MYSTERIET21. februar 2020 — 04. april 2020

Om forestillingen

EN VASKEÆGTE REVOLUTIONSKOMEDIE

HOLD FAST I TROEN PÅ EN BEDRE VERDEN SAMMEN MED ET KAMPSTÆRKT HOLD AF SKUESPILLERE. EN VILD OG EKSPLOSIV KOMEDIE OM AT GIVE AGT OG ALDRIG GIVE OP.

På toppen af Nordpolen mødes en flok mennesker. Ingen af dem kender hinanden, men verden er ved at gå under, så der er ikke andet at gøre end at bygge en ark og sejle ud for at finde en ny og bedre verden.

Gruppen af skæve eksistenser kommer først et smut forbi Helvede, hvor nogle af dem ryger i svinget. Resten fortsætter mod Paradis, hvor faren for at dø af kedsomhed dog er for stor. Jagten på det forjættede land må derfor fortsætte. Men først skal de igennem ruinerne af den gamle og nedbrudte verden.

MYSTERIET er et vanvittigt komisk og fantasifuldt opråb om at stræbe efter en bedre verden. En vaskeægte revolutionskomedie med et kampstærkt hold af Danmarks allerbedste skuespillere.

Udvalgte forestillinger tekstes på dansk for personer med nedsat hørelse i samarbejde med Oticon, Otto Bruuns Fond, Spar Nord Fonden og William Demant Fonden.

 

En del af EU-projektet 

Medvirkende

MIKAEL BIRKKJÆR, MICHELLE BJØRN-ANDERSEN, SARAH BOBERG, CHRISTIANE GJELLERUP KOCH, TINA GYLLING MORTENSEN, ASBJØRN KROGH NISSEN, OLE LEMMEKE, HENRIK LYKKEGAARD, JOSEPHINE PARK, MARIE TOURELL SØDERBERG, YOUSSEF WAYNE HVIDTFELDT, JACOB WEBLE

INSTRUKTION: Madeleine Røn Juul MANUSKRIPT: Lucas Svensson baseret på Vladimir Majakovskijs komedie Mysterium Buff SCENOGRAFI OG KOSTUMER: Sven Dahlberg

Spiller

21. feb. 2020 —

04. apr. 2020

Tir-fre kl. 20.00
Lør-søn kl. 15.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Billetter

Fra

75

kr.
-

470

kr.

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere