HOVEDSPRINGERE – DEBATARRANGEMENT MED CARSTEN JENSEN05. september 2019

Om eventen

MØD DEN PRISBELØNNEDE FORFATTER CARSTEN JENSEN OG DELTAG I DEBATTEN OM HANS NYESTE BOG.

Hovedspringere er tredje bind i rækken af Carsten Jensens essayistiske debatbøger. Til debatarrangementet på Nørrebro Teater kan du blive klogere på baggrunden for bogen, når forfatteren selv fortæller og efterfølgende åbner for spørgsmål fra publikum.

De færreste fødes som flygtninge. Ingen ønsker at dø som flygtning. Alligevel taler vi om flygtninge, som om det var en identitet på linje med dansk, svensk eller tysk. Flygtninge er mennesker, der er blevet tvunget til at bryde med alt, og alligevel har de en bagage med, håb og drømme, ideer om, hvem de er, og hvem de gerne vil være.

De er hovedspringere på timetervippen, der håber på vand i bassinet. Tyngdeloven kan man dø af. Derfor må faldet blive en kunstart.

Fra bogen: ”Jeg mener slet og ret, at det er bedre at redde nogle flygtninge end slet ikke at redde nogen. Jeg anser det for en simpel forpligtelse at rive flygtninge ud af den anonymitet, de er henvist til i den offentlige debat (…) Når jeg bestræber mig på at give de mange flygtninge deres ansigter tilbage, er det hverken for at forskønne dem eller for at dæmonisere dem, men for at vise, at de er individuelt forskellige med hver sin skæbne, hver sit motiv til at flygte.”

Hovedspringere udkom på Politikens Forlag i maj 2019. Tidligere er udkommet Kældermennesker (2018) og Mod stjernerne (2018).

Spiller

05. sep. 2019

5. sept. 2019 kl. 17.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 75 minutter uden pause.
Unummererede pladser.
Dørene åbner en halv time før.
Arrangementet afholdes i teatrets foyer.

Billetter

Fra

80

kr.
-

80

kr.

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere