EN FORTRYLLENDE JULEOPLEVELSE FOR HELE FAMILIEN

Vi gentager succesen og bidrager til juletraditionerne, når vi genopsætter Charles Dickens’ elskede klassiker. En magisk og eventyrlig julefortælling med Mette Horn i hovedrollen som Scrooge.

Scrooge er en mavesur gammel gnier, der hader jul. Hvor andre mener, at julen er hjerternes fest, tænker Scrooge kun på at tjene penge og har ikke andet end dyb foragt tilovers for julestemning og familiehygge. Men julenat får Scrooge besøg af et genfærd. Som om det ikke er nok, bliver han også hjemsøgt af tre jule-ånder, der giver ham en ordentlig lærestreg, da de tager ham med på en tur til både fortiden, nutiden og fremtiden.

ET JULEEVENTYR er en af Charles Dickens’ mest elskede klassikere. Nu i en ny fortryllende, poetisk, lidt uhyggelig og fremfor alt hylende morsom version med Mette Horn i den altoverskyggende hovedrolle som Scrooge. En magisk og rørende historie om fællesskab og kærlighed, og om at det aldrig er for sent at blive et godt menneske.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Helsingborg Stadsteater.

Hvad: En klassisk julefortælling i nye klæder.

For hvem: For hele familien, store som små, med og uden børn.

Hvorfor: Fordi du kommer i solid julestemning.

Hvor gammel: Fra 7 år.

Vi gør opmærksom på, at der anvendes stroboskoplys i forestillingen.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Helsingborg Stadsteater.

Hver lørdag tekstes forestillingen på dansk for personer med nedsat hørelse i samarbejde med Oticon, Otto Bruuns Fond, Spar Nord Fonden og William Demant Fonden. LÆS MERE HER

MEDVIRKENDE
METTE HORN, ANDREAS JEBRO, SOPHIE MARIE JEPPESEN, LILA NOBEL, PETER ZANDERSEN

MANUSKRIPT PATRICK BARLOW BASERET PÅ CHARLES DICKENS’ ROMAN ET JULEEVENTYR INSTRUKTION VIKTOR TJERNELD SCENOGRAFI OG KOSTUMER FRANCISKA ZAHLE