JEG ER SGU MIN EGEN | Nørrebro Teater

JEG ER SGU MIN EGEN28. februar 2019 — 13. april 2019

Om forestillingen

EN MUSIKFORESTILLING OM AT SÆTTE SIN HAT SOM MAN VIL

ET EKSKLUSIVT HOLD AF SKUESPILLERE OG MUSIKERE RYKKER IND PÅ NØRREBRO TEATER OG SENDER BENT FABRICIUS-BJERRES OG KLAUS RIFBJERGS UFORGLEMMELIGE HITS IND I EN NY TID.

Den fandenivoldske Annie har det svært med regler, kasser og etiketter. Hun vil sætte sin hat, som hun vil og møde verden med godt humør. For hvis man aldrig prøver noget, så sker der ingenting. Men sådan er samfundet ikke indrettet! Faktisk gør det alt for at få Annie til at passe ind, makke ret og slå sig ned.

JEG ER SGU MIN EGEN er en sprudlende folkekomedie om at ville leve sit liv uden færdig opskrift og fastlagte mål. Et musikalsk drømmespil om at kæmpe med en virkelighed, der er bedre til at stramme grebet end til at sætte humøret frit.

Medvirkende

MATHILDE PASSER, MARIE ASKEHAVE, ANNE SOFIE ESPERSEN, TOM JENSEN, MORTEN HEMMINGSEN, NICOLAI JANDORF SAMT MUSIKERNE SØREN GRAVERSEN, ANDERS BIRK, STEPHAN GRABOWSKI OG RENE DAMSBAK

Manuskript: Jeanette Munzert baseret på JEG ER SGU MIN EGEN af Klaus Rifbjerg Instruktion: Maria Kjærgaard-Sunesen Scenografi: Torden & Lynild Kapelmester og musikalsk arrangør: Søren Graversen Musik: Bent Fabricius-Bjerre Koreografi: Peter Friis

Spiller

28. feb. 2019 —

13. apr. 2019

Tir–fre kl. 20.00
Lør kl. 15.00 og 20.00
Udvalgte søndage kl. 15.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Billetter

Fra

75

kr.
-

445

kr.

Medvirkende

Mathilde Passer

Født 1993 og uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Aarhus 2018. Har tidligere medvirket i Herrens mark på Teater Grob, præsentationsforestillingen Hvad vi taler om, når vi taler om kærlighed på Aarhus Teater/Folketeatret samt afgangsforestillingen Kærlighedshistorier på Riddersalen. Har desuden medvirket i filmene Spies og Glistrup og Eliten samt i tv-serien Bedrag.

Marie Askehave

Født 1973 og uddannet fra Statens Teaterskole 2003. Siden har hun medvirket i bl.a. Closer, Lovesong og Konstellationer med Nepo Teatret, Kat på et varmt bliktag på Odense Teater, Gasolin Teaterkoncert på Aveny-T/Aarhus Teater samt Under My Skin på Bellevue Teatret. På film har man kunnet opleve hende i Rene hjerter, Klassefesten 2, Den bedste mand, Gud taler ud samt Familien Jul. På tv har hun bl.a. medvirket i Forbrydelsen, Store drømme, Den som dræber, Dicte, Borgen, Herrens veje, Bedrag og Hånd i hånd samt i de internationale serier Barnaby: The Killings of Copenhagen og Versailles.

Anne Sofie Espersen

Født 1973 og uddannet fra Statens Teaterskole 1999. Har tidligere medvirket i Kan trolden tæmmes? på Nørrebro Teater samt i bl.a. Othello på Østre Gasværk Teater, Cabaret, Gregersen Sagaen, Beach Boys Teaterkoncert og Et dukkehjem på Aarhus Teater, Nick Cave Teaterkoncert på Aarhus Teater/Edison samt i Zirkus Nemo. På film har hun bl.a. medvirket i En kort en lang, Mørke, Til døden os skiller, Hvid Nat, Headhunter, Frit fald, Hvidsten Gruppen, Sover Dolly på ryggen? og Klassefesten. På tv har man kunnet opleve hende i serier som Skjulte spor, Langt fra Las Vegas, Hotellet, Klovn, Livvagterne og Forbrydelsen samt julekalenderen Ludvig og Julemanden og satireprogrammet Live fra Bremen. Har tre gange været nomineret til en Bodil og én gang til en Robert.

Tom Jensen

Født 1965 og uddannet fra Statens Teaterskole 1991. Har siden medvirket i en lang række forestillinger på de danske teaterscener, bl.a. Melodien, der blev væk, Livsens Ondskab og Svejk på Nørrebro Teater, The Black Rider, Woyzeck, Sommergæster og Livlægens besøg på Betty Nansen Teatret, My Fair Lady på Det Ny Teater, De lystige koner på Folketeatret samt Tjener for to herrer og Heksejagt på Det Kongelige Teater, hvor han var tilknyttet 1995-97. Derudover har han været flittigt brugt i revyer som Sønderborg Revyen, Nykøbing F. Revyen og Hjørring-Revyen, hvor han siden 2016 også har været instruktør. Fik sit folkelige gennembrud som Prøve-Knud i tv-showet Score-Kaj (1995) og har desuden medvirket i satireprogrammet I hegnet, tv-serierne Album og Rita samt film som Ved vejen, Allegro, Dirch og Klassefesten. Modtog Årets Dirch i 2010, Olaf Poulsens Mindelegat i 2012 og har to gange været nomineret til Årets Reumert.

Morten Hemmingsen

Født 1980 og uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater 2005. Er især kendt for sin rolle som Morten i tv-serien Badehotellet, og på tv har han desuden medvirket i bl.a. Store drømme, Herrens Veje og Sygeplejeskolen. På teaterscenen har han tidligere medvirket i forestillinger som West Side Story, Skammerens Datter og Jordens Søjler på Østre Gasværk Teater, Natmandens datter og Bang og Betty på Folketeatret, Bromance på Det Ny Teater samt i den Reumertbelønnede 69 – en rockteaterkoncert på Holbæk Teater, hvor han senest har været med i den anmelderroste julekabaret This is Christmas. På film har man kunnet opleve ham i bl.a. Erik Nietszche – de unge år, Spillets regler, Flugten og Fasandræberne.

Nicolai Jandorf

Født 1980 og uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater 2010. Efter forestillinger som Glistrup på Teatret Svalegangen/Bornholms Teater og Antigone på Odense Teater var han 2012-16 ansat i ensemblet på Mungo Park i Allerød, hvor han medvirkede i bl.a. Bo Bedre, Opsang, Arternes oprindelse, Vi skal bygge en zoologisk have, Boys Don’t Cry og H.C. Andersens samlede eventyr. Har desuden været med i Den Gerrige og Helligtrekongersaften på Det Kongelige Teater samt Jordens Søjler på Østre Gasværk Teater. På film har han medvirket i bl.a. Midsommer, Den sorte Madaonna, En frygtelig kvinde og Dan-Dream, og på tv har man kunnet opleve ham i serier som Forsvar, Krøniken og senest Kriger.

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere