Det gode selskab

ALENE I TEATRET? DU KAN FØLGES MED OS

Bliv en del af DET GODE SELSKAB og nyd teateroplevelsen på Nørrebro Teater sammen med andre.

På Nørrebro Teater skal ingen teatersjæle føle sig alene. Derfor har vi oprettet DET GODE SELSKAB til dig, der gerne vil gå noget mere i teatret, men som mangler nogen at følges med. Med DET GODE SELSKAB får du mulighed for at mødes og følges med andre solo-teatergængere før, under og efter forestillingen.

Som en del af DET GODE SELSKAB bliver du modtaget i vores foyer af en teatervært, når du ankommer til teatret. Teaterværten fortæller lidt om aftenens forestilling, og vi følges derefter ind i salen til forestillingen og ud igen til pausen. Hvis du har lyst, er du også velkommen til at blive efter forestillingen til en snak om det, du har oplevet.

HVORDAN?
Det er gratis og helt uforpligtende at være en del af DET GODE SELSKAB. Det eneste, du skal gøre, er at registrere dig nederst på siden her, så får du en e-mail med links, du skal bruge til at købe billet til de udvalgte dage, hvor du gerne vil følges med os.

Hvordan du køber billet vil stå i den mail, du får tilsendt efter din tilmelding.


Forestillinger og arrangementer i DET GODE SELSKAB sæson 2022-23 offentliggøres snarest.


Er DET GODE SELSKAB noget for dig, så kan du registrere din interesse i nedenstående formular. Herefter sender vi dig mere information samt link til billetkøb til de kommende arrangementer.

  En del af EU-projektet  

  Kalender

  Tilmeld dig nyhedsbrevet

  Kalender

  Spiller i dag

  Nørrebro Teater

  Ingen forestillinger i dag