fbpx

STALINS DØD

17. feb. 2023 —

01. apr. 2023

Spiller

Sted

Billetter

Spiller

17. feb. 2023 —

01. apr. 2023

Tir kl. 19.00
Ons kl. 19.00 - på udvalgte dage kl. 20.00
Tor kl. 20.00 - på udvalgte dage kl. 19.00
Fre kl. 20.00
Lør kl. 15.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause

Anbefales fra 15 år.

Fra

110
kr.

-
405
kr.

Spiller

Sted

Billetter

Spiller

17. feb. 2023 —

01. apr. 2023

Tir kl. 19.00
Ons kl. 19.00 - på udvalgte dage kl. 20.00
Tor kl. 20.00 - på udvalgte dage kl. 19.00
Fre kl. 20.00
Lør kl. 15.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause

Anbefales fra 15 år.

Fra

110
kr.

-
405
kr.

EN HØJAKTUEL SATIRE OM MAGT OG HYKLERI

En kulsort og højaktuel satire om, hvad der sker, når magtliderlighed spiller fandango med menneskeliv og verdensfred.

Josef Stalin dør, og den attraktive post som Sovjetunionens landsfader er ledig. Men hvem skal have magten? Svaret findes i kommunistpartiets øverste top, hvor alle dog har mere travlt med sig selv end med landets ve og vel. Et hæsblæsende magtspil med de mest udspekulerede bagholdsangreb begynder. Reglerne er enkle: Der er ingen!

Med STALINS DØD tager Nørrebro Teater tråden op fra DIKTATOREN og viser underholdende teater om, hvad der sker, når sandheden bøjes og fakta bliver en ligegyldighed.

Oplev ni fantastiske skuespillere i verdenspremieren på teaterversionen af STALINS DØD. Forestillingen er baseret på Thierry Robins og Fabien Nurys tegneserie La Mort de Staline og Armando Iannuccis prisbelønnede film The Death of Stalin.

 

Læs det online forestillingsprogram – klik her

I forestillingsprogrammet får du mere at vide om de virkelige personer, som hver rolle bygger på. Du får en eksklusiv samtale mellem instruktør Nicolei Faber og journalist Samuel Rachlin, et særligt kig ind i scenograf Franciska Zahle værksted, du kan læse om alle skuespillerne og meget mere.

 

OBS: Vi gør opmærksom på, at forestillingen indeholder stødende sprogbrug og seksuelle referencer.

 

 

Baseret på film og grafisk novelle THE DEATH OF STALIN
Film instrueret af Armando Iannucci og skrevet af Armando Iannucci, David Schneider og Ian Martin
© 2017 MITICO – MAIN JOURNEY – GAUMONT – FRANCE 3 CINEMA – AFPI – PANACHE PRODUCTIONS – LA COMPAGNIE CINEMATOGRAPHIQUE – DEATH OF STALIN THE FILM LTD.
Grafisk novelle skrevet af Fabien Nury og illustreret af Thierry Robin.
© 2017 MITICO / GAUMONT / DARGAUD

Kalender

MEDVIRKENDE

VICKI BERLIN, MATHIAS FLINT, THOMAS W. GABRIELSSON, ISA MARIE HENNINGSEN, SOLVEJ SONNE HORN, ANDREAS JEBRO, AMALIE LINDEGÅRD, ANDERS MOSSLING, THOMAS MØRK samt børneskuespillerne Olivia Emilie Skovbo Ahlbom og Isabella Joan Petersen Leece
Instruktion og bearbejdelse:Nicolei Faber Scenografi og kostumer:Franciska Zahle Manuskript:Baseret på filmen og den grafiske novelle THE DEATH OF STALIN Forlag:Nordiska ApS – København Koreograf:Kasper Ravnhøj Oversættelse:Mads Andersen

GALLERI

MEDVIRKENDE

Uddannet fra Film- og Teaterskolen Holberg i 2000. Har senest medvirket i Ruben Östlunds prisvindende film Triangle of Sadness fra 2022 og har desuden optrådt i talrige revyer, herunder Cirkusrevyen, Odense Sommerrevy og Menstruprevyen. Har ligeledes medvirket i flere tv-serier som Forbrydelsen og Live fra Bremen samt film som Anja og Viktor – I medgang og modgang.

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Aarhus 2016. Har medvirket i forestillinger som Sommer i Tyrol på Folkteatret, Charlie og Chokladfabriken på Østerbro Teater samt i Lazarus, Jesus Christ Superstar, West Side Story og Misantropen på Aarhus Teater. Har desuden i tv-serier som Herrens Veje, Frederik XI og filmen Skyggen i mit øje.

THOMAS W. GABRIELSSON

Uddannet fra Teatro Potlach i Rom i Italien i 1987. Har blandt andet medvirket i forestillinger som Riget og De Fulde på Det Kongelige Teater. Har derudover spillet med i flere store film som En kongelig affære, Margrethe den Første, Afdeling Q: Marco Effekten og The Last Kingdom samt tv-serier som Borgen, Forbrydelsen og Broen.

ISA MARIE HENNINGSEN

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Odense 2018. Har medvirket i adskillige forestillinger på Odense Teater som Peters jul, Anna Sophie Hedvig og Helligtrekonger samt forestillinger som Kunsten at være okay på Nørrebro Teater, Lazarus på Det Kongelige Teater og Aarhus Teater og O’s historie på Husets Teater.

SOLVEJ SONNE HORN

Bliver uddannet fra Den Danske Scenekunstskole København 2023. Har blandt andet medvirket i forestillingen Med mig selv i mine egne arme på Teater Republique i 2019. Har desuden medvirket i kortfilmen Stenofonen fra 2021, der blev Nicolaj Kopernikus’ instruktørdebut.

Uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater 2007. Har medvirket i forestillinger som Den Vægelsindede og Ebberød Bank 2.0 på Det Kongelige Teater, samt i Et Juleeventyr på Nørrebro Teater, og modtog i 2017 Reumert for Årets mandlige hovedrolle for sin rolle som Erasmus Montanus på Aarhus Teater. Har ligeledes medvirket i tv-serier som Badehotellet og Elvira.

AMALIE LINDEGÅRD

Uddannet fra Statens Teaterskole 2014. Har blandt andet medvirket i forestillinger som Ronja Røverdatter og Frostbrødre på Teatret Zeppelin samt i film som SelvhenterNyforelsket og Supervoksen. Har desuden medvirket i Netflix-serierne The Nurse og Skruk samt i den Robert-vindende YouSee-serie 29 (og 30, 31, 32 samt 33).

ANDERS MOSSLING

Uddannet fra Istituto di arte scenica i Italien i 1989. Har medvirket i forestillinger som Onde Ånder, KAFKA, En Skærsommernatsdrøm og MEFISTO på Det Kongelige Teater. Har ligeledes været med i film som Selvmordsturisten, Thelma og Yarden samt i tv-serier som Broen og The Rain.

Uddannet fra Statens Teaterskole 1987. Har medvirket i forestillinger som Don Carlos og Helligtrekongers Aften på Det Kongelige Teater og i Spøgelsessonaten på Betty Nansen Teatret og adskillelige revyer som Cirkusrevyen, Tivolirevyen og Odense Sommerrevy. Han modtog i 1999 Årets Dirch (prisen for Årets Revykunstner). Har desuden medvirket i tv-serier som Krøniken og Bryggeren.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kalender

Spiller i dag

Nørrebro Teater

Ingen forestillinger i dag