Skoler

 

Nørrebro Teater er et moderne morskabsteater, der ikke bare giver mening for den enkelte publikummer men også for skoler og uddannelsesinstitutioner. Til hver forestilling udarbejder vi undervisningsmateriale, og vi tilbyder også gratis særarrangementer til dig, der kommer med dine elever og skal se en forestilling hos os.

 

UNDERVISNINGSMATERIALE
Vores undervisningsmateriale kan downloades her på siden. Det er også tilgængeligt via www.skoletjenesten.dk samt Materialeplatform.emu.dk.

 

Download her: DEN DANSKE BORGERKRIG 2018-24

 

Download her: SVANTES LYKKELIGE DAG

 

Download her: LIVSENS ONDSKAB

 

SÆRARRANGEMENTER

Hver tirsdag i spilleperioden på LIVSENS ONDSKAB er det muligt at få en gratis forestillingsintroduktion for skoler og grupper. Ved grupper på 50 personer eller flere har vi også mulighed for at tilbyde forestillingsintroduktioner, rundvisninger og kunstnersamtaler på andre dage end tirsdage, i forbindelse med billetkøb til forestillingen.

 

PRISER OG RABATTER
Billetter til skoleklasser og studerende fra 100 kr. pr. stk. ekskl. gebyr. Vi tilbyder samme pris til medfølgende undervisere.

 

KONTAKT VEDR. BILLETBESTILLING
Bestil billetter til din klasse eller skole ved at klikke her eller ved at kontakte vores billetkontor på mail: billet@teaterbilletter.dk eller på tlf. 70 272 272

 

KONTAKT VEDR. INTRODUKTIONER OG RUNDVISNINGER
For spørgsmål vedr. særarrangementer kontakt arrangementschef Charlotte Kjær på charlotte@nbt.dk

Kalender

Nørrebro Teater

Rialto:Teatret

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.event_name[0].post_title}} /
Læs mere