MENS VI VENTER…12. april 2021 — 19. april 2021

Om forestillingen

EN DIGITAL HAPPENING I ET TOMT TEATER.

Jan Elhøj og Morten Kirckhoff har i 10 år fotograferet forladte steder i mere end 35 lande. Deres billeder er både vidnesbyrd om noget, der var en gang, og rummer samtidig plads til refleksioner over foranderlighed og det ultimative forfald.

Fra mandag d. 12. april kl. 08 kan du opleve 100 forladte steder på et forladt Nørrebro Teater, når de livestreamer 24 timer i døgnet fra deres tomme teatersal. En sal, der venter på latter, gisp, nærvær, applaus, smil, tårer – og ikke mindst publikum.

Tag et kig forbi livestreamingen og se de utrolige, forvarslende og vanvittigt flotte fotografier fra en teatersal, der venter på dig.

Klik her og se billederne af 100 forladte steder live fra vores tomme teatersal.
Livestreamingen vil foregå fra mandag d. 12. april kl. 08.00 til mandag d. 19. april kl. 17.00.

 

Teaterdirektør Mette Wolf om den digitale happening:
”At se på Jan Elhøj og Morten Kirchhoffs Forladte Steder giver et kæmpe sug i maven. Al bevægelse og liv er sat på pause, og i tomrummet fra det liv, der mangler, bliver der plads til et bombardement af fortællinger om dét, der var og dét, som kommer. Samme sug får man af at åbne døren til en tom teatersal.  Alt sitrer i en spændt stilhed. Derfor er Forladte Steder også en påmindelse om at passe godt på vores kultur- og kunstverden. Ikke for bygningernes skyld. Ikke kun for de mange mennesker, der normalt arbejder her. Men først og fremmest for dig, der kunne sidde i salen og for det samfund, der har brug for kunsten i alle dens afskygninger. For med kunsten følger nuancer, forståelse, eftertanke og empatiens perspektiv. Uden kunsten ville vi mentalt blive til forladte steder.”

 

Læs mere om Forladte Steder

Medvirkende

Forladte steder: Jan Elhøj og Morten Kirchhoff

Spiller

12. apr. 2021 —

19. apr. 2021

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Billetter

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere