fbpx

VI BETALER IKKE!

23. sep. 2023 —

28. okt. 2023

Spiller

Sted

Billetter

Spiller

23. sep. 2023 —

28. okt. 2023

Tir kl. 19.00
Ons og tor kl. 19.00 - på udvalgte dage kl. 20.00
Fre kl. 20.00
Lør kl. 15.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 2 timer og 15 minutter inkl. pause

Fra

110
kr.

-
405
kr.

Spiller

Sted

Billetter

Spiller

23. sep. 2023 —

28. okt. 2023

Tir kl. 19.00
Ons og tor kl. 19.00 - på udvalgte dage kl. 20.00
Fre kl. 20.00
Lør kl. 15.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 2 timer og 15 minutter inkl. pause

Fra

110
kr.

-
405
kr.

EN KOMISK PROTEST MOD INFLATION OG URETFÆRDIGHED

Oplev Dario Fos satiriske komedie om at have minus på kontoen.

Da en gruppe kvinder finder ud af, at priserne på dagligvarer er fordoblet, får de nok. De stormer det lokale supermarked, fylder indkøbsvognene til bristepunktet og nægter at betale. Forklædt som gravide forsøger kvinderne at skjule tyvekosterne for politiet og deres lovlydige mænd. Intet går efter planen!

VI BETALER IKKE! sætter komisk og kritisk spot på det samfund, vi lever i og på vores økonomiske virkelighed. For hvorfor skal en almindelig borger vende hver en øre, mens andre tjener fedt på inflation og stigende energipriser? Hvad sker der, hvis vi gør oprør og kræver det, vi fortjener og rent faktisk kan betale?

Oplev en ny udgave af nobelprisvinderen Dario Fos hæsblæsende farce med et førsteklasses hold af komiske skuespillere iscenesat af Joy-Maria Frederiksen og scenograf Benjamin la Cour. En nutidig overskuds-komedie om at have minus på kontoen, ubetalte regninger og masser af drømme om et bedre liv.

 

Hvad En farce om inflation og uretfærdighed.

For hvem Dig, der har fået nok af prisstigninger.

Hvorfor Fordi du også har en lille rebel i maven.

 

BETAL HVAD DU VIL I BAREN
VI BETALER IKKE! handler om økonomisk uretfærdighed – og om en flok handlekraftige kvinder, der gør oprør mod de stigende priser. Så hvad er mere passende, end at lade publikum selv bestemme priserne i teatrets bar? Vi har i forbindelse med forestillingen besluttet at give alle priser i baren helt fri. Du bestemmer simpelthen selv, hvad du vil betale for f.eks. et glas rødvin, en fadøl eller en håndfuld oliven.

Pris-eksperimentet gælder kun til VI BETALER IKKE! fra premieredagen 23. september, kun for gæster med billet til forestillingen og omfatter ikke forudbestilte pausebestillinger. Hvis du allerede har lavet en pausebestilling, kan du få en gratis snack ved at henvende dig i baren.

 

LÆS DET ONLINE FORESTILLINGSPROGRAM
KLIK HER!
I programmet får du mere at vide om Dario Fos vilde liv og virke, du kan læse om skuespillerne og holdet bag forestillingen, blive klogere på inflation, humor og meget mere.

 

VIL DU DONERE DIN MAD?
I forbindelse med VI BETALER IKKE! indsamler vi ikke-fordærvelige fødevarer i samarbejde med Røde Kors Maduddelingen og Stop Spild Lokalt, som fordeler madvarerne til dem, der har mest brug for dem.

Vi opfordrer publikum til at donere tørvarer som f.eks. pasta, mel, linser, kaffe og lignende, som kan lægges på afleveringsstedet i vores foyer hver dag inden forestillingen. Varerne skal være uåbnede og ikke over dato.

 

Er du interesseret i at blive klogere på Dario Fo? I forbindelse med vores forestilling VI BETALER IKKE! laver Folkeuniversitetet København en forelæsning om Dario Fo med efterfølgende fælles tur i teatret d. 4. oktober. Læs mere her!

Kalender

MEDVIRKENDE

Mikkel Becker Hilgart, Anne Laybourn, Thomas Mørk, Asbjørn Krogh Nissen, Lone Rødbroe
Instruktion:Joy-Maria Frederiksen Scenografi og kostumer:Benjamin la Cour Manuskript:SOTTO PAGA! NON SI PAGA! Af Franca Rame og Dario Fo Oversættelse:Bent Holm Bearbejdelse:Peter Dupont Weiss, Joy-Maria Frederiksen og Mads Wittrup Andersen Lysdesign:Jonas Bøgh Lyddesign:Morten Horn Oxholm Tekstkonsulent:Michael Schøt Forlag:Nordiska ApS

GALLERI

MEDVIRKENDE

Mikkel Becker Hilgart

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Aarhus 2016. Som en del af ensemblet på Aarhus Teater har han medvirket i adskillige forestillinger som MedeaNarniaKongens fald  og Lyden af de skuldre vi står på. Desuden har han medvirket i KUNSTEN AT VÆRE OKAY på Nørrebro Teater, Lille Eyolf på Husets Teater og Tour de Chambre på Det Kongelige Teater. På film har han medvirket i Undtagelsen, Lykke Per og Viften samt tv-serierne Sygeplejeskolen og Limboland.

Uddannet ved Den Danske Scenekunstskole Aarhus 2020. Har spillet med i forestillinger som Leonora Christina – Sandhedens Dronning og Pagten på Aarhus Teater, Gnisten og Pakkefabrikken på Randers Teater, Sange For Freden på Teater V og senest Arturo Uis uhindrede vej til magten på Vendsyssel Teater. Har ligeledes medvirket i satire-webserien De Kongelige Statuer.

Uddannet fra Statens Teaterskole 1987. Har senest medvirket i STALINS DØD på Nørrebro Teater, og tidligere i forestillinger som Don Carlos og Helligtrekongers Aften på Det Kongelige Teater og i Spøgelsessonaten på Betty Nansen Teatret. Har desuden medvirket i adskillige revyer som CirkusrevyenTivolirevyen og Odense Sommerrevy. Han modtog i 1999 Årets Dirch (prisen for Årets Revykunstner). Har også spillet med i tv-serier som Krøniken og Bryggeren.

Asbjørn Krogh Nissen

Uddannet fra Statens Teaterskole 2012. Han har medvirket i forestillinger som Kirsebærhaven og Diktatoren på Nørrebro Teater, FESTEN på Teater Republique samt Hærværk, Onde Ånder og Kollektivet på Det Kongelige Teater. Modtog i 2014 Reumerts Talentpris. Har desuden medvirket i talrige danske og internationale film og tv-serier som Vikings: Valhalla, Equinox, Broen III og Valhalla.

Uddannet dramaturg fra Aarhus Universitet i 1993. Har senest medvirket i filmene Ehrengard og Kysset af Bille August, Meter i sekundet af Hella Joof og i Hvidstengruppen II – De efterladte. Har desuden medvirket i talrige forestillinger på henholdsvis Randers Egnsteater og Vendsyssel Teater, hvor hun vundet en Reumert for bedste kvindelige ensemblerolle i forestillingen Romeo og Julie på Vendsyssel Teater.

Spiller i dag

Nørrebro Teater

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kalender

Spiller i dag

Nørrebro Teater

Ingen forestillinger i dag