SPIRITUAL WALKS - LYDKOMEDIE

Spiritual_walks_hjemmeside

EN LYDKOMEDIE TIL DIN GÅTUR

Smit dine omgivelser med latter mens du lytter til Mette Søndergaard Nielsens nyskrevne lydkomedie om livsvejleder Frida Sencir, der sætter spot på selvhjælpskulturens tomhed og kynisme.

Den selvudnævnte livsvejleder Frida Sencir har lavet en podcast, hvor hun går tur med sine følgere, mens hun healer dem. Men det er ikke nogen let opgave at guide andre mennesker til et mere spirituelt liv, når man ikke selv har helt styr på sit eget.

Du kommer til at møde en række af hendes kendte klienter, der med større og mindre held er blevet coachet af Frida. Influencer Fredrik Trudslev får f.eks. hjælp til at kaste sin skam i den mentale skraldespand, mens skuespiller Thure Lindhardt vil have sit oprindelige navn tilbage efter en fejlslagen numerologsession, og skuespiller Rasmus Bjerg graver alle sine drømmestjælere ned i et hul.
Oven i alt dette bliver Frida konstant opsøgt af sin mor, som hun har et noget forkvaklet forhold til. Heldigvis er det aldrig for sent at finde hinanden!

Tag dine høretelefoner i ørene og lad Frida Sencirs spirituelle og kaotiske sessions guide din gåtur. Og husk nu: You are you because of you.

Lydkomedien SPIRITUAL WALKS er et stykke nyskrevet dansk dramatik udviklet via Nørrebro Teaters udviklingspulje. Formatet er skabt for at sende morskab med mening ud til hele landet. Og ikke mindst med visionen om at lade fok smitte hinanden med latter udenfor teatrets mure.

Lyt til de 5 afsnit af lydkomedien herunder:

MEDVIRKENDE

METTE GREGERSEN, TINA GYLLING MORTENSEN, KASPER LEISNER, FREDRIK TRUDSLEV, THURE LINDHARDT, SZHIRLEY, NICOLAJ KOPERNIKUS, RASMUS BJERG
 
INSTRUKTION: NIELS ERLING MANUSKRIPT: METTE SØNDERGAARD NIELSEN LYDDESIGN: LAURITS JONGEJAN INDSPILNINGER: MARKUS ARTVED
MEDVIRKENDE
Mettetilhjemmeside

METTE GREGERSEN

Frida Sencir

Tinatilhjemmeside

Tina Gylling Mortensen

Fridas mor

Kaspertilhjemmeside

Kasper Leisner

Reklamespeaker

Frederiktilhjemmeside

Fredrik trudslev

Som "sig selv"

Thuretilhjemmeside

Thure Lindhardt

Som "sig selv"

Szhirleytilhjemmeside

szhirley

Som "sig selv"

Nicolajtilhjemmeside

Nicolaj Kopernikus

Som "sig selv"

Rasmustilhjemmeside

Rasmus Bjerg

Som "sig selv"