FYRAFTENSSANG28. september 2020 — 11. juni 2021

Om eventen

Vedrørende FYRAFTENSSANG 27/1 2021

Til orientering vil der være under 160 gæster i salen mod normalt 620. Mundbind er påkrævet på teatret, når du går og står. Ikke når du sidder. Dørene til salen åbnes en halv time før start, hvor personalet hjælper med pladsfordeling, for at sikre at afstandsregler overholdes. Der er adgang til foyeren fra kl. 16.00, hvor baren også vil være åben.

 

Syng hverdagen glad

Elsker du at synge, men gør det normalt kun i badet og meget sjældent i selskab med andre? Eller har du bare lyst til et afbræk i hverdagen? Så læg vejen forbi Nørrebro Teater, når vi fortsætter succesen med FYRAFTENSSANG.

FYRAFTENSSANG er fællessang for alle lige fra mestersangere til brummere. Dirigent Jon Hollesen og pianist Mads Strandgaard styrer slagets gang, og på Facebook kan du være med til at ønske, hvilke sange vi skal synge. Hver gang får vi desuden besøg af en musikalsk gæst, som både optræder med egne numre og synger en særligt udvalgt fællessang sammen med os.

Smør stemmen og grib chancen for en musikalsk pause midt i hverdagen.

 

4 FOR 3 Køb billetter til 4 forskellige datoer under det samme arrangement og betal kun for 3. Du skal bare klikke på KØB BILLET, vælge de 4 ønskede datoer og købe dem under priskategorien 4 FOR 3 – så er den 4. gratis.

ER DU UNDER 25 ÅR kan du få en gratis øl/vand med i din billet ved at vælge billetkategorien ”Under 25 år + øl/vand”. Medbring gyldigt ID.

Ovenstående rabatter kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatterne gælder kun arrangementerne BREAKING THE NEWS, DANMARKSHISTORIER LIVE, EN PINLIG AFFÆRE, FYRAFTENSSANG, LYDBAD samt TÆNKEPAUSER LIVE.

 

En del af EU-projektet

 

HVORDAN FORHOLDER NØRREBRO TEATER SIG TIL CORONA? KLIK HER OG LÆS MERE.

Medvirkende

Dirigent Jon Hollesen og pianist Mads Strandgaard samt skiftende musikalske gæster.

Spiller

28. sep. 2020 —

11. jun. 2021

Ons. 21. apr. 2021 kl. 17.00
Tema: Protestsange

Ons. 19. maj 2021 kl. 17.00
Tema: Sommer på vej

Fre. 11. jun. 2021 kl. 17.00
Tema: Ørehængere

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 75 min. uden pause.
Unummererede pladser.
Dørene åbner en time før.

Billetter

Fra

75

kr.
-

75

kr.

Bag om

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere