Det gode selskab

ALENE I TEATRET? DU KAN FØLGES MED OS

Bliv en del af DET GODE SELSKAB og nyd teateroplevelsen på Nørrebro Teater sammen med andre.

På Nørrebro Teater skal ingen teatersjæle føle sig alene. Derfor har vi oprettet DET GODE SELSKAB til dig, der gerne vil gå noget mere i teatret, men som mangler nogen at følges med. Med DET GODE SELSKAB får du mulighed for at mødes og følges med andre solo-teatergængere før, under og efter forestillingen.

Som en del af DET GODE SELSKAB bliver du modtaget i vores foyer af en teatervært, når du ankommer til teatret. Teaterværten fortæller lidt om aftenens forestilling, og vi følges derefter ind i salen til forestillingen og ud igen til pausen. Hvis du har lyst, er du også velkommen til at blive efter forestillingen til en snak om det, du har oplevet.

HVORDAN?
Det er gratis og helt uforpligtende at være en del af DET GODE SELSKAB. Det eneste, du skal gøre, er at registrere dig nederst på siden her, så får du løbende e-mails med links, du skal bruge til at købe billet til de teateraftener, hvor du gerne vil følges med os.

Du kan også købe din billet via billetlinks herunder. Så er du også sikker på at følges med DET GODE SELSKAB. Hvis du vil sikre dig, at du sidder ved siden af de øvrige medlemmer af DET GODE SELSKAB, skal du vælge plads fra venstre side af rækken mod højre (kongeside mod dameside). Til arrangementerne er der unummererede pladser.

Nogen foretrækker at sidde tæt på scenen, andre vil gerne sidde med afstand. Derfor er det muligt at købe i salskategori A og salskategori O.

Kommende teateraftener med DET GODE SELSKAB

EN GUIDE TIL EN (LIDT) LYSERE FREMTID
Onsdag 20. marts kl. 20.00 / Køb billet her
Onsdag 10. april kl. 20.00 / Køb billet her
Onsdag 17. april kl. 19.00 / Køb billet her

TÆNKEPAUSER
Mandag 6. maj kl. 19.00 / Køb billet her*

*OBS: Der er unummererede pladser på alle arrangementer, så her sætter DET GODE SELSKAB sig blot sammen i salen. 

 

Vil du være en del af DET GODE SELSKAB? 

Tilmeld dig her

  En del af EU-projektet  

  Kalender

  Spiller i dag

  Nørrebro Teater

  Tilmeld dig nyhedsbrevet

  Kalender

  Spiller i dag

  Nørrebro Teater

  Ingen forestillinger i dag