KIRSEBÆRHAVEN21. februar 2020 — 04. april 2020

Om forestillingen

EN KOMEDIE AF ANTON TJEKHOV

Pengene sidder løst på Madame Ranevskaya og hendes familie, der er vant til at leve det søde liv. Men nu klapper luksusfælden! Familieejendommen med den smukke kirsebærhave er nemlig belånt til op over skorstenen og skal sælges. Løsningen kunne være at udstykke hele molevitten til sommerhusgrunde mens tid er. Men i stedet for at handle og gøre noget, drukner familien deres bekymringer i rigelige mængder af champagne, affærer og tidsfordriv, mens de klamrer sig til minderne om verden af i går.

”Det er ikke et drama, men en komedie. Nogle steder endda en farce”, skrev Anton Tjekhov om sit sidste stykke KIRSEBÆRHAVEN. En sørgmunter fortælling om et samfund i overgang og om, hvad der sker, når noget kendt bliver opløst og konturerne af en ny verden begynder at dukke op.

Oplev 12 fantastiske skuespillere tage livtag med Tjekhovs tragikomiske mesterværk om et ængsteligt samfund på kanten af udsalg.

 

 

Udvalgte forestillinger tekstes på dansk for personer med nedsat hørelse i samarbejde med Oticon, Otto Bruuns Fond, Spar Nord Fonden og William Demant Fonden.

En del af EU-projektet 

Medvirkende

MIKAEL BIRKKJÆR, MICHELLE BJØRN-ANDERSEN, SARAH BOBERG, CHRISTIANE GJELLERUP KOCH, TINA GYLLING MORTENSEN, ASBJØRN KROGH NISSEN, OLE LEMMEKE, HENRIK LYKKEGAARD, JOSEPHINE PARK, MARIE TOURELL SØDERBERG, YOUSSEF WAYNE HVIDTFELDT, JACOB WEBLE

Instruktion: Madeleine Røn Juul Scenografi og kostumer: Sven Dahlberg

Spiller

21. feb. 2020 —

04. apr. 2020

Tir-fre kl. 20.00
Lør-søn kl. 15.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Billetter

Fra

75

kr.
-

470

kr.

Medvirkende

Mikael Birkkjær

Michelle Bjørn-Andersen

Sarah Boberg

Christiane Gjellerup Koch

Tina Gylling Mortensen

Asbjørn Krogh Nissen

Ole Lemmeke

Henrik Lykkegaard

Josephine Park

Marie Tourell Søderberg

Youssef Wayne Hvidtfeldt

Jacob Weble

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere