JEG ER SGU MIN EGEN | Nørrebro Teater

JEG ER SGU MIN EGEN28. februar 2019 — 13. april 2019

Om forestillingen

EN MUSIKFORESTILLING OM AT SÆTTE SIN HAT SOM MAN VIL

ET EKSKLUSIVT HOLD AF SKUESPILLERE OG MUSIKERE RYKKER IND PÅ NØRREBRO TEATER OG SENDER BENT FABRICIUS-BJERRES OG KLAUS RIFBJERGS UFORGLEMMELIGE HITS IND I EN NY TID.

Den fandenivoldske Annie har det svært med regler, kasser og etiketter. Hun vil sætte sin hat, som hun vil og møde verden med godt humør. For hvis man aldrig prøver noget, så sker der ingenting. Men sådan er samfundet ikke indrettet! Faktisk gør det alt for at få Annie til at passe ind, makke ret og slå sig ned.

JEG ER SGU MIN EGEN er en sprudlende folkekomedie om at ville leve sit liv uden færdig opskrift og fastlagte mål. Et musikalsk drømmespil om at kæmpe med en virkelighed, der er bedre til at stramme grebet end til at sætte humøret frit.

Medvirkende

LISE BAASTRUP, TOM JENSEN, ANNE SOFIE ESPERSEN, MARIE ASKEHAVE, MORTEN HEMMINGSEN, NICOLAI JANDORF, MATHILDE PASSER SAMT MUSIKERNE SØREN GRAVERSEN, ANDERS BIRK, STEPHAN GRABOWSKI OG RENE DAMSBAK

Instruktion: Maria Kjærgaard-Sunesen Scenografi: Torden & Lynild Kapelmester og musikalsk arrangør: Søren Graversen Musik: Bent Fabricius-Bjerre Manuskript: Jeanette Munzert baseret på JEG ER SGU MIN EGEN af Klaus Rifbjerg Koreograf: Peter Friis

Spiller

28. feb. 2019 —

13. apr. 2019

Tir–fre kl. 20.00
Lør kl. 15.00 og 20.00
Udvalgte søndage kl. 15.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Billetter

Fra

75

kr.
-

445

kr.

Medvirkende

Lise Baastrup

Tom Jensen

Anne Sofie Espersen

Marie Askehave

Morten Hemmingsen

Nicolai Jandorf

Mathilde Passer

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere