fbpx

KUNSTEN AT VÆRE OKAY

24. sep. 2022 —

29. okt. 2022

Spiller

Sted

Billetter

Spiller

24. sep. 2022 —

29. okt. 2022

Tir - tor kl. 19.00
Fre kl. 20.00
Lør kl. 15.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 2 timer og 15 minutter inkl. pause

Fra

110
kr.

-
405
kr.

Om eventen

EN DESPERAT POPKOMEDIE!

En musikalsk komedie om ensomhed med nye popsange af Thomas Buttenschøn.
En flok desperate sjæle forsøger at finde sig til rette i en hverdag, de har mistet grebet om. De klamrer sig febrilsk til lattervækkende og meningsløse rutiner, halvvisne parforhold og tyndslidte venskaber, mens de opfinder nye hobbyer for at få samling på tilværelsen.

KUNSTEN AT VÆRE OKAY er en nutidig popkomedie om at føle sig ensom blandt mennesker. Et aktuelt og komisk kig ind i at længes efter nogen eller noget, når verden udenfor skubber til det liv, vi kender. Et portræt af det moderne menneskes krumspring for at holde fast i det genkendelige og trygge, når alt omkring det forandrer sig.

Oplev et stort hold af otte unge, fantastiske skuespillere i en nyskrevet og komisk samtidsfortælling med helt nye popsange af Thomas Buttenschøn, arrangeret af lyddesigner Viktor Dahl og iscenesat af instruktørtalentet Niels Erling. Forestillingen er skrevet af overærlighedsekspert og dramatiker Nanna Cecilie Bang.

 

Hvad En nyskrevet musikalsk popkomedie.

For hvem Dig, der vil kunne grine af dig selv.

Hvorfor Fordi du vil opleve nye, store talenter.

Hvor lang tid Ca. 2 timer og 15 minutter inkl. pause.

Hvor gammel Fra 15 år.

 

Læs det online forestillingsprogram. Klik her!

 

Lyt til musikken fra forestillingen. Klik her!

 

Vi gør opmærksom på, at der anvendes stroboskoplys i forestillingen.

Forestillingen berører emner som ensomhed og selvmord. Er du pårørende, eller er du selv i krise? Klik her og læs mere

 

Forestillingen er muliggjort med støtte fra 

MEDVIRKENDE

Ari Alexander, Andrea Øst Birkkjær, Mathias Bøgelund, Marie Dalsgaard, Ena Spottag Fog, Lea Thiim Harder, Isa Marie Henningsen, Mikkel Becker Hilgart og musiker Viktor Dahl
Instruktion:Niels Erling Manuskript:Nanna Cecilie Bang Komponist:Thomas Buttenschøn Scenografi og kostumer:Julian Toldam Juhlin Musikalsk arrangør:Viktor Dahl

Spiller

Sted

Billetter

Spiller

24. sep. 2022 —

29. okt. 2022

Tir - tor kl. 19.00
Fre kl. 20.00
Lør kl. 15.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 2 timer og 15 minutter inkl. pause

Fra

110
kr.

-
405
kr.

Kalender

MEDVIRKENDE

Uddannet ved William Esper Studio 2015. Han har medvirket i adskillige film, heriblandt 9. April, Erna i krig, Toscana og Bamse samt tv-serier som Borgen, Doggystyle og Sommerdahl. I sommer kunne man bl.a. opleve ham i H. C. Ørstedsparken, hvor han medvirkede i forestillingen Hamlet af kunstnerkollektivet Shakes.

Andrea Øst Birkkjær

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Odense 2020 og blev siden en del af ensemblet på Aarhus Teater, hvor hun bl.a. spillede med i forestillingerne Alice i Eventyrland, Charlie og chokoladefabrikken, Jeg er jo lige her og Sandmanden. Hun har desuden medvirket i tv-serierne Badehotellet og Limboland samt filmene Venuseffekten og Madklubben.

Mathias Bøgelund

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Aarhus 2019. Han har bl.a. medvirket i Den Uendelige Historie på Aarhus Teater, Stolthed og Fordom på Betty Nansen Teatret, E-Rasmus på Teater Vestvolden og har turneret landet rundt med den anmelderroste forestilling Offside af Teater Hils din mor. Medvirker desuden i filmen Jagtsæson.

Marie Dalsgaard

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Aarhus 2008 og har siden spillet med i et væld af teaterforestillinger. På Det Kongelige Teater medvirkede hun bl.a. i Metamorfoser, Menneskedyr, Højskolesangbogen og Maskarade, og så medvirker hun i Et Juleeventyr på Nørrebro Teater. Hun har desuden medvirket i tv-serier som Sygeplejeskolen, Borgen 4 og Den som dræber II og har også lagt stemme til adskillige tegnefilm.

Ena Spottag Fog

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Aarhus 2014. Hun var en del af Aalborg Teaters ensemble fra 2016-2020, hvor hun bl.a. medvirkede i Drengen der ville være vægtløs, Figaros Bryllup og Aftenlandet. Siden har hun medvirket i forestillinger som Livstidsgæsterne og Animal Farm på Betty Nansen Teatret. Hun har medvirket i tv-serier som Bedrag og Sygeplejeskolen, og er især kendt for rollen som kokkepigen Martha i Badehotellet.

Lea Thiim Harder

Debuterede på den danske teaterscene i 2017 i Betty Nansen Teatrets Efter Brylluppet og har efterfølgende medvirket i flere store musicals som Book of Mormon, The Bodyguard The Musical, Midt om Natten The Musical og Elsk mig i nat. Hun har siden 2010 været korsanger for en lang række danske artister som Aqua og Jokeren, og har bl.a. lagt stemme til figuren Luisa i Disney-filmen Encanto.

Isa Marie Henningsen

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Odense 2018. Hun har medvirket i adskillige forestillinger på Odense Teater herunder Peters jul, Anna Sophie Hedvig og Helligtrekonger. Desuden har hun medvirket i Lazarus på Det Kongelige Teater og Aarhus Teater, Tak for lort på Teater Momentum og O’s historie på Husets Teater.

Mikkel Becker Hilgart

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Aarhus 2016. Som en del af ensemblet på Aarhus Teater har han medvirket i adskillige forestillinger som Medea, Narnia, Kongens fald og Lyden af de skuldre vi står på. Desuden har han medvirket i bl.a. Lille Eyolf på Husets Teater og Tour de Chambre på Det Kongelige Teater. På film har han bl.a. medvirket i Undtagelsen og Lykke Per samt tv-serierne Sygeplejeskolen og Limboland.

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole 2020. Har skabt musik og lyduniverser til et væld film, installationer og teaterforestillinger. Herunder Nul, Offside, Mit navn er Greta og Lolita for altid, som vandt Årets Reumert for bedste musikforestilling 2021, samt Stolthed og fordom, som vandt Årets Reumert 2022 for bedste forestilling.

GALLERI

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kalender

Spiller i dag

Nørrebro Teater

Ingen forestillinger i dag