JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG18. februar 2022 — 02. april 2022

Om forestillingen

ET POETISK KOMEDIESHOW OM DET UPERFEKTE MENNESKE

Morten Münsters bestsellerbog som tankevækkende komedieshow.

Vi spiser kage, selvom vi er på slankekur. Vi står i kø til Black Friday, men betaler med glæde vores ubrugte fitnessabonnement. Vi er forandringsparate til fællesmøder, workshops, strategidage og PowerPoint-præsentationer, men glemmer alt om missioner og visioner, så snart det er hverdag igen.
JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG tager fat i alle de udfordringer, der opstår, når det uperfekte menneske forventes at have den perfekte adfærd. Hvorfor er det så svært for os at følge gode argumenter, planer og sund fornuft? Hvorfor falder vi i gang på gang? Og hvad skal der til for at skabe forandring i den virkelige verden?

Morten Münster har taget Danmark med storm med sin bog om Jytte og adfærdsdesign. Nu bliver bogen til et poetisk og tankevækkende komedieshow med genkendelige og urkomiske situationer fra hverdagen, både dem derhjemme og på arbejdspladsen.

 

Hvad: Et komedieshow om dig, mig og os alle.

For hvem: For dig, der vil grine og blive klogere.

Hvorfor: Fordi du vil have humor og poesi.

Hvor lang tid: Ca. 2 timer inkl. pause.

Hvor gammel: Fra 15 år.

Medvirkende

Karoline Brygmann, Gustav Dyekjær Giese, Magnus Haugaard, Troels Lyby, Lila Nobel, Nørrebro Teaters folkekor

Instruktion og bearbejdelse: Anastasia Nørlund Scenografi: Julian Toldam Juhlin Manuskript: Baseret på Morten Münsters bog JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG Koreograf: Christel Stjernebjerg Lyddesign og komponist: Markus Artved Lys- og videodesign: Jim Falk Nielsen Forlag: Gyldendal Group Agency

Spiller

18. feb. 2022 —

02. apr. 2022

Tir - ons kl. 19.00
Tor - fre kl. 20.00
Lør - søn kl. 15.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Billetter

Fra

110

kr.
-

415

kr.

Medvirkende

Karoline Brygmann

Født i 1985 og uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Odense 2016. Har medvirket i forestillinger som Torben Toben på Teatret ved Sorte Hest og The Sound of Music og Don Juan på Aalborg Teater. Har været med i film som Venuseffekten, Klassefesten, Sommeren ’92 og den Robert-vindende kortfilm Mommy samt tv-serier som Kemohjerne, Yes No Maybe og Mercur.

Gustav Dyekjær Giese

Født i 1993 og uddannet fra Den Danske Scenekunstskole København 2019. Har medvirket i forestillinger som Shakespeare in Love på Østerbro Teater, Fanny og Alexander og Den unge Werthers lidelser på Aalborg Teater. Har været med i film som Nordvest, Sommeren ’92, Før frosten, De forbandende år og Retfærdighedens ryttere samt tv-serier som Perfekte steder, Gidselstagningen og Heartless.

Magnus Haugaard

Født i 1995 og uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Aarhus 2019. Har medvirket i forestillinger som Romeo og Julie på Vendsyssel Teater, Dracula og Se dagens lys på Aarhus Teater og SKAM 3 på Avenue T. Har været med i film som Ingen skal sove, Falder i København og Papmachekongen samt tv-serier som Skyld, Klemt og Hvorfor snakker vi ikke om mig?

Troels Lyby

Født i 1966 og uddannet ved Skuespillerskolen ved Odense Teater 1994. Har medvirket i forestillinger som Vrede på Folketeatret, Dirch ved Langkjær Entertainment, Leonora Christina på Odense Teater og Next to normal på Nørrebro Teater. Har været i film som Klassefesten, Madklubben, Blå mænd og En kort en lang samt i tv-serier som Krøniken, Forbrydelsen, Straight Forward, Mord uden grænser  og i julekalenderne Jul i Valhal, Julestjerner og Tinkas juleeventyr.

Lila Nobel

Født i 1984 og uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater 2010. Har medvirket i forestillinger som Den mystiske sag om hunden i natten og Terror/is/me på Odense Teater, Othello, Terror, Maskerade og Riget på Det Kongelige Teater, Et juleeventyr på Nørrebro Teater og I et forhold på Betty Nansen Teatret. Har været med i tv-serier som Ulven Kommer. Modtager af Reumerts Talentpris 2011.

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere