GRAN TORINO

Sagen er pizza på Gran Torino, hvor den specialimporterede Valoriani-stenovn sørger for en perfekt afbagning. Vores pizzaer er inspireret af den napolitanske tradition, hvor selve pizzabunden har en sprød skorpe med en lidt blødere og sejere midte. Slå dig ned i restauranten og sammensæt en middag komplet med antipasti, dessert og vin. Nyd udsigten over søerne eller til de travle kokke gennem det store fabriksvindue, der adskiller spisesalen fra køkkenet.

 

SÆRLIGT FOR NØRREBRO TEATERS GÆSTER
Sammensæt en to retters Nørrebro Teater menu bestående af antipasti og et udvalg af lækre pizzaer. Teatermenuen er inklusiv ét glas øl eller vin og koster 200 kr. pr. person (spar 50 kr.). Bordet bestilles til kl. 18:00. Vælg forestillingsdato, pladser, priskategori og restaurant ved at trykke på den forestilling du gerne vil se: SVEJK eller JEG ER SGU MIN EGEN.

 

OBS: Pga. ombygning er det ikke muligt at bestille bord på Gran Torino fra 14. oktober til og med 19. oktober.

 

KONTAKT 81 41 41 65 / grantorino@madklubben.dk / Website

BILLETTER OG MADBESTILLING ved at trykker her: SVEJK eller JEG ER SGU MIN EGEN.

Vær opmærksom på, at du skal købe teaterbilletter samtidig med, at du vælger restaurant og menu.

HAR DU ALLEREDE KØBT BILLET kan du stadig benytte dig af tilbuddet. Du skal blot ringe til Gran Torino og bestille bord til en Nørrebro teatermenu. Husk at vise din teaterbillet på restauranten.

ADRESSE Sortedam Dossering 5. 2200 København N.

 

ÅBNINGSTIDER

man-lør: 17:00-24:00