SAMMEN HVER FOR SIG

VÆR MED TIL AT SKABE EN FORESTILLING!

Vi har brug for din historie!  

Hvad tænkte du, da Danmark lukkede ned i marts 2020? Har du fået en ny hobby? Endelig fået malet carporten? Eller fået ryddet op i skufferne? Har du følt dig ensom eller lettet over at slippe for alt for megen selskabelighed? Ændrede din dag sig til det bedre, eller følte du, at tiden gik i baglås? Måske oplevede du, at kærligheden blomstrede? Eller havde du det egentlig meget godt med at slippe for at give knus og håndtryk til Gud og hvermand?

Covid-19 har vendt verden, vores hverdage, tanker, drømme, planer og traditioner på hovedet. Nørrebro Teater indsamler nu sammen med Nationalmuseet danskernes corona-historier og lader dem være rygraden i en ny teaterforestilling med musik af Thomas Buttenschøn.

Så har du en personlig, skæg, absurd, gribende, sørgelig eller livgivende historie, så er det nu, du skal dele den med os. Vi bliver glade for alle historier, store som små!

Teaterdirektør Mette Wolf fortæller:

SAMMEN HVER FOR SIG er en enestående mulighed for publikum til at være med fra den spæde ide til den endelige forestilling. Det bliver en komedie skabt med hele Danmark som medforfattere. Men det er også et unikt samarbejde, der baner vejen for en nyskrevet og aktuel samtidskomedie, der får et liv og et efterliv uden for teaterscenen,” fortæller Nørrebro Teaters direktør Mette Wolf.

Hvordan deltager jeg?

Du kan sende din historie skriftligt eller som lyd- eller videooptagelse til sammenhverforsig@nbt.dk. Har du spørgsmål, kan du også sende dem til denne mail.

Hvad gør I med min historie?

Din fortælling og andre danskeres historie vil blive givet videre til musiker Thomas Buttenschøn, der vil bruge dem som inspiration og fundament til forestillingens sange.

Den 27. maj kl. 17.00 er der en live reading på Nørrebro Teater af fortællinger og sange. Du kan læse mere og få fat i din gratis billet her.

Den endelige forestilling har premiere på Nørrebro Teater i en kommende sæson.

Din fortælling vil også blive tilbudt at indgå i Nationalmuseets samling Dage med corona, som du kan læse mere om her.

Læs mere om Nationalmuseets behandling af persondata her: https://corona.natmus.dk/persondata  / https://corona.natmus.dk/vejledning

Hvem står bag forestillingen?

Nørrebro Teater, Nationalmuseet og Danmark Fortæller har indgået et samarbejde om indsamlingen af historier under titlen SAMMEN HVER FOR SIG. Danmark Fortæller er et samarbejde mellem Dansk Folkeoplysnings Samråd og Nordic School of Arts and Health.