ET GODT MENNESKE07. februar 2019 — 14. februar 2019

Om forestillingen

EN DESPERAT MONOLOG OM EN UPCOMING HELGEN

Katrine har et forslag til Paven. Hun minder nemlig lidt om Mother Theresa, på en måde. Hun har i hvert fald altid haft den samme flair for godhed. Desuden har hun taget sig af sin depressive kæreste Stig. Og det var ikke ukompliceret.

Katrine er også cykelhvisker. Altså, ligesom en hestehvisker, bare med cykler. Og nu er hun cyklet hele vejen fra Danmark til Vatikanet for at møde Paven og fortælle ham sin historie. For han kan jo ikke helgenkåre hende, hvis han ikke kender hende. Vel?

 

PÅ SLAP LINE

ET GODT MENNESKE er skrevet af Kirstine K. Høgsbro og opføres af Josephine Park i de intime omgivelser i Nørrebro Teaters foyer. Visningen er work in progress, hvor publikum inviteres ind på et tidligt tidspunkt i processen for at gøre dramatiker og skuespiller klogere på materialet. Og forhåbentlig blive godt underholdt samtidig! Den endelige – og muligvis totalt ændrede – udgave af monologen forventes opført i efteråret 2019.

 

OM

Skuespiller Josephine Park er modtager af årets Robert for bedste kvindelige birolle for sin medvirken i DR3-serien Doggystyle. På teatret har man senest kunnet opleve hende i forestillinger som Monster på Det Kongelige Teater, Håbet er lysegrønt på Edison samt Revisoren på Nørrebro Teater. Modtog Reumerts Talentpris i 2015.

Dramatiker og psykolog Kirstine K. Høgsbro har bl.a. skrevet manuskript til forestillinger som Barselsstuen 2.0 på Det Kongelige Teater og Hvor er du egentlig grim, når du er liderlig på Aveny-T – og så var hun dramatikeren bag monologen Ansvar, som sidste år blev opført af Josephine Park til TÆNKEPAUSER LIVE på Nørrebro Teater. Modtog Reumerts Talentpris i 2014.

Instruktør Karen Lundsby Andersen er instruktør, manuskriptforfatter og producent  i teater og comedybranchen. Hun er tæt samarbejdspartner med Den Korte Radioavis og skrev og iscenesatte bl.a. deres første forestilling ‘Det Skide Show’ i 2018.

Foto: Lis Kasper Bang

Spiller

07. feb. 2019 —

14. feb. 2019

Tors. 7. feb. kl. 19.00
Lørd. 9. feb. kl. 15.00
Tors. 14. feb. kl. 19.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 60 min. uden pause
Unummererede pladser.
Dørene åbner 30 minutter før.

Billetter

Fra

100

kr.
-

100

kr.

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere