Noget om helte | Nørrebro Teater

Noget om helte08. december 2017 — 14. januar 2018

Om forestillingen

EN MUSIKFORESTILLING OM HALFDAN RASMUSSEN

LIVET ER EN MORGENGAVE OG SJÆLEN ER ET PILGRIMSKOR, NÅR NØRREBRO TEATER GIVER NYT LIV TIL HALFDAN RASMUSSENS FORUNDERLIGE OG FANTASTISKE VERDEN.

De halfdanske hverdagshelte kalder til kamp med skarpladt kruspersille, rødbeder og pastinak i musikforestillingen NOGET OM HELTE. En finurlig og billedmættet hyldest til Halfdan Rasmussens poetiske, muntre og folkekære univers. Et heltekvad til hverdagens små magiske øjeblikke og til de modige bangebukse, der hellere vil slå deres plæne end at slå løs på pæne folk.

Vil du også helst enes med hinanden og dig selv og ha’ det godt? Så gå ikke glip af nogle af Danmarks bedste skuespillere og Nørrebro Teaters folkekor i debutanten Johan Sarauws fabulerende iscenesættelse til nykomponeret musik af stortalentet Adi Zukanovic.

Medvirkende

STINE STENGADE, HENRIK LYKKEGAARD, ANNE SOFIE WANSTRUP, ALBERT STEIN ANKERSTJERNE OG NØRREBRO TEATERS FOLKEKOR SAMT MUSIKERNE IDA NØRBY (CELLO) OG MADS NØRBY (PERCUSSION)

Tekst: Udvalgte digte fra Halfdan Rasmussens "Tosserier" Instruktion: Johan Sarauw Scenografi og kostumer: Frederikke Dalum Komponist og arrangør: Adi Zukanovic Koreografisk konsulent: Kasper Ravnhøj

Spiller

08. dec. 2017 —

14. jan. 2018

Tir-fre kl. 20.00
Lør-søn kl. 15.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 2 timer inkl. pause

Billetter

Fra

100

kr.
-

435

kr.

Medvirkende

Stine Stengade

Født 1972 og uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole 1998. Siden har man kunnet opleve hende i bl.a. Ivanov og Onkel Vanja på Det Kongelige Teater, Helligtrekongersaften på Grønnegårds Teatret, Kameliadamen på Gladsaxe Teater, Festen på Østre Gasværk Teater, Foragt på Aveny-T, Scener fra et ægteskab på Aarhus Teater og Aalborg Teater samt Anna Karenina, Den mystiske sag om hunden i natten og Mefisto på Betty Nansen Teatret. På tv slog hun igennem i rollen som Lisbeth Gordan i serien Edderkoppen (2000), og siden har hun medvirket i tv-serier som Langt fra Las Vegas, Forsvar, Sommer, Borgen, Bedrag og Dicte III. På film har hun gjort sig bemærket i bl.a. Prag, Flammen & Citronen, Kapgang samt En kærlighedshistorie, som indbragte hende både en Robert og en Bodil for bedste kvindelige hovedrolle i 2002. Modtog en Reumert Talentpris i 2000.

Henrik Lykkegaard

Født 1965 og uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole 1994. På teaterscenen har han tidligere medvirket i bl.a. Alice i underverdenen på Betty Nansen Teatret, Jean de France på Det Kongelige Teater, Skønheden og Udyret på Det Ny Teater, Pudemanden på Husets Teater og senest i Livet, hvor svært ka’ det være? på Folketeatret og Aarhus Teater. Derudover har han især gjort sig bemærket indenfor revygenren, bl.a. i en lang række Cirkusrevyer (1994-2017) og som modtager af prisen for Årets Revyforfatter 1993 og Årets Revykunstner 1996. På tv har han medvirket i serier som Album, Ørnen og Mit liv som Bent, og på film har han optrådt i bl.a. Frihed på prøve, Frygtelig lykkelig, Hjemve samt Bornholms stemme, der gav ham en Bodil for bedste mandlige hovedrolle i 2000. I en årrække var han desuden inden i Bamse i Bamses billedbog på DR.

Anne Sofie Wanstrup

Født 1987 og uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole København 2017. Under sin uddannelse har hun bl.a. medvirket i forestillinger på Det Kongelige Teater og Grønnegårds Teatret samt i flere kortfilm. Får sin professionelle debut i NOGET OM HELTE på Nørrebro Teater.

 

Albert Stein Ankerstjerne

Født 1990 og uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole Aarhus 2017. Har under sin uddannelse bl.a. optrådt på Teater Momentum, Teatret Svalegangen, Himmerlands Teater og Aarhus Teater. Får sin professionelle debut i NOGET OM HELTE på Nørrebro Teater.

Bag om

Få en forsmag på den nye musikforestilling NOGET OM HELTE.

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere