EN PINLIG AFFÆRE11. december 2021 — 11. juni 2022

Om eventen

Dagbogsbekendelser fra det virkelige liv 

Mød en række helt almindelige – men ualmindeligt modige – mennesker, som står frem og læser op af deres teenagedagbog live på scenen. Kom og grin af gamle klassebilleder og sjove anekdoter, bliv nostalgisk over musik fra teenagetiden, krum tæer over hjemmelavet hjerte-smerte-lyrik eller nik genkendende til de første kærestebreve.

Hvert show er unikt og sammensat, og publikum vil altid møde helt nye oplæsere, der står på scenen for første gang, og nogle lidt mere garvede publikumsfavoritter.

EN PINLIG AFFÆRE er dagbogsbekendelser fra det virkelige liv. Måske kan du genkende dig selv, når oplæserne deler gavmildt ud af sjove sandheder, autentiske anekdoter og ubehjælpsomme erfaringer med fester, forældre og kærlighed. Vi lover i hvert fald, at det bliver sjovt, rørende og pinligt. Og vi lover, at baren er åben – også efter arrangementet!

 

Vi er altid på udkig efter nye dagbogsoplæsere!

Har du selv en dagbog fra teenageårene liggende, og har du lyst til at dele den med et publikum, så kontakt os på pinlig@nbt.dk

 

ER DU UNDER 25 ÅR kan du få en gratis kaffe/vand/øl med i din billet ved at vælge billetkategorien ”Under 25 år + øl/vand”. Medbring gyldigt ID.

4 FOR 3 Køb billetter til 4 forskellige datoer under det samme arrangement og betal kun for 3. Du skal bare klikke på KØB BILLET, vælge de 4 ønskede datoer og købe dem under priskategorien 4 FOR 3 – så er den 4. gratis.

Ovenstående rabatter kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatterne gælder kun arrangementerne BREAKING THE NEWS, DANMARKSHISTORIER LIVE, EN PINLIG AFFÆRE, ENTEN-ELLER, *FAMILIESANG, FATTIGRØVSKLUBBEN, FYRAFTENSSANG, LYDBAD samt TÆNKEPAUSER LIVE.

*Under 25-rabatten gælder ikke FAMILIESANG

 

En del af EU-projektet

 

Medvirkende

REBECCA SVENSSON, STINNE SKOVBJERG SAMT SKIFTENDE OPLÆSERE

Spiller

11. dec. 2021 —

11. jun. 2022

Lør 11. december 2021 kl. 20.00
Lør 12. marts 2022 kl. 20.00
Lør 14. maj 2022 kl. 20.00
Lør 11. juni 2022 kl. 20.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 2 timer og 30 min. inkl. pause.
Dørene åbner en time før.

Billetter

Fra

135

kr.
-

185

kr.

Bag om

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.external_event ? event.title.rendered : event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere Køb Læs mere