fbpx

EN GUIDE TIL EN (LIDT) LYSERE FREMTID

09. mar. 2024 —

20. apr. 2024

Spiller

Sted

Billetter

Spiller

09. mar. 2024 —

20. apr. 2024

Man og tir kl. 19.00
Ons kl. 19.00 - på udvalgte dage kl. 20.00
Tor kl. 19.00 - på udvalgte dage kl. 20.00
Fre kl. 20.00
Lør kl. 15.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 2 timer og 15 min. inkl. pause

Fra

110
kr.

-
395
kr.

Spiller

Sted

Billetter

Spiller

09. mar. 2024 —

20. apr. 2024

Man og tir kl. 19.00
Ons kl. 19.00 - på udvalgte dage kl. 20.00
Tor kl. 19.00 - på udvalgte dage kl. 20.00
Fre kl. 20.00
Lør kl. 15.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Varighed

Ca. 2 timer og 15 min. inkl. pause

Fra

110
kr.

-
395
kr.

EN FORSIGTIG OPTIMISTKOMEDIE

En musikalsk komedie af Erling & Bang med ny musik af Marie Key.

Verden er af lave, og det er svært ikke at blive grebet af en afgrundsdyb panik ved tanken om, hvad fremtiden mon byder på af katastrofer, krige og kriser. De dystre fremtidsudsigter får mange af os til at give op og miste troen på, at vi kan forandre noget som helst. Men det skal være løgn! En flok superpositive og meget, meget løsningsorienterede jubeloptimister går til kamp mod tungsindet og alt det mørke, der skygger for håbet.

Endelig er den her: EN GUIDE TIL EN (LIDT) LYSERE FREMTID! En nutidig komedie om at turde se fremad selvom alt ser temmelig sort ud. Her får du en guide til, hvordan fremtiden måske kan blive bare lidt lysere – med helt ny musik, (alt for) store løfter og masser af håb.

Efter succesen KUNSTEN AT VÆRE OKAY, der spillede på Nørrebro Teater i 2022, står duoen med instruktør Niels Erling og dramatiker Nanna Cecilie Bang klar med en nyskrevet og musikalsk samtidsfortælling med nykomponeret musik af Marie Key.

 

Hvad En nyskrevet, musikalsk optimistkomedie.

For hvem Dig, der også ønsker en lysere fremtid.

Hvorfor Fordi du trænger til håb og musik.

Hvor lang tid Ca. 2 timer og 15 minutter inkl. pause.

Kalender

MEDVIRKENDE

Andrea Øst Birkkjær, Isa Marie Henningsen, Bjarne Henriksen, Mette Horn, Johannes Lilleøre, Tue Lunding, Kitt Maiken Mortensen, Alexander Bryld Obaze
Koncept og instruktion:Niels Erling Manuskript:Nanna Cecilie Bang Komponist:Marie Key Scenografi og kostumer:Mie Riis Musikalsk arrangør:Viktor Dahl

MEDVIRKENDE

Andrea Øst Birkkjær

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Odense 2020 og blev siden en del af ensemblet på Aarhus Teater, hvor hun bl.a. spillede med i forestillingerne Alice i Eventyrland, Charlie og chokoladefabrikken, Jeg er jo lige her og Sandmanden. Hun har også medvirket i KUNSTEN AT VÆRE OKAY på Nørrebro Teater og i Historien om mig på Teater Svalegangen og Teater V. Har desuden medvirket i tv-serier som Badehotellet og Limboland samt filmene Venuseffekten og Madklubben.

ISA MARIE HENNINGSEN

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Odense 2018. Har medvirket i adskillige forestillinger på Odense Teater herunder Peters julAnna Sophie Hedvig og Helligtrekonger. Har senest medvirket i STALINS DØD og KUNSTEN AT VÆRE OKAY på Nørrebro Teater. Har tidligere medvirket i Lazarus på Det Kongelige Teater og Aarhus Teater samt i Tak for lort på Teater Momentum.

Bjarne Henriksen

Uddannet fra Statens Teaterskole 1990. Har medvirket i talrige film som Stille Liv, Meter i sekundet, Jagten og flere. Har også medvirket i prisbelønnede tv-serier som Badehotellet, Borgen, Forbrydelsen, Krøniken, Rejseholdet, Taxa og Edderkoppen. Har også medvirket i forestillinger som Erasmus Montanus på henholdsvis Aarhus Teater og Østre Gasværk, En skærsommernatsdrøm på Folketeatret og Arsenik og gamle kniplinger på Det Kongelige Teater.

Uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater 1991. Har medvirket i forestillinger som Fanny og Alexander på Det Kongelige Teater, ET JULEEVENTYR på Nørrebro Teater samt Drengen der ville være vægtløs på Folketeatret. Hun er kendt som Max Pinligs mor i både film og tv-serien om Max og har været med i film som OkaySe til venstre der er en svenskerEn som HodderNynneSprængfarlig bombe og Bølgen og tv-serier som NynneLykke, 29 samt julekalenderen Hjælp, det er jul.

Johannes Lilleøre

Uddannet skuespiller ved Aarhus Teater 2001. Har medvirket i forestillinger som Bennys Badekar, Tør aldrig tårer bort uden handsker og PRIDE på Det Kongelige Teater. Har også medvirket forestillinger som Voksne kan også blive bange på Teater Momentum og i Stor ståhej for ingenting på Grønnegårds Teatret. Han har desuden medvirket i flere film og tv-serier som Anja og Viktor, Nikolaj og Julie, Rejseholdet og Borgen.

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole København 2020. Har medvirket i forestillinger som AKT1’s hørespil Kalk, teatergruppen Shakes Hamlet i Ørstedsparken, Okker Gokker på Det Lille Teater samt Besat på Bornholms Teater. Har desuden medvirket i tv-serier som Sunday (sæson 4), Drømmeren og Dansegarderoben samt i film som D. 31 og Mod Himlen.

Kitt Maiken Mortensen

Uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater 2006. Har for nyligt medvirket i spillefilmen Underverden ll og i forestillingen Hex på Det Kongelige Teater. Har desuden medvirket i talrige film og tv-serier, herunder Badehotellet, Forbrydelsen og Den som dræber. Har også medvirket i forestillinger som Mågen og Romeo og Julie på Det Kongelige Teater samt Hvid Magi og Spilleren på Betty Nansen Teatret og Processen på Teater Republique. Er en del af teatergruppen Sort Samvittighed.

Alexander Bryld Obaze

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Aarhus 2023. Har senest medvirket i Farlige Forbindelser på Det Kongelige Teater. Har desuden medvirket i tv-serier som Salsa og Sommerdahl.

Spiller i dag

Nørrebro Teater

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kalender

Spiller i dag

Nørrebro Teater

Ingen forestillinger i dag