Noget om helte02. december 2017 — 07. januar 2018

Om forestillingen

EN MUSIKFORESTILLING OM HALFDAN RASMUSSEN

LIVET ER EN MORGENGAVE OG SJÆLEN ER ET PILGRIMSKOR, NÅR NØRREBRO TEATER GIVER NYT LIV TIL HALFDAN RASMUSSENS FORUNDERLIGE OG FANTASTISKE VERDEN.

De halfdanske hverdagshelte kalder til kamp med skarpladt kruspersille, rødbeder og pastinak i musikforestillingen NOGET OM HELTE. En finurlig og billedmættet hyldest til Halfdan Rasmussens poetiske, muntre og folkekære univers. Et heltekvad til hverdagens små magiske øjeblikke og til de modige bangebukse, der hellere vil slå deres plæne end at slå løs på pæne folk.

Vil du også helst enes med hinanden og dig selv og ha’ det godt? Så gå ikke glip af nogle af Danmarks bedste skuespillere og Nørrebro Teaters folkekor i debutanten Johan Sarauws fabulerende iscenesættelse til nykomponeret musik af stortalentet Adi Zukanovic.

Medvirkende

STINE STENGADE, HENRIK LYKKEGAARD, ANNE SOFIE WANSTRUP, ALBERT STEIN ANKERSTJERNE OG NØRREBRO TEATERS FOLKEKOR

Tekst: Udvalgte digte fra Halfdan Rasmussens "Tosserier" Instruktion: Johan Sarauw Scenografi: Frederikke Dalum Komponist og arrangør: Adi Zukanovic Cellist: Ida Nørby Percussionist: Mads Forsby

Spiller

02. dec. 2017 —

07. jan. 2018

Tir-fre kl. 20.00
Lør-søn kl. 15.00

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Billetter

Fra

100

kr.
-

435

kr.

Medvirkende

Stine Stengade

Født 1972 og uddannet fra Statens Teaterskole 1998. Har siden medvirket i bl.a. Tre søstre og Savannah Bay på Rialto Teatret, Kærlighedens kværulanter, Ivanov og Onkel Vanja på Det Kongelige Teater, Kameliadamen på Gladsaxe Teater, Nattur på Husets Teater, Helligtrekongersaften på Grønnegårds Teatret, Festen på Østre Gasværk Teater, Foragt på Aveny-T, Scener fra et ægteskab på Aarhus Teater og Aalborg Teater samt Anna Karenina, Den mystiske sag om hunden i natten og Mefisto på Betty Nansen Teatret. På tv debuterede hun i Edderkoppen og har siden medvirket i flere tv-serier, herunder Forsvar, Sommer, Borgen, Bedrag og Dicte. På film har man kunnet opleve hende i bl.a. Nynne, Prag, Flammen & Citronen, Kapgang samt En kærlighedshistorie, som hun blev hædret for med både en Robert og en Bodil for bedste kvindelige hovedrolle i 2002. Har desuden modtaget en Reumert Talentpris i 2000.

Henrik Lykkegaard

Født 1965 og uddannet fra Statens Teaterskole 1994. Har gennem årene især gjort sig bemærket indenfor revygenren, bl.a. med æresbevisninger som Årets Revyforfatter i 1993 og Årets Dirch i 1996, ligesom han siden 2000 har været flittigt brugt som medvirkende i Cirkusrevyen, senest i 2017. På teaterscenen har man bl.a. kunnet opleve ham i Alice i underverdenen på Betty Nansen Teatret, Jean de France på Det Kongelige Teater, Skønheden og Udyret på Det Ny Teater, Pudemanden på Husets Teater og senest i Livet, hvor svært ka’ det være? på Folketeatret. Hans tv-roller tæller bl.a. Album, Ørnen og Mit liv som Bent, og desuden har han medvirket i film som Frihed på prøve, Frygtelig lykkelig, Hjemve og ikke mindst Bornholms stemme, som indbragte ham en Bodil for bedste mandlige hovedrolle i 2000. I en årrække var han i øvrigt inden i Bamse i Bamses billedbog på DR.

Anne Sofie Wanstrup

Født 1987 og uddannet fra Den Danske Scenekunstskole København 2017. Under sin uddannelse har hun bl.a. medvirket i forestillinger på Det Kongelige Teater og Grønnegårds Teatret samt i flere kortfilm. Får sin professionelle debut i NOGET OM HELTE på Nørrebro Teater.

Albert Stein Ankerstjerne

Født 1990 og uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Aarhus 2017. Har under sin uddannelse bl.a. optrådt som skuespiller på Teater Momentum, CPH Stage, Teatret Svalegangen, Himmerlands Teater samt Aarhus Teater og får nu sin professionelle debut i NOGET OM HELTE på Nørrebro Teater.

Kalender

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.event_name.post_title}}
Læs mere