EN GUIDE TIL EN (LIDT) LYSERE FREMTID

09. mar. 2024 —

20. apr. 2024

Spiller

Sted

Billetter

Spiller

09. mar. 2024 —

20. apr. 2024

Man og tir kl. 19.00
Ons kl. 19.00 - på udvalgte dage kl. 20.00
Tor kl. 19.00 - på udvalgte dage kl. 20.00
Fre kl. 20.00
Lør kl. 15.00
- Du kan altid se det korrekte spilletidspunkt på din billet

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 2 timer og 15 min. inkl. pause

Fra

110
kr.

-
395
kr.

Spiller

Sted

Billetter

Spiller

09. mar. 2024 —

20. apr. 2024

Man og tir kl. 19.00
Ons kl. 19.00 - på udvalgte dage kl. 20.00
Tor kl. 19.00 - på udvalgte dage kl. 20.00
Fre kl. 20.00
Lør kl. 15.00
- Du kan altid se det korrekte spilletidspunkt på din billet

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 2 timer og 15 min. inkl. pause

Fra

110
kr.

-
395
kr.

EN MUSIKALSK OG MEGET FORSIGTIG OPTIMISTKOMEDIE

Med nye sange af Marie Key, iscenesættelse af Niels Erling og manuskript af Nanna Cecilie Bang.

Ni mennesker mødes, overvældet af virkeligheden, verden og deres egen hverdag. Alle vover de alligevel at stille sig til skue og dele deres sange, overærlige tanker og mere eller mindre brugbare tips og tricks med hinanden og med publikum. Fra hvert deres sted i livet forestiller de sig tøvende en verden, der er blot en lillebitte smule lysere.

EN GUIDE TIL EN (LIDT) LYSERE FREMTID er en nutidig og musikalsk komedie om at være bange for at se fremad men modig nok til at gøre det alligevel.
Et komisk og kærligt portræt af det sårbare menneske og en usædvanlig guide til, hvordan du kan lukke øjnene bare et kort øjeblik, starte forfra og mærke håbet og drømmene.

Oplev en musikalsk samtidsfortælling med 10 nye sange af Marie Key, skrevet specielt til Nørrebro Teater. Og oplev, hvad der sker, når duoen bag succesen KUNSTEN AT VÆRE OKAY, dramatiker Nanna Cecilie Bang og instruktør Niels Erling fortsætter deres helt særlige samarbejde sammen med musikalsk arrangør Viktor Dahl, scenograf Mie Riis og ni af de fineste skuespillere.

 

Hvad En nyskrevet, musikalsk optimistkomedie.

For hvem Dig, der også ønsker en lysere fremtid.

Hvorfor Fordi du trænger til håb og musik.

Hvor lang tid Ca. 2 timer og 15 minutter inkl. pause.

Kalender

MEDVIRKENDE

Andrea Øst Birkkjær, Isa Marie Henningsen, Mette Horn, Johannes Lilleøre, Tue Lunding, Kitt Maiken Mortensen, Alexander Bryld Obaze, Jens Jørn Spottag og musiker Rumle Sieling Langdal
Koncept og instruktion:Niels Erling Manuskript:Nanna Cecilie Bang Komponist:Marie Key Scenografi og kostumer:Mie Riis Musikalsk arrangør:Viktor Dahl

MEDVIRKENDE

Andrea Øst Birkkjær

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Odense 2020 og blev siden en del af ensemblet på Aarhus Teater, hvor hun bl.a. spillede med i forestillingerne Alice i Eventyrland, Charlie og chokoladefabrikken, Jeg er jo lige her og Sandmanden. Hun har også medvirket i KUNSTEN AT VÆRE OKAY på Nørrebro Teater og i Historien om mig på Teater Svalegangen og Teater V. Har desuden medvirket i tv-serier som Badehotellet og Limboland samt filmene Venuseffekten og Madklubben.

ISA MARIE HENNINGSEN

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Odense 2018. Har medvirket i adskillige forestillinger på Odense Teater herunder Peters julAnna Sophie Hedvig og Helligtrekonger. Har desuden medvirket i STALINS DØD og KUNSTEN AT VÆRE OKAY på Nørrebro Teater, Lazarus på Det Kongelige Teater og Aarhus Teater, Tak for lort på Teater Momentum samt Nordenfjords på Vendsyssel Teater.

Uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater 1991. Har medvirket i forestillinger som Fanny og Alexander på Det Kongelige Teater, ET JULEEVENTYR på Nørrebro Teater samt Drengen der ville være vægtløs på Folketeatret. Hun er kendt som Max Pinligs mor i både film og tv-serien om Max og har været med i film som OkaySe til venstre der er en svenskerEn som HodderNynneSprængfarlig bombe og Bølgen og tv-serier som NynneLykke, 29 samt julekalenderen Hjælp, det er jul.

Johannes Lilleøre

Uddannet skuespiller ved Aarhus Teater 2001. Har medvirket i forestillinger som Bennys Badekar, Tør aldrig tårer bort uden handsker og PRIDE på Det Kongelige Teater. Har også medvirket forestillinger som Voksne kan også blive bange på Teater Momentum og i Stor ståhej for ingenting på Grønnegårds Teatret. Han har desuden medvirket i flere film og tv-serier som Anja og Viktor, Nikolaj og Julie, Rejseholdet og Borgen.

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole København 2020. Har medvirket i forestillinger som AKT1’s hørespil Kalk, teatergruppen Shakes Hamlet i Ørstedsparken, Okker Gokker på Det Lille Teater samt Besat på Bornholms Teater. Har desuden medvirket i tv-serier som Sunday (sæson 4), Drømmeren og Dansegarderoben samt i film som D. 31 og Mod Himlen.

Kitt Maiken Mortensen

Uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater 2006. Har for nyligt medvirket i spillefilmen Underverden ll og i forestillingen Hex på Det Kongelige Teater. Har desuden medvirket i talrige film og tv-serier, herunder Badehotellet, Forbrydelsen og Den som dræber. Har også medvirket i forestillinger som Mågen og Romeo og Julie på Det Kongelige Teater samt Hvid Magi og Spilleren på Betty Nansen Teatret og Processen på Teater Republique. Er en del af teatergruppen Sort Samvittighed.

Alexander Bryld Obaze

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Aarhus 2023. Har senest medvirket i Farlige Forbindelser på Det Kongelige Teater. Har desuden medvirket i tv-serier som Salsa og Sommerdahl.

Jens Jørn Spottag

Uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater 1983. Har medvirket i forestillinger som Woyzeck på Betty Nansen Teatret, Heims Leonard Cohen Teaterkoncert på Aarhus Teater og Aveny-T, MELODIEN, DER BLEV VÆK på Nørrebro Teater samt Riget, Othello og Arven på Det Kongelige Teater. Har medvirket i film som To Verdener, Hvidstengruppen, Der kommer en dag og Befrielsen samt i tv-serier som Forbrydelsen, Arvingerne og Sygeplejeskolen. Modtog i 2009 en Robert for bedste mandlige birolle i filmen To Verdener og blev i 2016 udnævnt til Ridder af Dannebrog.

Rumle Sieling Langdal

Uddannet fra Berklee College of Music 2013 og bliver uddannet i manuskriptudvikling fra SDU i 2024. Modtog en Robert for ‘Årets originale sang’ i 2018 for sit soundtrack til filmen Mesteren. Har desuden komponeret musik til flere film og tv-serier som Broen, Shark og The Pretend One. Er en del af ”Musikteaterlandsholdet” på Østre Gasværk Teater og var for nyligt kapelmester på forestillingen I dit korte liv på Odense Teater.

Spiller i dag

Nørrebro Teater

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kalender

Spiller i dag

Nørrebro Teater

Ingen forestillinger i dag