EN PINLIG AFFÆRE28. september 2019 — 02. maj 2020

Om eventen

DAGBOGSBEKENDELSER FRA DET VIRKELIGE LIV

TIL EN PINLIG AFFÆRE kan du møde en række helt almindelige – men ualmindeligt modige – mennesker, som står frem og læser op af deres teenagedagbog live på scenen. Kom og grin af gamle klassebilleder og sjove anekdoter, bliv nostalgisk over musik fra teenagetiden, krum tæer over hjemmelavet hjerte-smerte-lyrik eller nik genkendende til de første kærestebreve.

Showet præsenterer et hold særligt udvalgte oplæsere, der deler gavmildt ud af sjove sandheder, autentiske anekdoter og ubehjælpsomme erfaringer med fester, forældre og kærlighed. Hvert show er unikt og sammensat, og publikum vil altid møde helt nye oplæsere, der står på scenen for første gang, og nogle lidt mere garvede publikumsfavoritter.

EN PINLIG AFFÆRE er dagbogsbekendelser fra det virkelige liv, og der er risiko for, at du kan genkende dig selv! Vi lover i hvert fald, at det bliver sjovt, rørende og pinligt. Og vi lover, at baren er åben – også efter arrangementet!

 

ER DU UNDER 25 ÅR kan du få en gratis øl/vand med i din billet ved at vælge billetkategorien ”Under 25 år + øl/vand”. Medbring gyldigt ID.

Ovenstående rabat kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatten gælder ikke for forestillingerne KIRSEBÆRHAVEN, TIL VERDENS ENDE eller LATE NIGHT LØRDAG.

 

Vi er altid på udkig efter nye dagbogsoplæsere!

Har du selv en dagbog fra teenageårene liggende, og har du lyst til at dele den med et publikum, så kontakt os på pinlig@nbt.dk

 

En del af EU-projektet 

Medvirkende

REBECCA SVENSSON OG STINNE SKOVBJERG SAMT SKIFTENDE OPLÆSERE

Spiller

28. sep. 2019 —

02. maj. 2020

2. maj 2020 kl. 20.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 2 timer og 30 min. inkl. pause.
Unummererede pladser.
Dørene åbner en time før.

Billetter

Fra

160

kr.
-

160

kr.

Bag om

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere