TIL VERDENS ENDE | Nørrebro Teater

TIL VERDENS ENDE27. april 2019 — 05. maj 2019

Om forestillingen

 

EN FAMILIEFORESTILLING OM AT REJSE UD OG FINDE HJEM

TAG MED MILLE PÅ EN FANTASIFULD OG MUSIKALSK REJSE, DER SÆTTER KURS MOD VERDENS ENDE.

Mille og Emil er bedste venner. Aller-aller-ALLER-bedste venner. Men en dag da de skændes, kommer Mille til at sige, at Emil bare kan tage helt til verdens ende. Hun er da ligeglad!

Emil går sin vej, og Mille opdager hurtigt, at hun savner ham. Så Mille må tage ud i verden for at finde sin bedste ven. Med sig har hun Lawand, som kun taler med musik og lyde, og så er det altså svært at finde verdens ende.

Heldigvis møder Mille en masse mennesker, der gerne vil hjælpe: Verdens mærkeligste GPS, en stolt peberboss, en krage, der går til yoga, Lars Tyndskid og en flagermus med lavdeskræk. Til sidst ender Mille helt oppe i den syvende himmel, hvor der altid er fest. Men er Emil dér? Kan man feste, når man savner sin bedste ven? Og finder Mille nogensinde frem til verdens ende?

TIL VERDENS ENDE er en sjov og poetisk forestilling om ægte venskab for hele familien fra 5-99 år.

Medvirkende

MILLE GORI, EMIL BLAK OLSEN, DJ TURKMAN SOULJAH

Manuskript: Jens Korse Instruktion: Niels Erling Musik: DJ Turkman Souljah Scenografkonsulent: Torden & Lynild

Spiller

27. apr. 2019 —

05. maj. 2019

Fre kl. 17.00
Lør-søn kl. 11.00 og 14.00

Aldersgruppe: Fra 5 år

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 1 time uden pause.

Billetter

Fra

75

kr.
-

305

kr.

Medvirkende

Mille Gori

Født 1989 og uddannet danser fra Den Danske Scenekunstskole København 2015. Har siden 2013 været kendt af både børn og voksne som Motor Mille fra DR Ramasjang, hvor hun har medvirket i programmer som Go’ morgen Ramasjang, Godnat Ramasjang, Monster Buster, Ramasjang Club, Motor Mille og Børnebanden, Omvendt julekalender, Motor Mille på cirkustur og Motor Mille på maskintur. Som karakteren Motor Mille har hun desuden medvirket i Cirkus Summarum, Cirkus Arena og filmen Sikke et cirkus m.m. Derudover har Mille Gori bl.a. spillet Wendy i Peter Pan på Folketeatret og medvirket i Viaplays julekalender Det store eksperiment samt i musicalen Tarzan på Fredericia Teater. Har desuden udgivet børnebøgerne Cirkus Mille, Motor Mille på cirkustur og Motor Mille på maskintur.

Emil Blak Olsen

Født 1990 og uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole Aarhus 2017. Har tidligere medvirket i forestillinger som Martyrer på Teatret Svalegangen, De lystige koner på Folketeatret, Hvordan man(d) gør på Teater Grob, Hans og Grethes jul på Ishøj Teater samt senest den anmelderroste ungdomsforestilling Finn og de fem fajl på Zangenbergs Teater.

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere