Dig der vil leje teatret

 

 

HOLD DIT NÆSTE ARRANGEMENT PÅ
NØRREBRO TEATER

Hold dit næste møde, seminar, konference, kursus, workshop, medarbejder- eller kundearrangement langt væk fra virksomhedens trummerum, og lad Nørrebro Teater skabe rammen.

Herunder kan du se en oversigt over lokalernes kapacitet og læse mere om vores faciliteter. Ønsker du en rundvisning i lokalerne eller et uforpligtende tilbud, så kontakt:

For leje af foyeren på Nørrebro Teater, kontakt venligst forhuschef Mads Mollerup: 52 14 14 73 / forhuschef@nbt.dk

For leje af Nørrebro Teaters store sal, kontakt venligst arrangementschef Charlotte Kjær: 52 14 14 30 / charlotte@nbt.dk

 

NØRREBRO TEATER

FOYEREN
I Nørrebro Teaters foyer findes adskillige muligheder for at tilpasse lokalerne til lige netop dine behov. Her er alt fra specialdesignede arbejdsborde, et stort langbord med plads til den større gruppe, mindre hyggehjørner med sofaer og flere integrerede mødelokaler. I foyeren er der plads til op til 150 stående personer/100 siddende.

LÆSESTUEN
Læsestuen ligger i åben forbindelse med foyeren. Her er en lille scene, projektor, lærred og wi-fi samt plads til op til 25 stående personer/15 siddende.

TEATERSAL
Teatersalen på Nørrebro Teater har plads til 600 publikummer. Her er mulighed for det meste og naturligvis lys- og lydudstyr i topkvalitet. Leje af teatersalen inkluderer foyeren med bar og garderobe.

 

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere