FATTIGRØVSKLUBBEN01. oktober 2021 — 25. marts 2022

Om eventen

Investering for begyndere

Kunne du godt tænke dig tips til, hvordan du kommer i gang med at investere dine sparepenge? Så er FATTIGRØVSKLUBBEN noget for dig!

Nørrebro Teater er gået sammen med Dansk Aktionærforening om arrangementet FATTIGRØVSKLUBBEN – klubben for dig, der ikke er millionær, men gerne vil blive klogere på alt lige fra aktier til indeksfonde og opsparing til et uhøjtideligt og underholdende arrangement.

Vi gør op med forestillingen om, at investering kun er for en udvalgt privilegeret flok, når vi inviterer eksperter ind, der ved alt om lige præcis dagens emne. Vært Rebecca Svensson styrer os sikkert igennem investeringsjunglen, mens pianist Olivier Antunes lægger musik til aktieindekset og sætter den rette stemning.

Der er mulighed for at stille spørgsmål til eksperterne i løbet af arrangementet – ingen spørgsmål er for dumme, og vi tør godt love, at billetprisen på kun 75 kr. er en god investering.

Og husk at du altid kan indsende spørgsmål til dagens ekspert via mailen fattigrovsklubben@nbt.dk 

Læs med herunder, hvor vi løbende offentliggør emner og eksperter.

1. oktober: Sådan kommer du i gang med at investere

Ekspert: Karsten Engmann, indehaver og stifter af Pengeministeriet

Mød Karsten Engmann i samtale med vært Rebecca Svensson om, hvordan du bedst kommer i gang med at investere.
De kommer også omkring nogle af de myter og fordomme, der er omkring investering og afkræfter fordommen om, at man skal være rig for at investere. Og så går du hjem med 5 gode råd, du kan bruge, når du skal i gang med at investere.


25. november: Lån og investering
Ekspert: Marlene Nørgaard, CEO Mybanker


28. januar 2022: Investering for fattigrøve

Ekspert: Morten Bang, aktie- og ejendomsinvestor, mortenbang.dk

Morten Bang er en ung, dedikeret aktie- og ejendomsinvestor, der selv har taget rejsen fra fattigrøv til erfaren investor. Som 13-årig fik han sit første job som reklamebud og brugte blandt andet pengene på et Børsen-abonnement. Som 15-årig investerede han i sin første aktie, og i dag er hans store passion at vække interessen for investering og økonomisk uafhængighed i andre.

 

Tirsdag d. 22. juni 2021 fortalte teaterdirektør Mette Wolf og direktør for Dansk Aktionærforening Mikael Bak om FATTIGRØVSKLUBBEN i Kulturen på P1. Lyt med her!

 

ER DU UNDER 25 ÅR kan du få en gratis kaffe/vand/øl med i din billet ved at vælge billetkategorien ”Under 25 år + øl/vand”. Medbring gyldigt ID.

4 FOR 3 Køb billetter til 4 forskellige datoer under det samme arrangement og betal kun for 3. Du skal bare klikke på KØB BILLET, vælge de 4 ønskede datoer og købe dem under priskategorien 4 FOR 3 – så er den 4. gratis.

Ovenstående rabatter kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatterne gælder kun arrangementerne BREAKING THE NEWS, DANMARKSHISTORIER LIVE, EN PINLIG AFFÆRE, ENTEN-ELLER, *FAMILIESANG, FATTIGRØVSKLUBBEN, FYRAFTENSSANG, LYDBAD samt TÆNKEPAUSER LIVE.

*Under 25-rabatten gælder ikke FAMILIESANG

 

En del af EU-projektet 

Medvirkende

Vært Rebecca Svensson, pianist Olivier Antunes og førende eksperter

Spiller

01. okt. 2021 —

25. mar. 2022

Fre 1. oktober 2021 kl. 17.00
Tor 25. november 2021 kl. 17.00
Fre 28. januar 2022 kl. 17.00
Fre 25. februar 2022 kl. 17.00
Fre 25. marts 2022 kl. 17.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 1 time uden pause.
Unummererede pladser.
Dørene åbner en halv time før.

Billetter

Fra

75

kr.
-

75

kr.

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere