INFORMATION OM CORONAVIRUS OG DIT TEATERBESØG

12-01-2022: Nørrebro Teater åbner igen fra d. 16. januar. Frem til d. 31. januar har vi en kapacitet på 500 personer ad gangen.

MUNDBIND/VISIR
Alle gæster over 12 år skal bære mundbind/visir på Nørrebro Teater. Du skal bære det, så længe du går og står. Når du sidder ned, må du tage dit mundbind/visir af.

CORONAPAS
Det er påkrævet at kunne fremvise coronapas, når du besøger Nørrebro Teater. Vi beder dig om at have dit coronapas klar, når du ankommer til teatret.
Fremvisning af coronapas gælder kun for personer fra 15 år og op.

Coronapasset er gyldigt, hvis du er færdigvaccineret eller har fået første vaccinedosis for mindst 14 og højst 42 dage siden.
Du har også gyldigt coronapas med en negativ PCR-test, der er højst 72 timer gammel eller en hurtigtest, der er højst 48 timer gammel.
Tidligere smitte giver også gyldigt coronapas – men varigheden af immunitet er nedsat, så tidligere smitte fremover giver gyldigt coronapas fra 11 dage efter en positiv PCR-test til 5 måneder efter.

Et gyldigt coronapas kan dokumenteres i papirformat eller elektronisk, fx via test-svar på sms, udskrifter mv. Her skal dit navn på testsvaret svare til dit navn på dit medbragte pas, sundhedskort, kørekort eller andet offentligt udstedt ID.
Dokumentation for coronapas kan også ske ved brug af appen Coronapas, samt ved sundhedsmyndighedernes app ”MinSundhed”. Ved brug af en af disse apps er der ikke krav om fremvisning af ID.

Hvis du ikke kan fremvise coronapas, har vi ret til at afvise dig.

Vi opfordrer desuden til, at du holder god afstand til andre gæster og naturligvis flittigt bruger håndsprit ved de opstillede afspritningsstationer.

Denne side opdateres løbende.

Nørrebro Teater tager både ansattes og publikums sikkerhed og helbred meget alvorligt. Vi følger derfor sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje.
Her har vi samlet et par spørgsmål og svar, som vi håber kan være nyttige i forbindelse med dit kommende besøg på Nørrebro Teater:
 • Hvad er jeres retningslinjer i forhold til coronavirus?
  Vi følger til enhver tid sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger. Der er opsat håndsprit i publikumsarealerne og sørget for afstandsmarkeringer og ekstra rengøring.
 • Hvad sker der, hvis I må aflyse en forestilling eller et arrangement pga. coronavirus?
  Hvis vi, på baggrund af myndighedernes anbefalinger, er nødsaget til at aflyse en forestilling eller et arrangement, kan du få refunderet din billet eller få den ombyttet til et gavekort. Skulle det ske at vi må aflyse, vil du blive kontaktet af vores billetkontor.
 • Kan jeg få refunderet min billet, hvis jeg bliver syg med coronavirus eller ikke ønsker at anvende min billet?
  Du kan ikke få refunderet din billet, hvis du bliver syg eller ikke ønsker at anvende din billet alligevel. Så vidt det er muligt, ombytter vi dog gerne til en anden spilledag på samme forestilling eller arrangement eller til en anden forestilling eller arrangement på vores teater. Ombytning af billetter sker mod gebyr.
  For at ombytte dine billetter skal du kontakte vores billetkontor på tlf. 70 272 272 (man-fre kl. 14-17) eller mail billet@teaterbilletter.dk
 • Hvad gør jeg, hvis jeg gerne vil se forestillingen, men er bange for smittefare?
  Vi følger sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger og opfordrer dig til at gøre det samme for at undgå smitte.
 • Skal jeg have mundbind/visir på, når jeg går i teatret?
  Alle gæster over 12 år skal bære mundbind/visir på Nørrebro Teater. Du skal bære det, så længe du går og står. Når du sidder ned, må du tage dit mundbind/visir af.
 • Kan jeg gå i teatret, hvis jeg er i særlig risikogruppe?
  Vi opfordrer til, at du følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vurderer, hvad der er bedst for dig. Vigtigt er det for os, at du ved, at vi tager alle nødvendige foranstaltninger på Nørrebro Teater.
 • Hvordan sikrer I, at der ikke er køer ved baren, garderoben og toiletterne?
  Vi har indrettet teatret således, at der ikke vil være køer ved og omkring knudepunkterne.

Følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger her: www.sst.dk/corona