Torsdagsklubben

ALENE I TEATRET? DU KAN FØLGES MED OS

Bliv en del af TORSDAGSKLUBBEN og nyd teateroplevelsen på Nørrebro Teater sammen med andre.

På Nørrebro Teater skal ingen teatersjæle føle sig alene. Derfor har vi oprettet TORSDAGSKLUBBEN til dig, der gerne vil gå noget mere i teatret, men som mangler nogen at følges med. Med TORSDAGSKLUBBEN får du mulighed for at mødes og følges med andre solo-teatergængere før, under og efter forestillingen.

Som en del af TORSDAGSKLUBBEN bliver du modtaget i vores foyer af en teatervært, når du ankommer til teatret. Teaterværten fortæller lidt om aftenens forestilling, og vi følges derefter ind i salen til forestillingen og ud igen til pausen. Hvis du har lyst, er du også velkommen til at blive efter forestillingen til en snak om det, du har oplevet.

Det er gratis og helt uforpligtende at være en del af TORSDAGSKLUBBEN. Det eneste, du skal gøre, er at registrere dig herunder samt købe billet til de udvalgte dage, hvor du gerne vil følges med os. Hvordan du køber billet vil stå i den mail, du får tilsendt efter din tilmelding.

 

De første arrangementer i TORSDAGSKLUBBEN ER:
Torsdag 1. oktober 2020 kl. 19.00, ALLE GODE TING + EN EKSTRA GOD TING  (Læs om forestillingen her)

Torsdag 8. oktober 2020 kl. 19.00, ALLE GODE TING + EN EKSTRA GOD TING  (Læs om forestillingen her)

 

Er TORSDAGSKLUBBEN noget for dig, så kan du registrere din interesse og få mere information samt billetlink ved at udfylde nedenstående formular:

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere