fbpx

JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG

23. nov. 2023 —

20. jan. 2024

Spiller

Sted

Billetter

Spiller

23. nov. 2023 —

20. jan. 2024

Man - tor kl. 19
Fre kl. 20
Lør kl. 15

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 2 timer inkl. pause
Dørene åbner 1 time før

Fra

110
kr.

-
395
kr.

Spiller

Sted

Billetter

Spiller

23. nov. 2023 —

20. jan. 2024

Man - tor kl. 19
Fre kl. 20
Lør kl. 15

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 2 timer inkl. pause
Dørene åbner 1 time før

Fra

110
kr.

-
395
kr.

ET POETISK OG MUSIKALSK KOMEDIESHOW OM DET UPERFEKTE MENNESKE

Publikumssuccesen baseret på Morten Münsters bestsellerbog vender tilbage!

Vi er forandringsparate til strategidage på Comwell, men glemmer alt om visioner og purpose, så snart det er hverdag igen. Vi er også helhedstænkende og agile og har totalt styr på The Golden Circle og Why lige til det sekund, hvor kopimaskinen endnu en gang bryder sammen.

JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG tager fat i alle de udfordringer, der opstår, når vi, det uperfekte menneske forventes at have den perfekte adfærd. Hvorfor er det så svært for os at følge gode argumenter og sund fornuft? Og hvad skal der til for at skabe forandring i den virkelige verden?

Nu er det musikalske komedieshow af instruktør Anastasia Nørlund og komponist Markus Artved tilbage med genkendelige og absurde situationer, der sætter spot på det moderne menneskes arbejds- og hverdagsliv. Et komisk og kærligt kram til alle i printerkøen.

 

Hvad: Et komedieshow om dig, mig og os alle.

For hvem: Dig, der også står i printerkøen.

Hvorfor: Fordi du vil have humor og poesi.

Hvor lang tid: Ca. 2 timer inkl. pause.

Hvor gammel: Fra 15 år.

 

LYT TIL MUSIKKEN FRA FORESTILLINGEN PÅ DIN FORETRUKNE MUSIKTJENESTE! KLIK HER

 

Vi gør opmærksom på, at der anvendes stroboskoplys i forestillingen.

 

Er I en gruppe på over 25 mennesker? Kontakt vores gruppesalgsansvarlige Helle Bronée på helle@nbt.dk. Så kan vi sammen skræddersy den perfekte teatertur til jer.

Kalender

MEDVIRKENDE

KAROLINE BRYGMANN, NIELS ELLEGAARD, GUSTAV DYEKJÆR GIESE, MAGNUS HAUGAARD, LILA NOBEL samt dubleanter Albert Stein Ankerstjerne og Mathilde Lundberg
Instruktion og bearbejdelse:Anastasia Nørlund Instruktør ved genopsætning:Joy-Maria Frederiksen LYDDESIGN OG KOMPONIST:Markus Artved Scenografi:Julian Toldam Juhlin Manuskript:BASERET PÅ MORTEN MÜNSTERS BOG JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG Koreograf:CHRISTEL STJERNEBJERG OG AMALIE STITZ LYS- OG VIDEODESIGN:Jim Falk Forlag:GYLDENDAL GROUP AGENCY

BAG OM

Se musikvideoen til nummeret Thailand med Gustav Dyekjær Giese som den tømmermændsramte piccolo, der drømmer sig til Thailand.

GALLERI

MEDVIRKENDE

Karoline Brygmann

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Odense 2016. Har medvirket i forestillinger som Torben Toben på Teatret ved Sorte Hest, The Sound of Music og Don Juan på Aalborg Teater samt På bunden på Teater Momentum. Har spillet med i film som ToscanaVenuseffekten, Klassefesten og Sommeren ’92 samt tv-serier som Kemohjerne, Yes No Maybe, Mercur og Hvorfor snakker vi ikke om mig?

Niels Ellegaard

Uddannet fra Café Teatrets Dramaskole 1982. Har medvirket i talrige revyer som f.eks. Cirkusrevyen og i forestillinger som Nøddebo Præstegaard og Eks-mænd på Folketeatret, Tartuffe, En skærsommernatsdrøm og Livstidsgæsterne på Betty Nansen Teatret. Har medvirket i film og tv-serier som Anja og Viktor, Matador, Lykke, Nynne og Lærkevej. Har modtaget prisen som Årets Revykunstner flere gange.

Gustav Dyekjær Giese

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole København 2019. Har medvirket i forestillinger som Shakespeare in Love på Østre Gasværk Teater samt Fanny og Alexander og Den Unge Werthers Lidelser på Aalborg Teater. Har medvirket i film som Nordvest, Retfærdighedens ryttere, De Forbandede År, Sommeren ’92 og 9. April samt tv-serierne Perfekte Steder, Killjoy og senest Huset.

Magnus Haugaard

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Aarhus 2019. Har medvirket i forestillinger som Arven på Det Kongelige Teater, Romeo og Julie på Vendsyssel Teater samt Dracula og Se dagens lys på Aarhus Teater. Har medvirket i film som Bytte Bytte Baby, Elsker dig for tiden og Synkefri samt tv-serier som Kald mig farSkyld, Hvorfor snakker vi ikke om mig? og Det sindssyge eksperiment.

Uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater 2010. Har medvirket i forestillinger som Aladdin, Kongens Fald, Riget, Maskerade og Othello på Det Kongelige Teater, ET JULEEVENTYR på Nørrebro Teater samt i Jeg ringer mine brødre og I et forhold på Betty Nansen Teatret. Har medvirket i tv-serier som Killjoy, Ulven kommer, Nisser og Når støvet har lagt sig. Modtog i 2011 Reumerts Talentpris.

Dubleant - Albert Stein Ankertstjerne

#biography

Dubleant - Mathilde Lundberg

#biography

Spiller i dag

Nørrebro Teater

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kalender

Spiller i dag

Nørrebro Teater

Ingen forestillinger i dag