Revisoren17. februar 2018 — 08. april 2018

Om forestillingen

EN KORRUPT OG BINDEGAL KOMEDIE

ER REGNSKABSFØRING OG BOGHOLDERI NOGET AT GRINE AD? DET BLIVER SVÆRT AT LADE VÆRE, NÅR NØRREBRO TEATER TAGER SMÅSKURKEN I OS ALLE UNDER KÆRLIG OG SATIRISK BEHANDLING.

I en fjern provinsby går alle i panik over nyheden om, at en statsrevisor er på vej. Her har man nemlig altid fulgt sine egne regler, ladet de røde tal blive i skuffen og set igennem fingre med grådighed og korruption. Da en fremmed ung mand flytter ind på byens hotel, tror alle, at det er den frygtede revisor. Hvad ingen ved er, at han er en plattenslager af værste kaliber, og så kan forviklingerne ellers begynde.

Oplev et drømmehold af skuespillere i Madeleine Røn Juuls hæsblæsende iscenesættelse af REVISOREN. En korrupt komedie om griskhed og løgne og om, hvor galt det kan gå, når mere vil have mere, og nok ikke er nok.

Medvirkende

THURE LINDHARDT, BENEDIKTE HANSEN, MIKAEL BIRKKJÆR, SARAH BOBERG, OLE LEMMEKE, TINA GYLLING MORTENSEN, JACOB WEBLE, CHRISTIANE GJELLERUP KOCH, JOSEPHINE PARK, NICOLAI JØRGENSEN, ANNA BRUUS CHRISTENSEN

Instruktion: Madeleine Røn Juul Scenografi og kostumer: Sven Dahlberg Forfatter: Nikolaj Gogol Bearbejdelse: David Harrower Oversættelse: Christina Wendelboe Forlag: Colombine Teaterförlag

Spiller

17. feb. 2018 —

08. apr. 2018

Tir-fre kl. 20.00
Lør-søn kl. 15.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Billetter

Fra

100

kr.
-

435

kr.

Medvirkende

Thure Lindhardt

Født 1974 og uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater 1998. Debuterede samme år i Shopping and Fucking på CaféTeatret og har siden bl.a. spillet Hamlet to gange på henholdsvis Kronborg Slot og Gladsaxe Ny Teater samt medvirket i forestillinger som Ci-vi-li-sa-tion, Sælsomt mellemspil, Forbrændt, Brødrene Karamazov, Forbrydelse og straf og Erasmus Montanus på Det Kongelige Teater, Rød på Edison samt Bliktrommen og Den mystiske sag om hunden i natten på Betty Nansen Teatret. Fik sit store folkelige gennembrud i rollen som autist i filmen Her i nærheden fra 2000, og siden har han haft et væld af roller indenfor dansk film og tv i bl.a. Edderkoppen, Nordkraft, Flammen og Citronen, Blekingegade, Sandheden om mænd samt tredje og den aktuelle fjerde sæson af Broen. Har desuden medvirket i flere internationale film som Into the Wild, Engle & Dæmoner, Keep the Lights On og 3096 Tage samt den britiske tv-serie The Last Kingdom. Har modtaget en lang række priser, bl.a. Shooting Star ved Berlin International Film Festival og Reumerts Talentpris i 2000, en Robert for bedste mandlige birolle i Nordkraft i 2006, Teaterpokalen i 2013 samt Lauritzen-prisen i 2014.

Benedikte Hansen

Født 1958 og uddannet fra Statens Teaterskole 1981. Slog igennem i My Fair Lady på Amager Scenen og Bygmester Solness på Aveny Teatret i 1986 og blev i 1990 ansat ved Det Kongelige Teater, hvor hun frem til 2016 har medvirket i et utal af forestillinger, herunder Sorg klæder Elektra, Kjartan og Gudrun, Richard III, Antonius og Cleopatra, Hamlet, Fanny og Alexander, Hærværk, Heksejagt, King Lear og senest Personer, steder og ting. Har tidligere medvirket i Fagre voksne verden og Mænd der hader kvinder på Nørrebro Teater og desuden i bl.a. Verdens ende og den Reumertbelønnede Ingen møder nogen på Husets Teater samt Tørst på TeaterFår302, som indbragte hende en Reumert for årets kvindelige hovedrolle i 2016. På film og tv har man bl.a. kunnet opleve hende i Bryggeren, Rejseholdet, Forestillinger, Album, Forbrydelsen II, Borgen, Comeback og Badehotellet samt julekalenderen Tvillingerne & Julemanden. Udover Årets Reumert har hun bl.a. modtaget Henkel-prisen i 1991 og Erik Mørks Mindelegat i 2006.

Mikael Birkkjær

Født 1958 og uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater 1985. Slog igennem som Romeo i Romeo og Julie på Det Danske Teater i 1988, og var 1990-2016 ansat ved Det Kongelige Teater, hvor han har medvirket i et utal af forestillinger, herunder Ødipus, Sorg klæder Elektra, Den indbildt syge, Sælsomt mellemspil, En sælgers død, Ivanov, Onkel Vanja, Kjartan og Gudrun, Engle i Amerika, Parasitterne, Håndværkerne og Romeo og Julie. På film og tv fik han sit folkelige gennembrud som lægesønnen Adam i tv-serien Sommer og har derudover haft roller i bl.a. Lad de små børn…, Oh Happy Day, Springet, Forbrydelsen II, Borgen, All Inclusive, Bedre skilt end aldrigMercur samt senest Broen IV. Er blevet hædret med Marguerite Vibys Jubilæumsfond i 1988 samt Lauritzen-prisen i 1996, og er desuden medforfatter til hjernetræningsbogen Knivskarp fra 2015.

Sarah Boberg

Født 1966 og uddannet fra David Gideon, Lee Strasberg og The William Esper Studio i New York. Har haft et væld af roller på de danske teaterscener, bl.a. i Mænd der hader kvinder og Den danske borgerkrig 2018-24 på Nørrebro Teater, Manson og Mågen på Det Kongelige Teater, Theremin og Den der hvisker lyver af Hotel Pro Forma, I morgen i Qatar og For enden af kærligheden på Husets Teater, Moskva 7. oktober på Betty Nansen Teatret, Engle i Amerika på Edison, Glade dage og Alting er noget på Teatret ved Sorte Hest samt Toves værelse og senest Vrede på Folketeatret. Derudover har hun bl.a. medvirket i filmene Bænken, Forbrydelser, Råzone og To verdener samt i tv-serierne Rejseholdet, Sommer, 2900 Happiness, Broen og Broen II-IV, 1864 og julekalenderen Absalons hemmelighed. Blev i 2009 anerkendt med både en Bodil og en Robert for bedste kvindelige birolle, og i 2016 modtog hun Ekko Shortlist Award.

Ole Lemmeke

Født 1959 og uddannet fra Statens Teaterskole 1984. Slog i de følgende år sit navn fast med roller i bl.a. De efterladte på Rialto Teatret og Edward II på Det Ny Teater, og siden har han medvirket i et utal af teaterforestillinger, bl.a. Kan trolden tæmmes? og senest Livsens ondskab på Nørrebro Teater, Fanny og Alexander, Woyzeck, Erasmus Montanus og Kong Arthur på Det Kongelige Teater, Bang og Betty på Folketeatret samt forestillinger på Aalborg Teater, Husets Teater og Betty Nansen Teatret, hvor han senest har medvirket i Livlægens besøg. På film og tv har man kunnet opleve ham i bl.a. Himmel og helvede, De nøgne træer, Den russiske sangerinde, Magnetisørens femte vinter og Nynne samt Rejseholdet, Anna Pihl og Forbrydelsen II. Har modtaget en lang række priser, bl.a. Lauritzen Fondens Hæderslegat i 2004, Teaterpokalen i 2012, Årets Reumert i 2013 samt en Robert og to Bodil-priser.

Tina Gylling Mortensen

Født 1956 og uddannet fra Statens Teaterskole 1979. Var i 1983 medstifter af Mammutteatret, hvor hun siden har været en del af den kunstneriske ledelse og har medvirket i størstedelen af teatrets forestillinger, bl.a. Affaldet, byen og døden, Jernbyrd, Fobiskolen I-III, Stolthed er kolossal, Trainspotting, Æblet, Catering og senest De danser alene. Har desuden haft adskillige roller på Det Kongelige Teater, bl.a. i Farvel, Thomas, Figaros bryllup, Den kaukasiske kridtcirkel, Barselsstuen 2.0 og Dukkelise samt på Betty Nansen Teatret i den Reumertbelønnede Soli Deo Gloria og Livlægens besøg. Denne sommer er hun aktuel i Don Ranudo på Grønnegårds Teatret, og derudover har hun optrådt på bl.a. Aalborg Teater, CaféTeatret og Husets Teater. På film og tv er hun kendt fra bl.a. Små ulykker, Drømmen, Se min kjole, Hævnen, Lykke og Tomgang. Arbejder derudover som vejleder på Den Danske Scenekunstskole København. Modtog Lauritzen-prisen i 2008.

Jacob Weble

Født 1970 og uddannet fra Statens Teaterskole 1996. Har tidligere medvirket i bl.a. Jean de France og Erasmus Montanus på Aalborg Teater, Peggy Pickit ser Guds ansigt på Husets Teater, Som man behager og Jeppe på Bjerget på Det Danske Teater, Peters Jul, Henrik og Pernille og Vrede på Folketeatret samt Maskerade, Tvillingerne, Den indbildt syge og senest Don Ranudo på Grønnegårds Teatret. På film og tv er han især kendt for sin rolle som Pivert i tv-serien Klovn og har desuden medvirket i bl.a. Strisser på Samsø, Cecilie, Forbrydelsen II og julekalenderen Mikkel og Guldkortet. Modtog i 2002 en Reumert Talentpris.

Christiane Gjellerup Koch

Født 1966 og uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater 1994. På Nørrebro Teater har hun tidligere medvirket i Melodien, der blev væk. Har desuden medvirket i bl.a. Mefisto, The Black Rider, Don Quixote og Et Drømmespil på Betty Nansen Teatret, Nick Cave Teaterkoncert på Edison samt forestillinger på Grønnegårds Teatret, Odense Teater og Det Ny Teater. Senest har man kunnet opleve hende i Hodja fra Pjort og i turnéudgaven af Den politiske kandestøber på Folketeatret. Derudover har hun medvirket i filmene Klassefesten og Alle for to samt tv-serien Mens vi presser citronen.

Josephine Park

Født 1987 og uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater 2014. Debuterede i den Reumertnominerede forestilling Som i himlen af Hans Rønnes Teatret og Teater O og har siden medvirket i forestillinger som Daemon på Aalborg Teater, De overlevende på Edison, Små forstyrrelser på Teater Grob, Kinder K med Holland House samt senest Monster på Det Kongelige Teater. På tv er hun især kendt for sin rolle som den unge mor Isa i Arvingerne I og II, og derudover har man kunnet opleve hende i bl.a. Dicte, Lillemand II og filmen Lev stærkt. Modtog en Reumert Talentpris i 2015.

Nicolai Jørgensen

Født 1990. Fjerdeårselev på skuespilleruddannelsen ved Den Danske Scenekunstskole København. Har tidligere medvirket i Den Danske Borgerkrig 2018-24 på Nørrebro Teater.

Anna Bruus Christensen

Født 1991. Tredjeårselev på skuespilleruddannelsen ved Den Danske Scenekunstskole Odense.

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere