fbpx

KLIMAKABALEN

28. sep. 2023 —

18. apr. 2024

Spiller

Sted

Billetter

Spiller

28. sep. 2023 —

18. apr. 2024

Tor 28. september 2023 kl. 17.00
Tor 26. oktober 2023 kl. 17.00
Fre 8. december 2023 kl. 17.00
Tor 25. januar 2024 kl. 17.00
Tor 21. marts 2024 kl. 17.00
Tor 18. april 2024 kl. 17.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 75 minutter uden pause.
Unummererede pladser.
Dørene åbner en time før.

Spiller

Sted

Billetter

Spiller

28. sep. 2023 —

18. apr. 2024

Tor 28. september 2023 kl. 17.00
Tor 26. oktober 2023 kl. 17.00
Fre 8. december 2023 kl. 17.00
Tor 25. januar 2024 kl. 17.00
Tor 21. marts 2024 kl. 17.00
Tor 18. april 2024 kl. 17.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 75 minutter uden pause.
Unummererede pladser.
Dørene åbner en time før.

Et klimafællesskab der samler på fremskridt og gode løsninger

KLIMAKABALEN er et fællesskab, hvor vi forsøger at blive klogere på en af klodens mest presserende udfordringer. Glem tv-debatter med politikere, der forsøger at fiske stemmer, mens vi andre hægtes af. I KLIMAKABALEN inviteres du til at blive klogere på klimaet gennem oplysning og underholdende indslag.

Hvert arrangement er unikt og byder på mødet med forskellige klimaformidlere, kunstnere og eksperter. Her er der plads til tvivl og nuancer i debatten, og vi tager ikke patent på sandheden. Mød op med dine spørgsmål, frustrationer, idéer og håb for fremtiden – og lad os sammen lægge KLIMAKABALEN.

Du kan sende spørgsmål eller forslag til temaer, du gerne vil have, vi tager op i KLIMAKABALEN. Send en mail til: klimakabalen@gmail.com
Døgnet rundt kan du ringe eller sms’e til Klimatelefonen på tlf. 5214 1478, og få afløb for dine frustrationer, idéer og håb for klimaet.

 

28. SEPTEMBER 2023
TEMA: Fremtidens Fødevarer – Hvad skal vi spise i morgen og i 2050, hvis vi vil leve mere klimavenligt?
GÆSTER: Anne Louise Dannesboe Nielsen, Teknologisk Institut m.fl.

Til sæsonpremieren på KLIMAKABALEN kan du møde Anne Louise Dannesboe Nielsen, der er centerchef på Teknologisk Institut og arbejder med grøn omstilling af fødevareindustrien. Hun vil give et indblik i fremtidens fødevarer og nutidens klimavenlige kost.
Du kan blandt andet høre om velsmagende plantebaserede proteinkilder, begrænsning af madspild og nyskabende fødevaretendenser som tang, alger, insekter og 3D printet kød. Vi kigger også på, hvilken klimaeffekt det har at erstatte nogle fødevarer med andre.

Du kan også møde Jonas Finnich Pedersen, der står bag konceptet Gastronomi og underviser unge og lærlinge i netop gastronomi. Han er ambassadør for Økologisk Landsforening og med sig har han Jonas Cronqvist fra nOmy. De leverer bud på fremtidens bæredygtige mad og du kan smage et par hapsere og få opskriften med hjem. Med udgangspunkt i dagens tema taler de om, hvad vi som forbrugere skal tænke over, når vi skal træffe valg omkring vores fødevarer.

Mød op, hvis du mangler inspiration til klimavenlige retter og vil have tips til, hvad du skal lede efter, næste gang du står i supermarkedet. Kom og smag på fremtiden! Der er som altid åbent for spørgsmål i salen, undren og udveksling af idéer.
 

26. OKTOBER 2023
TEMA: 
Klimaformidling i børnehøjde
GÆSTER: Nina Bendixen, klimajournalist m.fl.

Kan vi nå at flytte til Mars, hvis Jorden går under? Hvorfor bruger vi ikke bare cykelrytterne fra Tour De France’s energi til at lave strøm? Hvorfor findes CO2, hvis det er så dårligt?

Hvordan besvarer man de mange relevante spørgsmål, børn stiller om klimakrisen, uden at gøre deres bekymringer større? Det undersøger vi i KLIMAKABALEN den 26. oktober.

Klimajournalist Nina Bendixen har gennem mange år arbejdet med klimaformidling for både børn og voksne. Hun har blandt andet formidlet emnet som vært på DR’s vejrudsigter, klimaekspert på Børneavisen og vært og producent på radioprogrammet Klimatosset.

De mange klimaspørgsmål som Nina Bendixen gennem tiden har fået fra børn, inspirerede hende til at skrive børnebogen Hvorfor planter vi ikke bare en masse træer. For at formidle emnet på bedste, pædagogiske vis, teamede hun op med den erfarne børnepsykolog Margrethe Brun Hansen.

Med udgangspunkt i Nina Bendixens viden og erfaring fra arbejdet som klimajournalist og med eksempler fra bogen, taler vi om, hvordan man bedst leverer klimaformidling i børnehøjde og hvordan man helt lavpraktisk taler med sit barn om, det der sker i verden lige nu på klimafronten.

Spørgsmål er som altid velkomne under arrangementet. De kan også sendes på forhånd til mailen: klimakabalen@gmail.com

 

SPAR PENGE MED 4 FOR 3!
4 FOR 3 betyder, at hvis du køber billet til 4 forskellige datoer under det samme arrangement, så betaler du kun for 3. Du skal bare klikke på KØB BILLET, vælge de 4 ønskede datoer og købe dem under priskategorien 4 FOR 3 – så er den 4. gratis. Rabatten kan kun opnås ved køb af mindst 4 datoer til samme arrangement.

ER DU UNDER 25 ÅR kan du få en gratis kaffe/vand/øl med i din billet ved at vælge billetkategorien ”Under 25 år + øl/vand”. Medbring gyldigt ID.

Ovenstående rabatter kan ikke kombineres med hinanden eller andre rabatter.

 

Kalender

MEDVIRKENDE

Vært Rebecca Svensson samt skiftende kunstnere, klimaformidlere og førende eksperter inden for klima.

MEDVIRKENDE

Koncept og vært Rebecca Svensson

#biography

Spiller i dag

Nørrebro Teater

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kalender

Spiller i dag

Nørrebro Teater

Ingen forestillinger i dag