TIL VERDENS ENDE18. april 2020 — 03. maj 2020

Om forestillingen

EN FAMILIEFORESTILLING OM AT REJSE UD OG FINDE HJEM

TAG MED BØRNEFAVORITTEN MILLE GORI PÅ EN FANTASIFULD OG MUSIKALSK REJSE MED KURS MOD VERDENS ENDE. EN FORTÆLLING I BØRNEHØJDE OM ÆGTE VENSKAB OG EVNEN TIL AT SIGE UNDSKYLD.

Mille og Youssef er allerbedste venner. Men selv de bedste venner kan blive uvenner, og en dag bliver Mille så stiktosset, at hun beder Youssef om at skride helt til verdens ende.

Youssef forsvinder, men der går ikke længe, inden Mille savner ham. Hun må ud for at finde sin bedste ven. Med sig på rejsen har hun Lawand, som kun taler med musik og lyde, og så er det altså svært at finde verdens ende. Heldigvis møder Mille en masse, der gerne vil hjælpe: Verdens mærkeligste GPS, en stolt peberboss, en yogaglad krage, Lars Tyndskid og en flagermus med noget så sjældent som lavdeskræk.

TIL VERDENS ENDE er en humoristisk og poetisk familieforestilling om ægte venskab og evnen til at sige undskyld. En fortælling i børnehøjde for hele familien.

Fra 5 år.

Medvirkende

MILLE GORI, YOUSSEF WAYNE HVIDTFELDT, DJ TURKMAN SOULJAH

MANUSKRIPT: Jens Korse INSTRUKTION: Niels Erling MUSIK: DJ Turkman Souljah SCENOGRAFKONSULENT : Torden & Lynild

Spiller

18. apr. 2020 —

03. maj. 2020

Lør 18. apr. kl. 12
Søn 19. apr. kl. 10 og 12
Fre 24. apr. kl. 17
Lør 25. april. kl. 12
Søn 26. apr. kl. 10 og 12
Fre 1. maj kl. 15
Lør 2. maj kl. 12
Søn 3. maj kl. 10 og 12

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 1 time uden pause

Billetter

Fra

75

kr.
-

305

kr.

Medvirkende

Mille Gori

Født 1989 og uddannet danser fra Den Danske Scenekunstskole København 2015. Har siden 2013 været kendt af både børn og voksne som Motor Mille fra DR Ramasjang, hvor hun har medvirket i programmer som Go’ morgen Ramasjang, Godnat Ramasjang, Monster Buster, Ramasjang Club, Motor Mille og Børnebanden, Omvendt julekalender, Motor Mille på cirkustur og Motor Mille på maskintur. Som karakteren Motor Mille har hun desuden medvirket i Cirkus Summarum, Cirkus Arena og filmen Sikke et cirkus m.m. Derudover har Mille Gori bl.a. spillet Wendy i Peter Pan på Folketeatret og medvirket i Viaplays julekalender Det store eksperiment samt i musicalen Tarzan på Fredericia Teater. Har desuden udgivet børnebøgerne Cirkus Mille, Motor Mille på cirkustur og Motor Mille på maskintur.

Youssef Wayne Hvidtfeldt

Født 1988 og uddannet skuespiller fra Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole 2014. Har tidligere medvirket i forestillinger som Vores Klasse, Cirka lig med, Macbeth, Oliver Twist, Forbrændt og Hændelsen på Odense Teater, Sunny Side bl.a. på Aarhus Teater og senest Kong Arthur med Det Kongelige Teater på Moesgaard. På film har man bl.a. kunnet opleve ham i Ditte & Louise samt kortfilmene Toxic, Halvmand, Hotelboy og La Vita Rosa. Desuden har han medvirket i tv-serier som Sjit happens, Klaes the Roommate, Yes no maybe, Mercur, Gulddreng og Perfekte steder.

DJ Turkman Sauljah

Turkman Souljah aka Lawand Shakur Othman er født i Irak 1984. Kom til Danmark som 5-årig og studerer i øjeblikket på kandidatuddannelsen Music Creation på Rytmisk Musikkonservatorium. Turkman Souljah er nok bedst kendt som DJ og producer for bl.a. Outlandish, Per Vers, Caroline Henderson og Ankerstjerne. Derudover har han turneret med navne som TV2, Barbara Moleko, Shaka Loveless, Burhan G, L.O.C., TopGunn m.fl. Regnes blandt verdens ti bedste scratch-DJ’s og har vundet DM i mix flere gange samt EM i mix og Echler International DJ Battle. Har desuden repræsenteret Danmark ved VM i mix. Komponerede i 2010 sin første klassiske symfoni og spillede ti koncerter med Odense Symfoniorkester. I de senere år har han sideløbende skabt musik til en række teaterforestillinger, bl.a. Jeg hører stemmer, Der var et yndigt land og Black Madonna på Sort/Hvid samt 68 og senest Aladdin på Det Kongelige Teater.

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere