Oysters & GRILL

Hav møder land på Nørrebros ultimative naborestaurant, Oysters & GRILL, der serverer de bedste og mest festlige skaldyr i byen. Gå ombord i vores østersmenu, pil-selv-rejerne, de mange forskellige slags muslinger, jomfruhummer, blæksprutte, ceviche, steak tatar eller den velstegte ribeye. Og glem endelig ikke vores hjemmelavede softice. Supplér med cocktails og masser af champagne – så har du opskriften på en god aften. Præcis som på en enkel bistro i en fransk havneby sidder I tæt, talen er høj, og I må gerne spilde på den farverige voksdug.

 

SÆRLIGT FOR NØRREBRO TEATERS GÆSTER
Vi på Oysters & GRILL samarbejder med Nørrebro Teater om en 2-retters teatermenu for kun 210 kr. (inkl. gebyr). Vælg mellem havets forretter og valgfri hovedret (dog ikke cote du boeuf). Vælg forestillingsdato, pladser, priskategori, restaurant og menu ved at trykke her. Når du her skal vælge restaurant, tryk da på i’et for at læse om menuen.

 

KONTAKT Tlf. 70 20 61 71 / oysters@cofoco.dk / Website

TEATERBILLETTER OG MADBESTILLING ved at trykke her. Vær opmærksom på, at du skal købe teaterbilletter samtidig med, at du vælger restaurant og menu.

HAR DU ALLEREDE KØBT BILLET TIL SVEJK kan du stadig benytte dig af tilbuddet. Du skal blot ringe til Oysters & GRILL og bestille bord til en Nørrebro Teater-menu. Husk at vise din teaterbillet ved ankomsten til restauranten.

OBS Tilbuddet gælder man-tor i forbindelse med forestillingen SVEJK.

ADRESSE Sjællandsgade 1B, 2200 København N

 

Åbningstider:
man-ons: 17.30-24.00
tor-lør: 17.30-24.00

Køkkenet lukker:
man-ons: kl. 21.15
tors-lør: kl. 21.30