INFORMATION OM CORONAVIRUS OG DIT TEATERBESØG

23-03-2021: I henhold til myndighedernes udmelding på gårsdagens pressemøde, holder Nørrebro Teater lukket frem til og med 5. maj 2021.

Har du billet til arrangementer eller forestillinger i denne periode, som nu er aflyst, vil du blive kontaktet af vores billetkontor og blive orienteret om ombytning, refundering mv. Vi beder om jeres forståelse og vores billetkontor arbejder på højtryk.

Denne side vil blive opdateret løbende.

Nørrebro Teater tager både ansattes og publikums sikkerhed og helbred meget alvorligt. Vi følger derfor sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje.
Her har vi samlet et par spørgsmål og svar, som vi håber kan være nyttige i forbindelse med dit kommende besøg på Nørrebro Teater:
 • Hvad er jeres retningslinjer i forhold til coronavirus?
  Vi følger til enhver tid sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger. Der er opsat håndsprit i publikumsarealerne og sørget for afstandsmarkeringer og ekstra rengøring. Vi har også indsat særlige afstands-pladser i selve salen, så du er sikker på kun at sidde tæt med dine ledsagere.
 • Hvad sker der, hvis I må aflyse en forestilling eller et arrangement pga. coronavirus?
  Hvis vi, på baggrund af myndighedernes anbefalinger, er nødsaget til at aflyse en forestilling eller et arrangement, kan du få refunderet din billet eller få den ombyttet til et gavekort. Skulle det ske at vi må aflyse, vil du blive kontaktet af vores billetkontor.
 • Kan jeg få refunderet min billet, hvis jeg bliver syg med coronavirus?
  Du kan i udgangspunktet ikke få refunderet din billet, hvis du bliver syg. Så vidt det er muligt, ombytter vi dog gerne til en anden spilledag på samme forestilling eller arrangement.
 • Hvordan sikrer teatret, at der er afstand imellem publikum i salen?
  Vi har oprettet såkaldte afstands-pladser i salen. Disse pladser er blokerede og sikrer, at du kun kommer til at sidde sammen med dine ledsagere. Når du køber billet på teatrets hjemmeside, kan du se afstands-pladserne i salsoversigten. Skulle myndighederne komme med nye anbefalinger ift. afstand mellem mennesker, tilpasser vi pladserne til det.
 • Hvad gør jeg, hvis jeg gerne vil se forestillingen, men er bange for smittefare?
  Vi følger sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger og opfordrer dig til at gøre det samme for at undgå smitte.
 • Skal jeg have maske på, når jeg går i teatret?
  Ja, du skal have mundbind eller visir på, når du færdes i vores foyerområde. Du må gerne tage det af, når du sidder på din plads i salen.
 • Kan jeg gå i teatret, hvis jeg er i særlig risikogruppe?
  Vi opfordrer til, at du følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vurderer, hvad der er bedst for dig. Vigtigt er det for os, at du ved, at vi tager alle nødvendige foranstaltninger på Nørrebro Teater.
 • Hvordan sikrer I, at der ikke er køer ved baren, garderoben og toiletterne?
  Vi har indrettet teatret således, at der ikke vil være køer ved og omkring knudepunkterne.

Følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger her: www.sst.dk/corona