EN PINLIG AFFÆRE19. september 2020 — 29. maj 2021

Om eventen

Dagbogsbekendelser fra det virkelige liv 

Mød en række helt almindelige – men ualmindeligt modige – mennesker, som står frem og læser op af deres teenagedagbog live på scenen. Kom og grin af gamle klassebilleder og sjove anekdoter, bliv nostalgisk over musik fra teenagetiden, krum tæer over hjemmelavet hjerte-smerte-lyrik eller nik genkendende til de første kærestebreve.

Hvert show er unikt og sammensat, og publikum vil altid møde helt nye oplæsere, der står på scenen for første gang, og nogle lidt mere garvede publikumsfavoritter.

EN PINLIG AFFÆRE er dagbogsbekendelser fra det virkelige liv. Måske kan du genkende dig selv, når oplæserne deler gavmildt ud af sjove sandheder, autentiske anekdoter og ubehjælpsomme erfaringer med fester, forældre og kærlighed. Vi lover i hvert fald, at det bliver sjovt, rørende og pinligt. Og vi lover, at baren er åben – også efter arrangementet!

 

ER DU UNDER 25 ÅR kan du få en gratis øl/vand med i din billet ved at vælge billetkategorien ”Under 25 år + øl/vand”. Medbring gyldigt ID.

Ovenstående rabat kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatten gælder kun arrangementerne BREAKING THE NEWS, EN PINLIG AFFÆRE, FYRAFTENSSANG samt TÆNKEPAUSER LIVE.

 

Vi er altid på udkig efter nye dagbogsoplæsere!

Har du selv en dagbog fra teenageårene liggende, og har du lyst til at dele den med et publikum, så kontakt os på pinlig@nbt.dk

 

En del af EU-projektet

 

HVORDAN FORHOLDER NØRREBRO TEATER SIG TIL CORONA? KLIK HER OG LÆS MERE.

Medvirkende

REBECCA SVENSSON SAMT SKIFTENDE OPLÆSERE

Spiller

19. sep. 2020 —

29. maj. 2021

29. maj 2021 kl. 20.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 2 timer og 30 min. inkl. pause.
Dørene åbner en time før.

Billetter

Fra

135

kr.
-

185

kr.

Bag om

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere