TIL VERDENS ENDE27. april 2019 — 05. maj 2019

Om forestillingen

 

EN FAMILIEFORESTILLING OM AT REJSE UD OG FINDE HJEM

TAG MED MILLE PÅ EN FANTASIFULD OG MUSIKALSK REJSE, DER SÆTTER KURS MOD VERDENS ENDE.

Mille og Emil er allerbedste venner. Men selv de bedste venner kan blive uvenner, og en dag bliver Mille så stiktosset, at hun beder Emil om at skride helt til verdens ende.

Emil forsvinder, men der går ikke længe, inden Mille savner ham. Hun må ud og finde sin bedste ven. Med sig på rejsen har hun Lawand, som kun taler med musik og lyde, og så er det altså svært at finde verdens ende. Heldigvis møder Mille en masse, der gerne vil hjælpe: Verdens mærkeligste GPS, en stolt peberboss, en yogaglad krage, Lars Tyndskid og en flagermus med noget så sjældent som lavdeskræk.

TIL VERDENS ENDE er en humoristisk og poetisk familieforestilling om ægte venskab og evnen til at sige undskyld. En fortælling i børnehøjde for hele familien fra 5-99 år.

 

Nørrebro Teater samarbejder med Planetarium. Vis din teaterbillet fra TIL VERDENS ENDE, og få 20 % rabat på entreprisen til Planetarium i hele maj måned. Tilbuddet gælder både for børn og voksne.

Medvirkende

MILLE GORI, EMIL BLAK OLSEN, DJ TURKMAN SOULJAH

Manuskript: Jens Korse Instruktion: Niels Erling Musik: DJ Turkman Souljah Scenografkonsulent: Torden & Lynild

Spiller

27. apr. 2019 —

05. maj. 2019

Fre kl. 17.00
Lør-søn kl. 11.00 og 14.00

Aldersgruppe: Fra 5 år

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 1 time uden pause.

Billetter

Fra

75

kr.
-

305

kr.

Medvirkende

Mille Gori

Født 1989 og uddannet danser fra Den Danske Scenekunstskole København 2015. Har siden 2013 været kendt af både børn og voksne som Motor Mille fra DR Ramasjang, hvor hun har medvirket i programmer som Go’ morgen Ramasjang, Godnat Ramasjang, Monster Buster, Ramasjang Club, Motor Mille og Børnebanden, Omvendt julekalender, Motor Mille på cirkustur og Motor Mille på maskintur. Som karakteren Motor Mille har hun desuden medvirket i Cirkus Summarum, Cirkus Arena og filmen Sikke et cirkus m.m. Derudover har Mille Gori bl.a. spillet Wendy i Peter Pan på Folketeatret og medvirket i Viaplays julekalender Det store eksperiment samt i musicalen Tarzan på Fredericia Teater. Har desuden udgivet børnebøgerne Cirkus Mille, Motor Mille på cirkustur og Motor Mille på maskintur.

Emil Blak Olsen

Født 1990 og uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole Aarhus 2017. Har tidligere medvirket i forestillinger som Martyrer på Teatret Svalegangen, De lystige koner på Folketeatret, Hvordan man(d) gør på Teater Grob, Hans og Grethes jul på Ishøj Teater samt senest den anmelderroste ungdomsforestilling Finn og de fem fajl på Zangenbergs Teater.

DJ Turkman Souljah

Turkman Souljah aka Lawand Shakur Othman er født i Irak 1984. Kom til Danmark som 5-årig og studerer i øjeblikket på kandidatuddannelsen Music Creation på Rytmisk Musikkonservatorium. Turkman Souljah er nok bedst kendt som DJ og producer for bl.a. Outlandish, Per Vers, Caroline Henderson og Ankerstjerne. Derudover har han turneret med navne som TV2, Barbara Moleko, Shaka Loveless, Burhan G, L.O.C., TopGunn m.fl. Regnes blandt verdens ti bedste scratch-DJ’s og har vundet DM i mix flere gange samt EM i mix og Echler International DJ Battle. Har desuden repræsenteret Danmark ved VM i mix. Komponerede i 2010 sin første klassiske symfoni og spillede ti koncerter med Odense Symfoniorkester. I de senere år har han sideløbende skabt musik til en række teaterforestillinger, bl.a. Jeg hører stemmer, Der var et yndigt land og Black Madonna på Sort/Hvid samt 68 og senest Aladdin på Det Kongelige Teater.

Bag om

Lær at danse som Mille og Rumle Rummand i TIL VERDENS ENDE.

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere