ET JULEEVENTYR21. november 2021 — 21. december 2021

Om forestillingen

EN FORTRYLLENDE JULEOPLEVELSE FOR HELE FAMILIEN

En juletradition er skabt, når vi gentager succesen med genopsætningen af Charles Dickens magiske og eventyrlige julefortælling nu med Sofie Stougaard i hovedrollen som Scrooge.

Scrooge er en mavesur, gammel gnier. Hvor andre mener, at julen er hjerternes fest, tænker Scrooge kun på at tjene penge og har ikke andet end dyb foragt tilovers for julestemning og familiehygge. Men julenat får Scrooge besøg af et genfærd, og som om det ikke er nok, bliver han også hjemsøgt af tre jule-ånder, der giver ham en ordentlig lærestreg, da de tager ham med på en tur til både fortiden, nutiden og fremtiden.

Vi bidrager til juletraditionerne med genopsætningen af Charles Dickens elskede klassiker i en poetisk, fortryllende, lidt uhyggelig og fremfor alt meget morsom version. En magisk historie om, at det aldrig er for sent at blive et godt menneske.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Helsingborg Stadsteater.

 

Vi gør opmærksom på, at der anvendes stroboskoplys i forestillingen.

 

INFORMATION om coronavirus og dit teaterbesøg – tryk her

Medvirkende

Sofie Stougaard, Marie Dalsgaard, Andreas Jebro, Sophie Marie Jeppesen, Peter Zandersen

Instruktion: Viktor Tjerneld Scenografi og kostumer: Franciska Zahle Manuskript: Patrick Barlow baseret på Charles Dickens roman Et juleeventyr Lysdesign: Mårten K. Axelsson Lyddesign: Ida Jacobsen forestillingen præsenteres i samarbejde med: helsingborg stadsteater Forlag: Nordiska APS - København

Spiller

21. nov. 2021 —

21. dec. 2021

Tor-fre kl. 18.00
Lør-søn kl. 12.00 og 16.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 2 timer inkl. pause

Anbefales fra 7 år

Billetter

Fra

110

kr.
-

365

kr.

Medvirkende

Sofie Stougaard

Født i 1966 og uddannet fra Statens Teaterskole 1991. Har medvirket i forestillinger som Modne damer i morgenkåbe på Landsteatret, Kvinder på Teater Svalegangen, Fakiren fra Bilbao og Hundesvømning på Folketeatret, Pinocchios aske på Det Kongelige Teater samt har medvirket i City Singler. Har været med i film som Lotto, Far til fire – i stor stil og Malous Jul samt i tv-serier som Pleaser, Helved, Broen, Nikolaj og Julie og Langt fra Las Vegas. Hun var også en del af satiregruppen Emmas Dilemma.

Marie Dalsgaard

Født i 1981 og uddannet ved Skuespillerskolen ved Aarhus Teater 2008. Har medvirket i forestillinger som Charlie og Chokoladefabrikken på Aarhus Teater, An Education på Teater Republique samt Højskolesangbogen, De Fulde og Maskerade på Det Kongelige Teater. Har været med i tv-serier som Fred til Lands, børneprogrammet Heino & vildmarksholdet og Oda Omvendt  og i film som Lille Sommerfugl, Undtagelsen og Dronningen, samt lagt stemme til flere film og serier. Modtager af Reumerts Talentpris 2009.

Andreas Jebro

Født i 1984 og uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater 2007. Har medvirket i forestillinger som Mågens på Nørrebro Teater, Jean de France på Grønnegårds Teatret, Erasmus Montanus på Aarhus Teater, for hvilken han modtog Reumert for Årets mandlige hovedrolle, Røde Orm, Ebberød bank 2.0, De Fulde og Aladdin på Det Kongelige Teater, Requiem på Betty Nansen Teatret og En historie om vold på Aveny T. Har været med i tv-serier som Badehotellet, Try hard, børneprogrammet Oda Omvendt.

Sophie Marie Jeppesen

Født i 1988 og uddannet fra Den Danske Scenekunstskole København 2016. Har medvirket i forestillinger som De tre musketerer på Østre Gasværk Teater, Snehvide og syv fumlinger på Grønnegårds Teatret, Caligula på Det Kongelige Teater og Ronja Røverdatter på Teater Zeppelin. Har været med i tv-serier som Perfekte steder, Sjit happens og i film som Lykke Per samt lagt stemme til flere film og serier.

Peter Zandersen

Født i 1983 og uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater 2012. Har medvirket i forestillinger som Livsens ondskab og Diktatoren på Nørrebro Teater, Doppler og John Lennon er død  på Teater V. Har været med i film som Nordvest, Hundeliv, En helt almindelig familie samt i tv-serier som Dicte, Bedrag, Herrens veje, Hånd i hånd, Den som dræber, Sommerdahl og julekalenderen Theo og den magiske talisman.

Bag om

Se traileren for ET JULEEVENTYR her!

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere