SCARPETTA Rantzausgade

Scarpetta er en moderne og autentisk italiensk restaurant. Det betyder, at vi på Scarpetta tager udgangspunkt i de klassiske italiensk smage og er altid på udkig efter italienske råvarer og specialiteter, som præsenterer den side af Italien, som de fleste københavnere måske ikke kender. Men det betyder også, at Scarpetta kendetegnes af mødet mellem det traditionelle og det moderne italienske køkken. Derfor finder du på menukortet både klassiske risottoer, pizza og pastaretter og vores helt egen pizza med blomkål og trøffel og stracciatella med stenbiderrogn.

 

SÆRLIGT FOR NØRREBRO TEATERS GÆSTER
Vi på Scarpetta samarbejder med Nørrebro Teater om en 3-retters teatermenu for kun 200 kr. Menuen opdateres efter sæson. Vælg forestillingsdato, pladser, priskategori, restaurant og menu ved at trykke her. Når du her skal vælge restaurant, tryk da på i’et for at læse om menuen.

 

KONTAKT Tlf. 35 35 08 08 / scarpetta2200@cofoco.dk / Website

TEATERBILLETTER OG MADBESTILLING ved at trykke her. Vær opmærksom på, at du skal købe teaterbilletter samtidig med, at du vælger restaurant og menu.

HAR DU ALLEREDE KØBT BILLET TIL SVEJK kan du stadig benytte dig af tilbuddet. Du skal blot ringe til Scarpetta og bestille bord til en Nørrebro Teater-menu. Husk at vise din teaterbillet ved ankomsten til restauranten.

OBS Tilbuddet gælder man-tor i forbindelse med forestillingen SVEJK.

ADRESSE Rantzausgade 7, 2200 København N.

 

Åbningstider:
man-ons: 17.30-24.00
tor-lør: 17.30-24.00
søn: 17.30-24.00

Køkkenet lukker:
man-ons: kl. 21.15
tors-lør: kl. 21.30
søn: kl. 20.45