent brummen ved benyttelse med hals(tele)slyngen. Det skyldes udefrakommende støj fra de tekniske installationer i salen. De personlige halsteleslynge sender lyden til høreapparatet, hvis du har høreapparat med telespole og teleslyngeprogram.

– En DT 770 Pro, som er en større hovedtelefon, med mulighed for lidt mere lyd.

 

FM-udstyret erstatter tidligere teleslyngeanlæg.

 


Hvordan?
Lån af FM-udstyret inkl. hovedtelefoner er gratis, men skal reserveres på forhånd. Dette gøres online i forbindelse med billetkøb på www.nbt.dk eller ved at kontakte vores billetkontor på mail: info@billetbillet.dk  eller telefon 70 272 272.

FM-udstyret udleveres af personalet i teatrets bar. Efter forestillingen afleveres FM-udstyret til personalet i baren.

Udstyret er nemt at betjene og vores personale vil altid være behjælpelig med eventuelle spørgsmål.

 

FM-udstyr og personlig teleslynge er muliggjort i partnerskab med høreapparatproducenten Oticon og med støtte fra Oticon Medical.

 

Så simpelt er det at anvende FM-udstyr!

 

SOLSIKKESNOREN – GØR DET USYNLIGE SYNLIGT

Nørrebro Teater er blevet en del af Solsikke-programmet for at være med til at sætte fokus på usynlige handicaps og gøre teaterbesøget lettere for personer med skjulte diagnoser og handicaps. 
Solsikkesnorens formål er at gøre hverdagen nemmere for både den, der har et usynligt handicap, og samtidig gøre det nemmere for alle andre at vise hensyn og hjælpe, hvor der er brug for det.
Solsikkesnoren giver personer med usynlige handicaps og diagnoser mulighed for, på en diskret måde, at signalere et behov for særlige hensyn, lidt ekstra tid eller hjælp.

Der findes ingen liste over usynlige handicap. Hvis du oplever at have brug for mere tid, tålmodighed og hjælp end andre, og du føler, at det vil hjælpe dig at gå med Solsikkesnoren, så skal du gøre det. 

Du kan få udleveret en gratis solsikkesnor ved at henvende dig til vores forhuspersonale, når du ankommer til teatret.

 

Læs mere om Solsikken på www.solsikkeprogrammet.dk

Solsikkesnoren giver ingen særlige fordele på teatret, men fungerer som et signal til personale og øvrige publikummer om, at bæreren af Solsikkesnoren kan have behov for ekstra hensyn.

 

Inden forestillingen

Vi anbefaler, at du kommer i god tid, så du kan nå at finde dine pladser inden forestillingen begynder.

På Nørrebro Teater åbner dørene sammen med baren en time før forestillingens start, så kom og nyd f.eks. en lækker caffe latte, en specialøl, et glas vin eller bobler inden forestillingen. Alt købt i baren må tages med i salen under forestillingen. Baren er også åben i pausen og efter forestillingen.


Garderobe

På Nørrebro Teater er der mulighed for at hænge dit tøj i en ubemandet garderobe.

Rundvisning

KOM MED BAG KULISSERNE
Mærk historiens vingesus og teatrets magi når turen går rundt på hele Nørrebro Teater. Kom med bag kulisserne og oplev alt fra malersalen over værkstedet til skræddersalen og kostumelageret. Kom med ind i prøvesalen, teknikrummet og skuespillernes garderober – og prøv selv, hvordan det er at stå på scenen.

Det mere end 130 år gamle teater har gennemgået mange forandringer og gemmer på interessante spor og sjove historier fra fortiden.

Da der altid er liv i huset, og der derfor kan være prøver i prøvesalen eller travlt på værkstedet, kan vi ikke garantere, at rundvisningen går forbi alle rum i huset. Men vi vil gøre alt for at give jer en spændende rundvisning i et teater fuld af morskab med mening.

Grupper på min. 10 personer kan bestille en rundvisning på Nørrebro Teater.

Rundvisningen koster 75 kr. pr. person og bestilles hos publikumschef Jeppe Næsted Jensen på jeppe@nbt.dk / 26 11 19 45.

OBS! Der er mange trapper på rundvisningen, og derfor egner den sig desværre ikke til gangbesværede.

Velkommen til og god fornøjelse

Skulle du have spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os HER

Kalender

Spiller i dag

Nørrebro Teater

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kalender

Spiller i dag

Nørrebro Teater

Ingen forestillinger i dag