fbpx

ET JULEEVENTYR

01. dec. 2022 —

23. dec. 2022

Spiller

Sted

Billetter

Spiller

01. dec. 2022 —

23. dec. 2022

Tor-fre kl. 18.00
Lør-søn kl. 12.00 og 16.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 2 timer og 15 minutter inkl. pause

Anbefales fra 7 år

Fra

110
kr.

-
385
kr.

Spiller

Sted

Billetter

Spiller

01. dec. 2022 —

23. dec. 2022

Tor-fre kl. 18.00
Lør-søn kl. 12.00 og 16.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 2 timer og 15 minutter inkl. pause

Anbefales fra 7 år

Fra

110
kr.

-
385
kr.

EN FORTRYLLENDE JULEOPLEVELSE FOR HELE FAMILIEN

Tag del i Nørrebro Teaters populære juletradition: Charles Dickens magiske og eventyrlige julefortælling med Mette Horn i hovedrollen som Scrooge.

Scrooge er en mavesur, gammel gnier. Hvor andre mener, at julen er hjerternes fest, tænker Scrooge kun på at tjene penge og har ikke andet end dyb foragt tilovers for julestemning og familiehygge. Men julenat får Scrooge besøg af et genfærd, og som om det ikke er nok, bliver han også hjemsøgt af tre jule-ånder, der giver ham en ordentlig lærestreg, da de tager ham med på en tur til både fortiden, nutiden og fremtiden.

Begynd julen på Nørrebro med Charles Dickens elskede klassiker i en poetisk, fortryllende, lidt uhyggelig og fremfor alt meget morsom version med Mette Horn i den altoverskyggende hovedrolle som Scrooge. En magisk historie om, at det aldrig er for sent at blive et godt menneske.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Helsingborg Stadsteater.

 

Hvad En klassisk julefortælling i nye klæder.

For hvem For hele familien med og uden børn.

Hvorfor Fordi du kommer i solid julestemning.

Hvor lang tid Ca. 2 timer inkl. pause.

Hvor gammel Fra 7 år.

 

Vi gør opmærksom på, at der anvendes stroboskoplys i forestillingen.

 

Læs det online forestillingsprogram – klik her.

Kalender

MEDVIRKENDE

Mette Horn, Marie Dalsgaard, Andreas Jebro, Sophie Marie Jeppesen, Peter Zandersen
Instruktion:Viktor Tjerneld Instruktion af genopsætning:Andreas Jebro Scenografi og kostumer:Franciska Zahle Manuskript:Patrick Barlow baseret på Charles Dickens roman Et juleeventyr Lysdesign:Mårten K. Axelsson Lyddesign:Ida Jacobsen forestillingen præsenteres i samarbejde med:helsingborg stadsteater Forlag:Nordiska APS - København

GALLERI

MEDVIRKENDE

Født i 1965 og uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater 1991. Har medvirket i forestillinger som Fanny og Alexander på Det Kongelige Teater, En kvinde uden betydning på Aarhus Teater samt Den politiske kandestøber og Drengen der vil være vægtløs på Folketeatret. Hun er kendt som Max Pinligs mor i både film og tv-serien om Max og har været med i film som Okay, Se til venstre der er en svensker, En som Hodder, Nynne, Sprængfarlig bombe og Bølgen og tv-serier som Nynne, Lykke, 29 samt julekalenderen Hjælp, det er jul.

Marie Dalsgaard

Født i 1981 og uddannet ved Skuespillerskolen ved Aarhus Teater 2008. Har medvirket i forestillinger som Charlie og Chokoladefabrikken på Aarhus Teater, An Education på Teater Republique samt Højskolesangbogen, De Fulde og Maskerade på Det Kongelige Teater. Har været med i tv-serier som Fred til Lands, børneprogrammet Heino & vildmarksholdet og Oda Omvendt  og i film som Lille Sommerfugl, Undtagelsen og Dronningen, samt lagt stemme til flere film og serier. Modtager af Reumerts Talentpris 2009.

Født i 1984 og uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater 2007. Har medvirket i forestillinger som Mågens på Nørrebro Teater, Jean de France på Grønnegårds Teatret, Erasmus Montanus på Aarhus Teater, for hvilken han modtog Reumert for Årets mandlige hovedrolle, Røde Orm, Ebberød bank 2.0, De Fulde og Aladdin på Det Kongelige Teater, Requiem på Betty Nansen Teatret og En historie om vold på Aveny T. Har været med i tv-serier som Badehotellet, Try hard, børneprogrammet Oda Omvendt.

Sophie Marie Jeppesen

Født i 1988 og uddannet fra Den Danske Scenekunstskole København 2016. Har medvirket i forestillinger som De tre musketerer på Østre Gasværk Teater, Snehvide og syv fumlinger på Grønnegårds Teatret, Caligula på Det Kongelige Teater og Ronja Røverdatter på Teater Zeppelin. Har været med i tv-serier som Perfekte steder, Sjit happens og i film som Lykke Per samt lagt stemme til flere film og serier.

Peter Zandersen

Født i 1983 og uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater 2012. Har medvirket i forestillinger som Livsens ondskab og Diktatoren på Nørrebro Teater, Doppler og John Lennon er død  på Teater V. Har været med i film som Nordvest, Hundeliv, En helt almindelig familie samt i tv-serier som Dicte, Bedrag, Herrens veje, Hånd i hånd, Den som dræber, Sommerdahl og julekalenderen Theo og den magiske talisman.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kalender

Spiller i dag

Nørrebro Teater

Ingen forestillinger i dag