AMERIKA27. september 2019 — 03. november 2019

Om forestillingen

EN KAFKASK KOMEDIE OM AT VÆRE FREMMED I ET NYT LAND

OPLEV EN HØJAKTUEL KOMISK KLASSIKER ISCENESAT AF NIKOLAJ CEDERHOLM. EN SVIMLENDE KAFKA-FORTÆLLING OM KAMPEN FOR AT FÅ LOV TIL AT HØRE TIL.

Karl skal begynde et nyt liv i Amerika: Mulighedernes land, hvor alle drømme kan blive til virkelighed. Men Amerika byder ham langt fra velkommen med åbne arme. I stedet møder Karl en verden befolket af mærkværdige, uberegnelige skabninger og en skæbne, der med hvirvelvindens forvirrende kraft udsætter ham for den ene bizarre hændelse efter den anden.

AMERIKA er baseret på Franz Kafkas absurde og tankevækkende roman. En højaktuel og grotesk komedie om længslen efter at skabe sig et nyt liv i et fremmed land. Oplev en svimlende, humoristisk og visuelt stærk fortælling med et drømmehold af skuespillere iscenesat af en af Danmarks mest markante instruktører.

 

En del af EU-projektet  

Medvirkende

NICOLAI JØRGENSEN, RIKKE BILDE, MOLLY EGELIND, MARTIN GREIS-ROSENTHAL, THOMAS HAMILTON (MUSIKER), RASMUS HAMMERICH, PATRICK A. HANSEN, TRINE PALLESEN, PETER ZANDERSEN, TORBEN ZELLER M.FL.

Instruktion og dramatisering: Nikolaj Cederholm MANUSKRIPT: Baseret på Franz Kafkas roman Amerika SCENOGRAFI: Kim Witzel KOSTUMER: Line Bech

Spiller

27. sep. 2019 —

03. nov. 2019

Tir-fre kl. 20.00
Lør-søn kl. 15.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Billetter

Fra

75

kr.
-

470

kr.

Medvirkende

Nicolai Jørgensen

Rikke Bilde

Molly Egelind

Torben Zeller

Trine Pallesen

Martin Greis-Rosenthal

Peter Zandersen

Patrick A. Hansen

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere