AMERIKA | Nørrebro Teater

AMERIKA27. september 2019 — 03. november 2019

Om forestillingen

EN KAFKASK KOMEDIE OM AT VÆRE FREMMED I ET NYT LAND

OPLEV EN HØJAKTUEL KOMISK KLASSIKER ISCENESAT AF NIKOLAJ CEDERHOLM. EN SVIMLENDE KAFKA-FORTÆLLING OM KAMPEN FOR AT FÅ LOV TIL AT HØRE TIL.

Karl skal begynde et nyt liv i Amerika: Mulighedernes land, hvor alle drømme kan blive til virkelighed. Men Amerika byder ham langt fra velkommen med åbne arme. I stedet møder Karl en verden befolket af mærkværdige, uberegnelige skabninger og en skæbne, der med hvirvelvindens forvirrende kraft udsætter ham for den ene bizarre hændelse efter den anden.

AMERIKA er baseret på Franz Kafkas absurde og tankevækkende roman. En højaktuel og grotesk komedie om længslen efter at skabe sig et nyt liv i et fremmed land. Oplev en svimlende, humoristisk og visuelt stærk fortælling med et drømmehold af skuespillere iscenesat af en af Danmarks mest markante instruktører.

Medvirkende

NICOLAI JØRGENSEN, RIKKE BILDE, HENRIK BIRCH, MOLLY EGELIND, MARTIN GREIS-ROSENTHAL, THOMAS HAMILTON (MUSIKER), PATRICK A. HANSEN, TRINE PALLESEN, PETER ZANDERSEN, TORBEN ZELLER

MANUSKRIPT: Baseret på Franz Kafkas roman Amerika Instruktion og dramatisering: Nikolaj Cederholm SCENOGRAFI: Kim Witzel KOSTUMER: Line Bech

Spiller

27. sep. 2019 —

03. nov. 2019

TIR-FRE kl. 20.00
LØR-SØN kl. 15.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Billetter

Fra

75

kr.
-

470

kr.

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere