Tak for din tilmelding

Digitale fortællemøder
Vores fortællemøder foregår på Zoom, hvor du vil blive modtaget af en fortællevært fra Danmark Fortæller. Efter en kort introduktion deles de 15-25 deltagere i mindre grupper, hvor jeres vært faciliterer samtalen og giver gode tips til, hvordan du bedst fortæller din corona-historie – og hvordan du lytter til andres. Til sidst samler værterne op, og fortællemødet afsluttes fælles, ligesom vi startede. Det er frivilligt, om du vil dele din fortælling i den fælles gruppe.
Inden din fortælling eventuelt bliver brugt til forestillingen på Nørrebro Teater, bliver den anonymiseret.


Fortællemøderne finder sted kl. 16.30-18, og du kan tilmelde dig én af følgende dage:
25/11 2020, 2/12 2020, 10/12 2020, 13/1 2021 og 27/1 2021.
Den 3. februar 2021 livestreamer vi udvalgte fortællinger, som læses op af skuespillere fra Nørrebro Teater.


Sådan gør du
Du melder dig til ved at skrive til mailen sammenhverforsig@nbt.dk. Her skriver du den dato, du ønsker at deltage. Derefter får du en mail med praktisk information og et link til Zoom. Har du spørgsmål er du også velkommen til at sende dem til denne mailadresse.


Sådan kan du forberede dig til fortællemødet
Du skal medbringe en personlig historie, der relaterer til livet under corona. Prøv f.eks. at tænke tilbage på tiden siden marts, hvor Danmark blev lukket ned. Har der været nogle særlige øjeblikke, som fik dig til at grine, græde eller som på anden vis har sat sig i dig? Hvad skete der helt konkret? Udover dig selv, hvem var så med? Hvor foregik det? Hvad skete der før, under og efter? Fortæl det som var det en lille film. Vi hjælper din fortælling på vej til det digitale fortællemøde, du deltager i.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kalender

Spiller i dag

Nørrebro Teater

Ingen forestillinger i dag