Dig der vil leje teatret

HOLD DIT NÆSTE ARRANGEMENT PÅ
NØRREBRO TEATER

Hold dit næste møde, seminar, konference, kursus, workshop, medarbejder- eller kundearrangement langt væk fra virksomhedens trummerum, og lad Nørrebro Teater skabe rammen.

Herunder kan du se en oversigt over lokalernes kapacitet og læse mere om vores faciliteter.
Ønsker du en rundvisning i lokalerne eller et uforpligtende tilbud på leje, så kontakt venligst publikumschef Jeppe Næsted Jensen 26 11 19 45 / jeppe@nbt.dk 


NØRREBRO TEATER

FOYEREN
I Nørrebro Teaters foyer findes adskillige muligheder for at tilpasse lokalerne til lige netop dine behov. Her er alt fra specialdesignede arbejdsborde, mindre hyggehjørner og flere integrerede mødelokaler, der kan arrangeres alt efter størrelsen på jeres arrangement.

I foyeren er der plads til op til 150 stående / 100 siddende personer, men lokalet kan også tilpasses helt ned til 15 personer. Her er mulighed for at have baren åben, en lille scene, projektor, lærred, højtalere, tilpasset lys mm.

OSVALD
Vores nyrenoverede mødelokale er indrettet med mulighed for at have en lille scene, og det egner sig godt til møder og små arrangementer med 10-25 personer. Lokalet har lyddæmpende plader og kan derfor også benyttes som prøvesal og øvelokale.

TEATERSAL
Teatersalen på Nørrebro Teater har plads til 600 publikummer. Her er mulighed for det meste – naturligvis med lys- og lydudstyr i topkvalitet. Leje af teatersalen inkluderer foyeren med bemandet bar og garderobe. Salen kan også halveres med et tæppe, så der i stedet kan sidde op til 300 publikummer.

SPISNING
Dit arrangement kan kombineres med spisning efterfulgt af en forestilling på teatret. Nørrebro Teaters placering i Ravnsborggade tæt ved Søerne giver rig mulighed for at udforske forskellige barer og restauranter før/under/efter arrangementet.

Vi samarbejder med en række gode spisesteder i nærheden, som tilbyder særlige rabatter i forbindelse med køb af teaterbilletter til Nørrebro Teater og/eller afholdelse af arrangementer.

BAREN
Vores næsten 10 meter lange bar kan betjene selv de mest travle arrangementer. Vi har et bredt sortiment, som også kan tilpasses efter dit ønske. Skal din oplevelse yderligere tematiseres, er der også mulighed for at tilkøbe specialindkøbte varer for at gøre dit arrangement mere mindeværdigt.

Kalender

tirs 21/05

kl. 19:00

Foredrag: Skab massive resultater med emotionel intelligens med Mikkel Severin

Spiller i dag

Nørrebro Teater

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kalender

Spiller i dag

Nørrebro Teater

Ingen forestillinger i dag