Dig der vil leje teatret

 

 

HOLD DIT NÆSTE ARRANGEMENT PÅ NØRREBRO TEATER ELLER RIALTO:TEATRET

Hold dit næste møde, seminar, konference, kursus, workshop, medarbejder- eller kundearrangement langt væk fra virksomhedens trummerum, og lad Nørrebro Teater eller Rialto:Teatret skabe rammen.

Herunder kan du se en oversigt over lokalernes kapacitet og læse mere om vores faciliteter. Ønsker du en rundvisning i lokalerne eller et uforpligtende tilbud, så kontakt:

For leje af hele eller dele af foyeren på Nørrebro Teater eller Rialto:Teatret, kontakt venligst forhuschef Sarah Levysohn: 52 14 14 73 / sarah@nbt.dk

For leje af Nørrebro Teaters store sal eller Rialto:Teatrets mindre sal, kontakt venligst arrangementschef Charlotte Kjær: 52 14 14 30 / charlotte@nbt.dk

 

NØRREBRO TEATER

FOYEREN
I Nørrebro Teaters foyer findes adskillige muligheder for at tilpasse lokalerne til lige netop dine behov. Her er alt fra specialdesignede arbejdsborde, et stort langbord med plads til den større gruppe, mindre hyggehjørner med sofaer og flere integrerede mødelokaler. I foyeren er der plads til op til 300 stående personer/130 siddende.

LÆSESTUEN
Læsestuen ligger i den ene ende af foyeren. Her er en lille scene, projektor, lærred og wi-fi samt plads til op til 50 personer.

STUEN
Stuen ligger på teatrets 1. sal. Her er plads til op til 35 personer. I Stuen findes også projektor, lærred og wi-fi.

TEATERSAL
Teatersalen på Nørrebro Teater har plads til 600 publikummer. Her er mulighed for det meste og naturligvis lys- og lydudstyr i topkvalitet. Leje af teatersalen inkluderer foyeren med bar og garderobe.

 

RIALTO:TEATRET

FOYEREN
Rialto:Teatrets foyer er nyrenoveret og byder velkommen i hyggelige rammer. Her er en lille scene med mulighed for at holde oplæg, mindre koncerter og lignende. I foyeren kan der arrangeres siddepladser og borde til spisning og gruppearbejde. I foyeren findes også projektor, lærred og lydudstyr. Der plads til op til 150 stående personer/80 siddende.

SALEN
I salen på Rialto:Teatret er der i efteråret 2016 bordopstilling med 168 pladser, hvor alle har godt udsyn til scenen. Scenen er som skabt til foredrag, konferencer og seminarer. Her findes projekter, lærred, lyd- og lysudstyr.

Kalender

Nørrebro Teater

Rialto:Teatret

{{outputEndDate}}
Ingen forestillinger eller events
{{playDates[$index]}} kl. {{event.acf.time}}
{{event.acf.event_name[0].post_title}} /
Læs mere